Kreatiin monohüdraat
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kreatiin monohüdraat
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 21 years, 1 month tagasi by
swoosh.
-
AutorPostitused
-
detsember 22, 2004 at 12:40 p.l. #3401
Oleg109
MemberSõber käib kick-boxis ja ostab omale kreatiin monohüdraati.Läks siis meil sõbraga vaidluseks, et tema ütles et kui hakkab trenni ajal võtma seda kreatiini siis ta võtab 1 kuuga u. 6 kg juurde..kuid mina arvan et ei võta ta midagi juurde kuna ta ei käi ju jõusaalis!!?
Varsti hakkab jõusaalis käima siis hakkab kreatiini võtma siis ma arvan et hakkab juurde võtma aga ikkagist 6kg on veits palju vist yhe kuuga või mis te arvate ja veel vähem kui ta käib kickis võtab ta 6kg juurde…nats uskumatu!?
detsember 22, 2004 at 12:51 p.l. #43487Rainer B
Memberloomulikult ta ei võta kickboxi ja kreatiini koos kasutamisega 6kg juurde. Healjuhul säilitab paar kilo vett oma kehasse mis on kreatiinile omapärane.
Teine asi on kui su sõber teeb korralikku jõutrenni ja sööb ka korralikult kreatiini kasutades on täiesti loomulik esimese kreatiini kuuriga 5-10kg juurde võtta, siiski on sellest väga suur osa vesi.
Minu arusaam kreatiinist kui kaudsest lihasekasvatajast on järgmine: kreatiin tõstab vastupidavust ning jõudu mille läbi jõuad sa suuremate raskustega ja korralikumalt oma harjutusi sooritada mille läbi tõstad oma lihaskasvu
Rainer
detsember 22, 2004 at 2:09 p.l. #43490swoosh
Memberoleg sul küll kammib või said lihtsalt valesti aru minust!!
ma pole väitnudki et juurde võtan kui käin ka kick-boxis,ma kavatsen kreatiini võtmise ajal mitte kick-boxis käia!!!!ja ma arvan et hakkan alles peale kick-boxi võistluseid kreatiini võtma..nii et ära aja udu mees:D
detsember 22, 2004 at 8:11 p.l. #43501Oleg109
MemberJärgmine kord räägi siis nii, et oleks arusaadav ja selge!!!Ära siis seleta nii, et ainult sina saad aru mis räägid!..räägi nii et ma ka aru saaks su mõttest..see kord sain ma aru nii et igal juhul võtad juurde 6kg..nagu ytlesid: kõik keda sa tead kes on kreatiini võtnud on kohe võtnud kaalust julmalt juurde..udu vend oled seekord sina meeees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
detsember 22, 2004 at 10:05 p.l. #43507Sphinx
Memberesimese kuuri kohta on 6 kg utoopiline aga inimesed on erinevad..
detsember 23, 2004 at 6:11 e.l. #43521Oleg109
MemberNjah..seda minagi..ise kasutan ka seda kreatiini ja 6kg ple näind veel..kuid juurde on tulnud küll!!
detsember 23, 2004 at 6:35 e.l. #43522tolkamid
Memberei tea mida öelda, aga mina sain rainise jutust täielikult aru;)
detsember 23, 2004 at 6:37 e.l. #43523bacardi
Memberma sain igatahes rainise jutust selgelt aru;)
detsember 23, 2004 at 7:03 e.l. #43524Oleg109
MemberVõibolla õhtul seletas ta sulle paremini ja selgemini seda juttu lahti..!!!!aga mulle rääkis ta hommikul selgelt seda et ta ei taha kick-boxingu ajal võtta kreatiini kuna võtab kaalust kohe 6kg juurde…!!!!!!!!!!!

” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõtetu vaidlus…tean mida kuulsin!
detsember 23, 2004 at 8:46 e.l. #43513