Kreatiin monohüdraat
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kreatiin monohüdraat
- This topic has 10 replies, 5 voices, and was last updated 23 years, 1 month tagasi by
muc.
-
AutorPostitused
-
detsember 24, 2002 at 10:04 p.l. #1009
Priit
MemberMul on selline küsimus et kui ma selle poest ostsin siis oli sinna peale kirjutatud 2 g päevas. Miks absoluutselt kõik soovitavad mitmeid kordi suuremaid doose (nii umbes 10 – 20 g) Ei ole ju mõtet võtta rohkem kui ma selle nö kõik jälle välja lasen ja kasu ei ole… olen suhteliselt segaduses.. pole veel kreatiini kasutanud… kui see abiks on siis kaalun 62 kg. PAULUN ABI JA ASJAKOHASEID JA TEADLIKE INIMESTE KOMMENTAARE.. tänan väga ja häid pühi.
detsember 24, 2002 at 11:25 p.l. #32009Anonüümne
GuestMa olen ka selle koha pealt suht tume, kuid ma arvan, et need suuremad kogused(10-20g) on kreatiini laadimisel ja hiljem mingi 2g päevas.
detsember 24, 2002 at 11:44 p.l. #32010b12
MemberNende doosidega on enamasti nii, et soovitatakse tunduvalt vähem kui tegelikult vaja oleks. Minatarvitaks laadimise ajal (esimene nädal) 4x5g ning edaspidi iga päev 2x5g. Kreatiini ei ole vaja tarvitada tsüklitena – võid aastaringselt tarvitada.
detsember 25, 2002 at 9:23 e.l. #32011Priit
MemberAga spordimeditsiini leheküljel on kirjas (70kg inimese kohta) et laadimisperioodil korrutad kehakaalu 0,3 siis selle jagad doosideks.. ja säilitusfaasil (kas see on siis see treeningufaas?) kasutada 2 KUNI 5 g päevas pärast trenni (mitte 2 korda 5g) oh.. mitte ei saa aru. ja et kui kehakaal erineb sellest 70kg siis tuleks teist kava kasutada (http://www.sportmed.ee/?id=varia⊂=kreatiin)
detsember 25, 2002 at 10:51 e.l. #32012djtuut
Membertegelikult on kreatiini puhul soovitav konsulteerida selle kasutamist spordiarstiga, mõni peabki rohkem võtma kui teised – sõltuvalt tema organismi omastamisvõimest.
Ise olen kreatiini kogustest rääkinud paljude sportlastega ning 99% soovitavad ikkagi võtta 4X5g 5päeva ja selle järgneb 2X5g treeningpäeval ja 1X5g trenni vabal päeval.
panen kreatiini kuuri ajal südamele selle, et ära tarvita alkoholi – kui siis võimalikult minimaalselt sest see viib kreatiini toime miinimumini – ja ära joo kohvi 30 min ennem ega pärast kreatiini doosi võtmist. soovitatav on seda võtta ka koos valgu joogiga, mis omakorda suurendab valgu mõju.
detsember 25, 2002 at 1:41 p.l. #32013muc
Memberma vaatan, et te kõik siin sellised teadja mehed. jutud on teil kõigil küll nii erinevad. tegelikult pole siin sittagi kasuliku informatsiooni
kreatiini tarvitatakse laadimis perioodil (5-6 päeva) 0,25-0,3 g iga kehakilogrammi kohta, jagatult päeva peale kaheks kuni kolmeks doosiks. edasi tarvitad 5+- mõned grammid.
kuur kestab 3 nädalat, kuni kuu ja siis pead sama kaua pausi, sast kui teha nii, nagu mõni vend kirjeldab, aastaringselt, siis juhtud juba selline asi, et organism enam ei omasta kretiini ega hakkagi enam omastama, sest see hakkab vastu töötama.
detsember 25, 2002 at 3:10 p.l. #32014Anonüümne
GuestKÕIK ON INDIVIDUAALNE.
detsember 25, 2002 at 4:55 p.l. #32015Priit
Memberma vaidlen sulle vastu.. kreatiin ei ole aastaringseks tarbimiseks.. seda mainib ära peaaegu iga usaldusväärne infoallikas (ka siin samas leheküljel)
detsember 25, 2002 at 4:57 p.l. #32016Priit
Memberja sa ise kirjutasid et sa tarviTAKS … see tähendab et sa ei ole ise tarvitanud.. või sain valesti aru? ja miks nad peaks soovitama alati vähem kui vajalik??? selgita palun.. nad ju sooviksid et asjal toime ka oleks ja produkt müüks
detsember 29, 2002 at 12:22 p.l. #32017muc
Memberloomulikult oldakse selle peale väljas, et toode müüks, kuid just seetõttu, et asi on igalühel erinev soovitatakse väikestes kogustes, sest kui oleks pakendile kirjutatud, et pane 20g päevas ja kui kellelgi midagi ebameeldivat juhtuks soovitatud kogustega, siis võib oodata firmat kotuasi.
detsember 29, 2002 at 12:26 p.l. #32018muc
Memberkohtuasi
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.