Skip to main content

Kreatiin & Joomine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin & Joomine

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    keiko
    Member

Kuna ma ise sellist teemat otseselt ei leidnud siis on küsimus järgmine: Et kui ma teen just parajasti kreatiini kuuri siis kas joomine peaks olema välistatud? Ma ei mõtle nüüd igapäevast joomist vaid selle perioodi ajal paari peo ajal joomist.

theONE1
    Member

kuna alkohol on diureetikum(viib organismist vett välja) ja kreatiin vastupidiselt seob vett, siis teed vast ise omad järeldused!

jorsik
    Member

No see paar joomist ei tee küll midagi, ärge nüüd üle ka pingutage põdemisega, ega elu ei saa seisma jääda sellepärast et kulturismiga tegeldakse. Ülepäeviti tina paneks, siis muutuks kreatiini võtmine juba mõttetuks.

PulseR
    Member

kuna alkohol on diureetikum(viib organismist vett välja) ja kreatiin vastupidiselt seob vett, siis teed vast ise omad järeldused!

Sama efekt on ka suurel kohvi joomisel.

Kreatiin seob vett, kohv viib vee organismist välja.

No see paar joomist ei tee küll midagi, ärge nüüd üle ka pingutage põdemisega, ega elu ei saa seisma jääda sellepärast et kulturismiga tegeldakse. Ülepäeviti tina paneks, siis muutuks kreatiini võtmine juba mõttetuks.

alkohol = elu?

alr89
    Member

Minujaoks joomisest loobumine küll mingi probleem ei olnud , läbudel võid ju olla ja vaadata kuidas teised joovad see ka omamoodi lõbus.

kentaur
    Member

joomine pole kunagi ja kellelegi kasulik, isegi mitte kreatiinikuuri ajal!!!

Bulletproof
    Member

Sama efekt on ka suurel kohvi joomisel.

Kreatiin seob vett, kohv viib vee organismist välja.

viimase kreatiinikuuri ajal oli mul just jama, et oli vaja tihti WCs tühjendamas käia. kuur läbi, pole vaja ka WCsse nii tihti minna. kohvi ei joo, sellest tingitud ei saanud olla. oskab keegi seletust anda???

shreku
    Member

viimase kreatiinikuuri ajal oli mul just jama, et oli vaja tihti WCs tühjendamas käia. kuur läbi, pole vaja ka WCsse nii tihti minna. kohvi ei joo, sellest tingitud ei saanud olla. oskab keegi seletust anda???
    Kuup
    Member

Kreatiini kasutamisega(monohüdraat) tuleb nigunii rohkelt vett juua.

Bulletproof
    Member

Kreatiini kasutamisega(monohüdraat) tuleb nigunii rohkelt vett juua.

rohkelt vett saigi joodud. a no ikka. mai saa aru, kas hakkas siis neerudele vms…

vb mõni targem mees oskab vastata

kobras
    Member

kui mina kreatiinikuuri tegin, siis v6tsin natuke napsu ikka. Minul isiklikult see kuidagi halvasti ei m6junud, tulemused olid ka t2itsa korralikud ja t2pselt sellised nagu ma ootasin. Aga napsu ikka v6tta m6istuse piires

kummar
    Member

Alko joomine kreatiini kuuri ajal eriti hea pole, kuna esiteks ajab juu alko vett välja ja kaotad ka c-vitamiini, teiseks ei soovitaks üldse mingite kuuride ajal, mille eesmärgiks on massi kogumine alkoholi tarvitada suurtes kogusdes, isiklikult arvan, et möni pudel ölut paha ei tee, aga kui kooma jood siis önne ei too:) Teiseks räägivad arstid, et kreatiini liigsel tarbimisel võib tekkida erektsiooni— häireid ja alko joomine vöib seda veelgi tugevdada, see minu arvamus, et joo, kui tahad aga ära liialda.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.