Kreatiin & Joomine
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin & Joomine
- This topic has 12 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 5 months tagasi by
kummar.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2006 at 8:17 e.l. #8172
keiko
MemberKuna ma ise sellist teemat otseselt ei leidnud siis on küsimus järgmine: Et kui ma teen just parajasti kreatiini kuuri siis kas joomine peaks olema välistatud? Ma ei mõtle nüüd igapäevast joomist vaid selle perioodi ajal paari peo ajal joomist.
august 13, 2006 at 8:28 e.l. #88805theONE1
Memberkuna alkohol on diureetikum(viib organismist vett välja) ja kreatiin vastupidiselt seob vett, siis teed vast ise omad järeldused!
august 13, 2006 at 9:20 e.l. #88809jorsik
MemberNo see paar joomist ei tee küll midagi, ärge nüüd üle ka pingutage põdemisega, ega elu ei saa seisma jääda sellepärast et kulturismiga tegeldakse. Ülepäeviti tina paneks, siis muutuks kreatiini võtmine juba mõttetuks.
august 13, 2006 at 10:05 e.l. #88812PulseR
Memberkuna alkohol on diureetikum(viib organismist vett välja) ja kreatiin vastupidiselt seob vett, siis teed vast ise omad järeldused!Sama efekt on ka suurel kohvi joomisel.
Kreatiin seob vett, kohv viib vee organismist välja.
august 13, 2006 at 11:10 e.l. #88820Alexander Andrusenko
ModeratorNo see paar joomist ei tee küll midagi, ärge nüüd üle ka pingutage põdemisega, ega elu ei saa seisma jääda sellepärast et kulturismiga tegeldakse. Ülepäeviti tina paneks, siis muutuks kreatiini võtmine juba mõttetuks.alkohol = elu?
august 13, 2006 at 11:51 e.l. #88821alr89
MemberMinujaoks joomisest loobumine küll mingi probleem ei olnud , läbudel võid ju olla ja vaadata kuidas teised joovad see ka omamoodi lõbus.
august 13, 2006 at 5:10 p.l. #88827kentaur
Memberjoomine pole kunagi ja kellelegi kasulik, isegi mitte kreatiinikuuri ajal!!!
august 13, 2006 at 7:27 p.l. #88839Bulletproof
MemberSama efekt on ka suurel kohvi joomisel.Kreatiin seob vett, kohv viib vee organismist välja.
viimase kreatiinikuuri ajal oli mul just jama, et oli vaja tihti WCs tühjendamas käia. kuur läbi, pole vaja ka WCsse nii tihti minna. kohvi ei joo, sellest tingitud ei saanud olla. oskab keegi seletust anda???
august 13, 2006 at 7:42 p.l. #88840shreku
Memberviimase kreatiinikuuri ajal oli mul just jama, et oli vaja tihti WCs tühjendamas käia. kuur läbi, pole vaja ka WCsse nii tihti minna. kohvi ei joo, sellest tingitud ei saanud olla. oskab keegi seletust anda???
august 13, 2006 at 10:37 p.l. #88848Kuup
MemberKreatiini kasutamisega(monohüdraat) tuleb nigunii rohkelt vett juua.
august 15, 2006 at 6:19 p.l. #88910Bulletproof
MemberKreatiini kasutamisega(monohüdraat) tuleb nigunii rohkelt vett juua.rohkelt vett saigi joodud. a no ikka. mai saa aru, kas hakkas siis neerudele vms…
vb mõni targem mees oskab vastata
august 22, 2006 at 5:11 p.l. #89386kobras
Memberkui mina kreatiinikuuri tegin, siis v6tsin natuke napsu ikka. Minul isiklikult see kuidagi halvasti ei m6junud, tulemused olid ka t2itsa korralikud ja t2pselt sellised nagu ma ootasin. Aga napsu ikka v6tta m6istuse piires
august 22, 2006 at 6:15 p.l. #89394kummar
MemberAlko joomine kreatiini kuuri ajal eriti hea pole, kuna esiteks ajab juu alko vett välja ja kaotad ka c-vitamiini, teiseks ei soovitaks üldse mingite kuuride ajal, mille eesmärgiks on massi kogumine alkoholi tarvitada suurtes kogusdes, isiklikult arvan, et möni pudel ölut paha ei tee, aga kui kooma jood siis önne ei too:) Teiseks räägivad arstid, et kreatiini liigsel tarbimisel võib tekkida erektsiooni— häireid ja alko joomine vöib seda veelgi tugevdada, see minu arvamus, et joo, kui tahad aga ära liialda.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.