Skip to main content

kreatiin jne

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kreatiin jne

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • Autor
    Postitused
    disabled
    Member

OMK siis kõigile!!

Nimelt tellisin endale kreatiini ja sain kasutamise juhendi, kirjas oli kui palju tohib tarbida ja millal.

Aga siiski, ühele küsimusele ei leidnud ma vastust, nimelt kas kreatiini tohib kasutada jõusaali ajal,enne,pärast mahla sees segatuna?

Tänud!

Kasuta otsingut.

Kõik Kreatiinist

põkk17
    Member

joo koos viinamarja mahlaga enne ja pärast trenni …

PointGuard
    Member

tekkis üks küsimus kreatiini kohta,kuid ei hakanud uut teemat siis tegema

Nimelt on mõte osta uus pakk valgupulbrit hera 80,täna aga avastasin,et kreatiini kiidetakse taevani.kasvatab lihasmassi ja aitab rasva % vähendada.Otsisin siis kiirelt üles ka kreatiini artiklid kus enamasti mainiti et on nr 1 toidulisand,kui tarvitada valgurikast tavatoitu.Nüüd siis enam ei saagi aru,kas osta valku,kreatiini või hoopis mõlemat? Ootan asjalikke vastuseid.

tekkis üks küsimus kreatiini kohta,kuid ei hakanud uut teemat siis tegema

Nimelt on mõte osta uus pakk valgupulbrit hera 80,täna aga avastasin,et kreatiini kiidetakse taevani.kasvatab lihasmassi ja aitab rasva % vähendada.Otsisin siis kiirelt üles ka kreatiini artiklid kus enamasti mainiti et on nr 1 toidulisand,kui tarvitada valgurikast tavatoitu.Nüüd siis enam ei saagi aru,kas osta valku,kreatiini või hoopis mõlemat? Ootan asjalikke vastuseid.

Ära osta kumbagi.

Amarillo
    Member

Ära osta kumbagi.

jap õige vend

PointGuard
    Member

jap õige vend

no kurat kus kohast ma peaks selle massi siis omale saama,kui ei saa normaalselt toituda.elan kooli ühikas ja lõuna-õhtusöök on täiesti jama.puhvetis müüdavad pirukad nirisevad õlist ning koosnevad peamiselt 85% saiast ja 15% lihakäkerdisest.

PointGuard
    Member

Kasuta otsingut.

Kõik Kreatiinist

kreatiini koha pealt ilmselt juba leidsin vastuse sealt

Tuki
    Member

no kurat kus kohast ma peaks selle massi siis omale saama,kui ei saa normaalselt toituda.elan kooli ühikas ja lõuna-õhtusöök on täiesti jama.puhvetis müüdavad pirukad nirisevad õlist ning koosnevad peamiselt 85% saiast ja 15% lihakäkerdisest.

kui sa ei saa normaalselt toituda, ei aita sind ka kreatiin.

Amarillo
    Member

sinu jutu järgi on sul nii vähe aega, kuidas sa jõusaalis jõuad käia, kui poe jaoks pole aega? mina söön XXL lõuna kooli vahetnuu ajal.

AndresT
    Member

Siit ka küsimus, mida kiireks vahepalaks sööte? Endal läheb võileib.

undisputed
    Member

sinu jutu järgi on sul nii vähe aega, kuidas sa jõusaalis jõuad käia, kui poe jaoks pole aega? mina söön XXL lõuna kooli vahetnuu ajal.

Kui mujalt toidust vajalike koguseid valke saa, siis osta aga soojalt hera80. Valguga on nii, et pigem olgu teda rohkem, kui vähem. Omal nahal kogetud

Amarillo
    Member

Siit ka küsimus, mida kiireks vahepalaks sööte? Endal läheb võileib.

mis küsimus see on?

õigel vennal läheb tavatoit – seasink/kodujuust

valel vennal shake

tavalisel vennal võileib

rainisk
    Member

No siis on ju ilmselge, et ei saagi kusagilt.

PointGuard
    Member

mis küsimus see on?

õigel vennal läheb tavatoit – seasink/kodujuust

valel vennal shake

tavalisel vennal võileib

pigem:

rikkal vennal läheb seasink/kodujuust

vaesel vennal shake

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 27 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.