Skip to main content

kreatiin ja saun

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » kreatiin ja saun

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    dave
    Member

Kas kreatiini kuuri ajal saunas võib käia

Arnold
    Member

Saunas pesemas võid ikka käia, samuti ei tee väike leil midagi hullu.

Üldiselt ei tule liigne kuumas saunas käimine jõu juurdekasvule kasuks.

Otsest vahet kas me teeme seda kreatiini kuuri ajal või muidu ei ole.

Anonüümne
    Guest

Kas peale jõusaali trenni on siis mõtet üldse sauna minna? Kas see äkki organismile liiga kurnav pole ning kuidas mõjub ujumine peale jõusaali?

ero
    Member

ujumine on hea, saunas peale jõutrenni pole soovitatav käia- pole südamele hea.

Anonüümne
    Guest

kerge saun on esmane taastusvahend sportlikust treeningust. Enda kogemustest võin õelda, et kreatiin ei ole mingisugune imerohi. Kreatiin aitab lihtsalt suuremate koormustega treenida, s.t et rahvasportlasel ei ole sellest praktiliselt mingit kasu, ostke parem tavalisi vitamiini komplekse ja kaltsiumit ja magneesiumit. Tervisesportlastele alguses küll.

Tom
    Member

Kuule kui viitsid siis võiksid põhjendada kuidas saun mõjub halvasti peale trenni mul on kahtlane tunne et mulle töötab saun hoopis positiivses suunas.

Ott Kiivikas
    Member

Nagu eelpool öeldud, saab süda kuumaga suure koormuse samuti saab ta koormust sellele eelnenud treeninguga. Saunas oleks soovitav käia trennist vabal päeval. Saun aitab kiirendada taastumist ja ainevahetust. Isiklikult ma tunnen ka, et peale rasket treeningut ei jaksa laval olla, tunduvalt mõnusam on, aga istuda seal puhkepäeval.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.