Kreatiin ja proteiin
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Kreatiin ja proteiin
- This topic has 23 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
Amarillo.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2009 at 11:11 p.l. #238036
rinaldo
MemberVeega kokkupuutel? Kas see on ming nali? Huvitav miks mina ning kõik ülejäänud maailma kreatiinitarbijad surnud pole….Kokkupuutel ei muutu kreatiniiniks. Kui kaua vees seisab, siis muutub. Kui kaua? Seda ma ei tea. Mõned minutid šheigis seistes ei tohiks midagi halba juhtuda.
november 29, 2009 at 11:39 p.l. #238038matjusm
MemberKokkupuutel ei muutu kreatiniiniks. Kui kaua vees seisab, siis muutub. Kui kaua? Seda ma ei tea. Mõned minutid šheigis seistes ei tohiks midagi halba juhtuda.Kuid ikkagi- kõik asjad puutuvad alati veega kokku pikemat aega või saavad niiskeks, samamoodi ka kreatiiniga. Võibolla kasutasid märga lusikat või midagi, eks see niiskus ikka ronib kuidagi sisse. Kui ikkagi pole inimesed ära surnud või mürgitada saanud (vähemalt mina pole ja pole kuulnud ka kellestki kes oleks).
november 29, 2009 at 11:45 p.l. #238039rinaldo
MemberKuid ikkagi- kõik asjad puutuvad alati veega kokku pikemat aega või saavad niiskeks, samamoodi ka kreatiiniga. Võibolla kasutasid märga lusikat või midagi, eks see niiskus ikka ronib kuidagi sisse. Kui ikkagi pole inimesed ära surnud või mürgitada saanud (vähemalt mina pole ja pole kuulnud ka kellestki kes oleks).Ära ei sure, neerud saavad mürgist jagu. Mina olen 500g paki kreatiin monohüdraati ära tarvitanud ja niiskeks see ei saanud
november 30, 2009 at 12:30 e.l. #238040matjusm
MemberÄra ei sure, neerud saavad mürgist jagu. Mina olen 500g paki kreatiin monohüdraati ära tarvitanud ja niiskeks see ei saanud
november 30, 2009 at 9:22 e.l. #238079LaurL
MemberEsimene kord kui kuulen sellisest asjast kreatiini kohta. Veider et ma pole kunagi näinud ühegi kreatiini paki peal kirja “mitte tarvitada niiskena” või midagi sarnast.Ei saagi olla –
kuna kuidas sa muidu kreatiini sisse võtad ?
Närid kuiva puru ? ( nagu jahu sööks )
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2009 at 9:28 e.l. #238084rinaldo
MemberEsimene kord kui kuulen sellisest asjast kreatiini kohta. Veider et ma pole kunagi näinud ühegi kreatiini paki peal kirja “mitte tarvitada niiskena” või midagi sarnast.Autole pole ka peale kirjutatud “mitte sõita vastu puud”. See ei tähenda seda, et see halba ei teeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei saagi olla –kuna kuidas sa muidu kreatiini sisse võtad ?
Närid kuiva puru ? ( nagu jahu sööks )
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pigem nagu liiva. Jahu on hea selle kõrval.
november 30, 2009 at 12:32 p.l. #238159Belfort
Membermingi 7-8 tundi oli see aeg kus vees seisnud kreatiin muutus kreatiniiniks ? pole kindel..
november 30, 2009 at 1:02 p.l. #238182Arx07
MemberMina olen seganud igakord peale trenni 50-60g proteiini,8g kreatiini,4g L-leucini,6g L-glutamiini.Samasugust segu võib juua ka veel umbes pool tundi enne trenni ja kindlasti peale trenni.
Kreatiin-lisab jõudu ja kiirendab taastumist.
L-Glutamiin-Kiiremaks taastumiseks ja kiirendab lihaskasvu.
L-Leusin-Kaitseb lihaseid ja annab juurde nn. hetkelist jõudu.
Segad erinevaid proteiine kokku? 50-60g vadakut üksi küll ju raiskamine?
november 30, 2009 at 1:17 p.l. #238192Amarillo
Membermiks peaks keegi oma tootele peale kirjutama, et see teatud aja jooksul niiskuses muutub kõlbmatuks – mitte keegi, kes tahab oma toodet müüa.paljud asjad on mürgid meie organismile, ega see ei tähenda et kohe midagi juhtub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , kõik oleneb kogusestAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.