Kreatiin ja arstlik kontroll
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Kreatiin ja arstlik kontroll
- This topic has 12 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
ROtter.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2009 at 10:14 p.l. #16634
Nazario
MemberMul oli siis selline juhus, et mulle tehti arstlikku ülevaatust sõjaväe jaoks. Kõik muu oli korras, kuid uriiniproovist läbi ei saanud. Kutsuti kahe kuu pärast tagasi. Kas põhjus võis olla selles, et mul oli kreatiinikuur? Olen kuulnud, et kreatiini tarbimisel võib tekkida mulje, nagu oleks neeruhäired vm sellist. Tervis on mul muidu korras.
veebruar 16, 2009 at 12:38 e.l. #183962FrodoB
MemberHoppa. Kui see on tõsi, siis lase aga edasi kuuriga. Saad need 9 kuud midagi kasulikku teha, tilli nokimise asemel.
veebruar 16, 2009 at 6:19 e.l. #183964-Egert
MemberKahtlane, kas ära lastakse päris. Võetakse sinna ikka ja istud laatsas, kuna seal ei suudeta ju tuvastada kunagi mitte midag.
veebruar 16, 2009 at 7:57 e.l. #183967inside14
MemberHoppa. Kui see on tõsi, siis lase aga edasi kuuriga. Saad need 9 kuud midagi kasulikku teha, tilli nokimise asemel.Sa vaata, kui tubli Eesti mees!
veebruar 16, 2009 at 10:50 e.l. #183980xerox
MemberÄrge muidugi sõjaväkke minge ja rääkige kõigile teistele ka ,et pole mõtet minna.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 1:56 p.l. #184004FrodoB
MemberSa vaata, kui tubli Eesti mees!Tõepoolest! Ma ei taha olla selle rumala kolmandiku (isegi vähema) hulgas, kes raiskab need pikad kuud mitte millegi tegemisele, samal ajal kui ülejäänud kaks kolmandiku õpivad või teevad karjääri.
Sa võid ju “tubli eesti mees” olla aga julgeolekut sa enda riigile selle raisatud ajaga ei paku.
veebruar 16, 2009 at 2:07 p.l. #184005daemonium
MemberTõepoolest! Ma ei taha olla selle rumala kolmandiku (isegi vähema) hulgas, kes raiskab need pikad kuud mitte millegi tegemisele, samal ajal kui ülejäänud kaks kolmandiku õpivad või teevad karjääri.Sa võid ju “tubli eesti mees” olla aga julgeolekut sa enda riigile selle raisatud ajaga ei paku.
Noh,kes ei soovi teenida oma riigi armees,võetakse võõra riigi armeesse,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ajalugu võiks tiba ju ikka arguse ja nahahoidmise propageerimise vahele kah õppida,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 2:10 p.l. #184006-Egert
MemberEndal ajateenistus läbitud, ütleks, et üldiselt ajaraisk. Sidepataljonis, sain küll mingi sideeriala, mis oli küll huvitav. Aga midagi muud positiivset ma sealt ei leidnud. Ja selle riigi eest ma sõtta ei astu, riik oma rahvast ei hoia, miks rahvas riiki hoidma.
veebruar 16, 2009 at 2:11 p.l. #184007matti
MemberSõbrad,me kaldume teemast kõrvale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 2:17 p.l. #184008Nazario
Membertäpselt nii
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tegelikult tahtsin teada, kas on tõsi, et kreatiini söömise ajal võib arstlikus kontrollis jääda mulje, nagu oleksid neerud haiged?veebruar 16, 2009 at 4:26 p.l. #184035xerox
Membertäpselt nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma tegelikult tahtsin teada, kas on tõsi, et kreatiini söömise ajal võib arstlikus kontrollis jääda mulje, nagu oleksid neerud haiged?Kui keegi vastab sellele küsimusele jaatavalt,huvitav paljud prooviksid pärast kreatiini kasutamisega arstlikust komisjonist kõrvale hiilida?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 4:38 p.l. #184037matti
MemberKui keegi vastab sellele küsimusele jaatavalt,huvitav paljud prooviksid pärast kreatiini kasutamisega arstlikust komisjonist kõrvale hiilida?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See ei puutu asjasse antud juhul. Taheti konkreetset vastust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2009 at 4:43 p.l. #184040ROtter
MemberEnergiaainevahetuse käigus moodustub kreatiinist kreatiniin. Organism ei suuda kreatiniini kasutada ja saab sellest lahti neerude kaudu.
Kreatiini kasutamise kõrvaltoimeks on vere kreatiniini tõus. Suured kogused kreatiini põhjustavad häireid neerude töös. Ka neerupuudulikkus suurendab kreatiniini sisaldust veres.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.