Kreatiin: BioTech vs Tai Kane
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin: BioTech vs Tai Kane
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
bohemianrhapsody.
-
AutorPostitused
-
oktoober 22, 2005 at 3:59 p.l. #5611
-Jaanus-
MemberKas keegi on kasutanud nii Tai Kane kui ka BioTechi kreatiin monohüdraati? Ise olen proovinud Tai Kane oma, andis märgatavaid tulemusi nii kehakaalu kui jõunäitajate suurenemisel. Äkki keegi oskab öelda, kas see BioTechi kreatiin on ka efektiivne? Või kas on üldse mingeid suuri erinevusi erinevate kreatiin monohüdraatide vahel?
oktoober 22, 2005 at 4:48 p.l. #61128KONDIPUKETT
Memberise kasutasin eelmine aasta biotechi kreatiini -ja tulemus oli 3-4 kg massi lisa ,mis minusuguse tookord 65 kilo kaaluvale vennale oli suht palju -ja eks ka jõudu tuli seoses
lihastega juurde.Niipalju kui mina asjast aru olen saand ei ole monohydraatidel mingit vahet, kui just mingit kahtlast kraami ei kasuta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2005 at 12:09 p.l. #61167killu88
MemberOlen ise Tai Kane oma joonud ja see on igatahes hea.Tai Kane kohta mul halba sõna pole.
oktoober 23, 2005 at 12:39 p.l. #61171kame
Moderatorise põhiliselt biotech-i võtt ka ainult kiita saan kuigi siin ei tohiks!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 23, 2005 at 12:40 p.l. #61172bacardi
Memberet siis mul läheb kolmas kuur praegu tai kane omaga, ja noh teise kuuriga tuli laadimisajaga juba 10 kg surumises juurde, samuti oli ka esimese kuuriga, aga siis tuli vist 5 juurde ja kehakaal on mul ka natuke juurde tulnud, aga noh ma joon ka kohvi väheke, niiet see võib segada massil juurde tulemast, kuigi olen tai kanega rahule jäänud:)
oktoober 23, 2005 at 2:11 p.l. #61176bohemianrhapsody
MemberKas keegi on kasutanud nii Tai Kane kui ka BioTechi kreatiin monohüdraati? Ise olen proovinud Tai Kane oma, andis märgatavaid tulemusi nii kehakaalu kui jõunäitajate suurenemisel. Äkki keegi oskab öelda, kas see BioTechi kreatiin on ka efektiivne? Või kas on üldse mingeid suuri erinevusi erinevate kreatiin monohüdraatide vahel?Kreatiin on kreatiin, mis vahet sel on mis pakendis see on.
oktoober 23, 2005 at 2:28 p.l. #61177martial
MemberBacardile: “…aga noh ma joon ka kohvi väheke, niiet see võib segada massil juurde tulemast”
palun seleta mulle lihtsate sõnadega, miks kohvi joomine raskendab lihaste kasvu?
Joon ise päevas 2-5 tassi ja vahel ka 3-5 tassi teed… peaks ehk vähendama, kui põhjendatud lihaskasvu vaatevinklist
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2005 at 8:38 e.l. #42295Denzel
MemberRäägitakse küll jah et siis kui kreatiini võtad siis ei ole soovitav kohvi juua.Muud pole midagi kuna kreatiin hoiab kehas vett kinni siis kohvi on see mis ajab kehast vett välja.Aga 1-2 tassi kohvi päevas ei tee midagi.
Sulle võib abiks olla artikkel — > kofeiin enne trenni!?
oktoober 29, 2005 at 12:29 p.l. #61100bacardi
Memberdenzel vastas sulle ära ilusti, ma jooks isegi rohkem seda kui kreatiini poleks, kuuri välisel ajal läheb hommikul juba kaks või kolm tassi niiet kokku päevas 3-6 tassi läheb ikka ära
november 6, 2005 at 8:59 p.l. #61720jorsik
MemberVeidi offtopic küsimus – asi ei lahustu üldse vees, seguneb küll hästi aga ei lahustu, peabki nii olema või?
november 6, 2005 at 9:54 p.l. #61721bohemianrhapsody
MemberVeidi offtopic küsimus – asi ei lahustu üldse vees, seguneb küll hästi aga ei lahustu, peabki nii olema või?Jah.
november 7, 2005 at 7:54 e.l. #61586muc
MemberLahendus probleemile on soe vesi!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.