kreatiin aastaringselt
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kreatiin aastaringselt
- This topic has 25 replies, 16 voices, and was last updated 19 years, 7 months tagasi by
Fre.
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2006 at 7:51 e.l. #86080
gmaster
Memberteha pausi proteiiniga? mõtled ka mis räägid vä? kas kasvad õhust siis? et jätad toidust välja munad, piimatooted, lihad, kalad ja kõik mis valku veel sisaldab? ei tea kaua nii elada suudad. ma pole elusees proteiiniga pausi teind, sünnist saati seda söönd. st. paar tundi võib jah pausi teha. siis peab tankima jälle.ja mis oleks valgupausi mõte?lihaste vähendamine siis?
ameerika tippkulturistid võtavad ka proteiini kuuridena, st üks periood tarvitavad ühte, teine periood teist marki, et keha ära ei harjuks
ja andreaz. näiteks multivitamiini pole ka hea aasta läbi võtta, ikkagi trsüklitena..
kõike mõistuse piires
juuni 15, 2006 at 2:59 p.l. #86166SiimN
Memberteha pausi proteiiniga? mõtled ka mis räägid vä? kas kasvad õhust siis? et jätad toidust välja munad, piimatooted, lihad, kalad ja kõik mis valku veel sisaldab? ei tea kaua nii elada suudad. ma pole elusees proteiiniga pausi teind, sünnist saati seda söönd. st. paar tundi võib jah pausi teha. siis peab tankima jälle.ja mis oleks valgupausi mõte?lihaste vähendamine siis?
KLE,PROTEIINI all mõtlen ma just toidulisandit-mitte,et jätad valgud tarbimata!Vajalikud valgud saad toidust!
juuni 15, 2006 at 8:05 p.l. #86189klubikas
Memberainult üks suur vaidlus käib. pooldan ikka neid kes peavad pausi
juuni 15, 2006 at 9:51 p.l. #86201Andreaz
Memberameerika tippkulturistid võtavad ka proteiini kuuridena, st üks periood tarvitavad ühte, teine periood teist marki, et keha ära ei harjuksja andreaz. näiteks multivitamiini pole ka hea aasta läbi võtta, ikkagi trsüklitena..
kõike mõistuse piires
juuni 16, 2006 at 6:10 e.l. #86184birra
Memberkreatiini syyaxegi aastaringselt,õieti teedMuidugi aastaringeselt Andrez ja anna lapsele ka.
Kõik mida raha eest saab ja reklaamitakse on hea ja paremgi veel.
Ma saan Bohemianrapsodyst täiesti aru
Kui Andreazt ei oleks tuleks ta välja mõtelda.
juuni 16, 2006 at 6:30 e.l. #86209gmaster
Memberaga vitamiinid-muidugi ei pea aastaringselt võtma tablette/süste kui toitud nii ideaalselt, mina ei söö igapäev juurikaid ja salateid, puuvilju kõike et vitamiinid/mineraalid kätte saada, seega lihtsam ja mugavam vitamiini tablett võtta kus kõik sees…ja kui ma ei võta tabletti siis peaks ju sellest ju nagu puudus olema?
mine küsi apteegist, kuidas multivitamiine süüakse – kuuridena, kasvõi lihtsalt sellepärast, et mida rohkem sa neid järjest sööd, seda enam keha sellega harjub ja seega peaks sa aina rohkem sööma et sama tulemust saada. paljude asjadega on nii, et pead pausi pidama, et midagi toimuks.
juuni 16, 2006 at 6:32 e.l. #86210birra
Memberaga vitamiinid-muidugi ei pea aastaringselt võtma tablette/süste kui toitud nii ideaalselt, mina ei söö igapäev juurikaid ja salateid, puuvilju kõike et vitamiinid/mineraalid kätte saada, seega lihtsam ja mugavam vitamiini tablett võtta kus kõik sees…ja kui ma ei võta tabletti siis peaks ju sellest ju nagu puudus olema?mine küsi apteegist, kuidas multivitamiine süüakse – kuuridena, kasvõi lihtsalt sellepärast, et mida rohkem sa neid järjest sööd, seda enam keha sellega harjub ja seega peaks sa aina rohkem sööma et sama tulemust saada. paljude asjadega on nii, et pead pausi pidama, et midagi toimuks.
Teemaväline märkus.
Kas keegi mäletab kuidas Elvis meie seast lahkus?
juuni 16, 2006 at 4:00 p.l. #86240maximus89
MemberSai südamerabanduse
juuni 16, 2006 at 6:07 p.l. #86250birra
MemberSai südamerabandusema ei pidanud silmas viimast fakti vaid tema elustiili enne seda
juuni 29, 2006 at 3:53 p.l. #86935kronik
MemberKüsimus-kas tasub peale trenni sheigisse lisada 4-5 gr. kreatiini.Muul ajal ei tarbiks ja eesmärk on tõhusam areng.
juuni 29, 2006 at 6:48 p.l. #86940Fre
MemberTasub ikka.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.