Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 14 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
Goleteral.
-
AutorPostitused
-
juuli 26, 2009 at 8:50 p.l. #17742
Anonüümne
GuestLugesin kuskilt , et kui kreatiini kuidagi valesti/halvasti võtad või midagi , siis peale seda kui sa kreatiini võtmise lõpetas , pissid kogu selle vee lihastest välja.Oskab keegi komenteerida seda ?
juuli 26, 2009 at 8:58 p.l. #209325Jarmo Oberst
MemberLugesin kuskilt , et kui kreatiini kuidagi valesti/halvasti võtad või midagi , siis peale seda kui sa kreatiini võtmise lõpetas , pissid kogu selle vee lihastest välja.Oskab keegi komenteerida seda ?Kirjuta nii, et oleks midagi aru ka saada. Aitäh!
juuli 26, 2009 at 10:25 p.l. #209330pikkpoiss
MemberSeal polnud ju midagi arusaamatutu, ta palub kinnitust väitele, et kreatiini valesti manustamine tekitab jubeda pissihäda.
( Ära seda nüüd siis tõsiselt ka võta.
)juuli 26, 2009 at 10:35 p.l. #209332Anonüümne
GuestVabandust kui tõesti arusaamatult ennast väljendasin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt mida ma tahtsin küsida on et kui kreatiini tarvitamine ära lõpetada , kas siis toimub taandareng ? Lihased lähevad väiksemaks ja tulemused langevad ?
juuli 26, 2009 at 10:48 p.l. #209333Anonüümne
GuestKüsitakse ju kinnistust väitele, et kas valesti manustamise korral urineeritakse peale kuuri kuurikäigus seotud vesi välja?Jah täpselt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 26, 2009 at 10:50 p.l. #209334Amarillo
MemberVabandust kui tõesti arusaamatult ennast väljendasin
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Põhimõtteliselt mida ma tahtsin küsida on et kui kreatiini tarvitamine ära lõpetada , kas siis toimub taandareng ? Lihased lähevad väiksemaks ja tulemused langevad ?
ja
juuli 26, 2009 at 10:56 p.l. #209336Anonüümne
Guestjahm aga tekib selline küsimus et mismõttega seda siis üldse endale sisse süüa?
juuli 27, 2009 at 6:26 e.l. #209358oks
Memberseda kasutavad edasijõudnud sportlased, kelle areng seisab, et arengut käima tagasi saada, manustatakse
kreatiini ja saadakse “stopist” üle.
Räägite taandarengust, siis ühel tuttaval taandarenes, kuid teisel jäid tulemused samaks peale kuuri.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 27, 2009 at 7:46 e.l. #209370Mcken
MemberKui sa edasi ilusti treenid ei juhtu sul midagi
juuli 27, 2009 at 7:50 e.l. #209371Goleteral
MemberNo kreatiini tarbimise ajal lisanduv vesi tuleb igatpidi peale kasutamise lõpetamist välja, see kas jõud langeb on juba teine teema..
Ja kui korralikult kreatiini tarbid siis loogiliselt peaks urineerimis sagedus tõusma küll sest vett tarbitakse kreatiini tarbimisel üldiselt rohkem..
juuli 27, 2009 at 8:07 e.l. #209373RD
MemberNagu mina aru saan, siis laadides (suurte annustega) võib tekkida lisakaal vee arvelt ja visuaalselt suuremana tunduvad lihased. Kui kreatiini tarbimise suurtes kogustes lõpetad, siis vesi läheb välja. Jõu kaotust ei tohiks eriti tekkida ? Ise olen kasutanud aga laadimise asemel olen tarbinud kogu perioodi vältel sama väikestes kogustes ja vesikaalu ei tekkinud, jõunäitajad arenesid edasi ja jäid peale kuuri ka alles.
juuli 27, 2009 at 9:00 e.l. #209400-AJ-Styles
MemberMul tekkisid kreatiini kasutamisega lisakilod juurde, aga kui enam ei kasutanud olid need kilod suht kiiresti kadunud ja mingit jõu taandarenemist kyll ei täheldanud.
juuli 27, 2009 at 11:08 e.l. #209446vaher
Memberhm aga tekib selline küsimus et mismõttega seda siis üldse endale sisse süüa?Kreatiini manustamisega jõud kasvab tänu veele, kreatiini kasutamise lõppedes läheb vesi välja ja lähed nõrgemaks. Kuid vahepeal tegid ju suuremate raskustega, kuna kasutasid kreatiini. Selles ongi kogu see võlu. Kunagi lugesin, kuidas ühele vennale ei meeldinud kreatiini kasutamine, kuna psühholoogiliselt on see valus- lõpetad kreatiini tarvitamise ja pead hakkama kettaid kangilt vähemaks võtma.
juuli 27, 2009 at 11:34 e.l. #209454navigaator
MemberKui algaja oled, siis pole minu arvates mõtet kreatiini üldse võtta. Kui tunned, et areng läheb ilmagi hästi, siis võta ainult trennijärgset valkusheiki. Ise olen paar aastat tagasi ühe kuuri teinud ning +2 lisakilo tuli jah vee arvelt, mis hiljem ka kadus. Arengu seisukohalt erilist vahet ei tundnud aga see võib indiviiditi erineda. Võid vabalt kasutamata jätta, mis siis, et reklaamid on vägevad ja kõik kasutavad. Ise ei kipu enam kreatiini ostma, kuna saab ka ilma. Ei ole veel tippu jõudnud, et kõiksugu mambojambot kokku oleks vaja osta. Areng on hea ja ei ole kuhugi kiiret, palju aastaid treenimist veel ees.
juuli 27, 2009 at 11:52 e.l. #209466Goleteral
MemberKui algaja oled, siis pole minu arvates mõtet kreatiini üldse võtta. Kui tunned, et areng läheb ilmagi hästi, siis võta ainult trennijärgset valkusheiki. Ise olen paar aastat tagasi ühe kuuri teinud ning +2 lisakilo tuli jah vee arvelt, mis hiljem ka kadus. Arengu seisukohalt erilist vahet ei tundnud aga see võib indiviiditi erineda. Võid vabalt kasutamata jätta, mis siis, et reklaamid on vägevad ja kõik kasutavad. Ise ei kipu enam kreatiini ostma, kuna saab ka ilma. Ei ole veel tippu jõudnud, et kõiksugu mambojambot kokku oleks vaja osta. Areng on hea ja ei ole kuhugi kiiret, palju aastaid treenimist veel ees.Sõidad autoga 4’janda käiguga maanteel, minna veel kõigest 50km ning tempo on normaalne, samas vilksab silmanurgast käigukangi nupu pealt number 5 silma – mida teed?
Ilmselge et pole vaja, aga kui on võimalus ja tahtmist siis kindlalt tuleb kasuks tarvitamine..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.