küsimus siis selline et muidu on küll kirjas..et algul 20gpäevas ja hiljem 10g päevas mõne nädala jooksul,a samas jälle lugesin teema ”pikemalt kreatiinist” alt ühte artikklit kus rääkis üledoseerimisest jne…seega tahtsin küsida et kui ma 14,kas siis peaksid ka minu kasutatavad kogsed olema väikesed ja palju?
küsimus siis selline et muidu on küll kirjas..et algul 20gpäevas ja hiljem 10g päevas mõne nädala jooksul,a samas jälle lugesin teema ”pikemalt kreatiinist” alt ühte artikklit kus rääkis üledoseerimisest jne…seega tahtsin küsida et kui ma 14,kas siis peaksid ka minu kasutatavad kogsed olema väikesed ja palju?
Laadimisperiood on suhteliselt mõtetu nagu uurimised on näidanud. Nimelt inimene on võimeline päevas kasutama 10 grammi kreatiini ära, ülejäänud ta lihtsalt kuseb välja. Võta koos süsivesinikega 5 grammi kreatiini hommikul või ennem trenni ja 5 grammi kreatiini peale trenni
Mina arvan et kreatiini pole mõtet sul ültse praegu kasutada.
Treeni tugev põhi alla ja siis.
Ja kas oli midagi et mingi vanuseni v arengu perioodini inimese keha kreatiini ei omanda vmidagi sellist.. ei ole kindel, võis ka muu jutt olla.
Pigem on see jutt, et kui noorelt hakkata kreatiini tarbima, siis võib lõppeda sellega, et keha enam ei tooda ise kreatiini. Ma ei soovitaks samuti nii vara kreatiini kasutada. Treeni tõesti parem tugev põhi alla (ikka paar aastat) ja siis kui hakkab areng seisma jääma võid kreatiini tarvitama hakkata.