Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 22 replies, 9 voices, and was last updated 17 years, 10 months tagasi by
MuskulaarKobras.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2008 at 2:15 p.l. #149468
antspower
Memberno kui sa nüüd natukene oleksid otsingut kasutanud siis oleksid teada saanud et viinamarja mahlaga on seda kõige parem võtta sest seal on viinamarjasuhkrut sees mis aitab kreatiini kiiremini omastada.aga näiteks viinamarja suhkrut ei ole müüa poes? et seda mõne teise joogi sisse panna ja sellega juua, või mingit teist ainet mingi joogi sisse panna veel et creatin paremini mõjuks
ja alkoholi tarbida võib samal ajal kui cratine võtad?
aprill 9, 2008 at 2:54 p.l. #149472big poppa pump
Memberaga näiteks viinamarja suhkrut ei ole müüa poes? et seda mõne teise joogi sisse panna ja sellega juua, või mingit teist ainet mingi joogi sisse panna veel et creatin paremini mõjuksja alkoholi tarbida võib samal ajal kui cratine võtad?
Ära peenutse siin selle kreatiini kirjutamisega, mõlemal korral tulid vead sisse. Kreatiin imendub süsivesikutega paremini, oli vist isegi, et glükoosi või dekstroosiga. Mahlades on süsivesikuid.
Viinamarjamahlaga võtavad paljud, kuid seal pidi pool süsivesikuist olema väga madala glükeemilise indeksiga, niiet insuliinitaset ei tõsta.
Kui poes ei ole, siis saab kasvõi internetist tellida ju, kas siis siit see Dextro või poest/e-poest Trauben Zucker. Niimoodi tehes segad vee sisse kreatiini ja dekstroosi ja jood kohe.
Tohib küll alkoholi tarbida, veremürgitusega seotud jutud unusta südamerahuga ära.
aprill 9, 2008 at 3:17 p.l. #149479MuskulaarKobras
MemberKuskil õpetas, et laadimisperiood on 5 päeva ning selle viie päeva vältel tuleks võtta siis 4x 5g. Edasi on trennipäevadel 2x 5g (enne trenni ja pärast trenni) ning puhkepäevadel 1x 5g, et siis seda taset hoida vms.
aprill 9, 2008 at 5:13 p.l. #149487SHOXi
Memberkui sa aastaläbi sööd siis enda organismi kreatiini tootmine lõüppeb jäädavalt, minuarust kuuri üks tegemise põhjuseid ongi see, et enda kreatiini tootmist mitte hävitada, valesti aru saanud?kas organism toodab kreatiini? ta saab seda nt lihast ju…
kui ma söön valgupulbrit aastad läbi, siis mu organism enam ei võta seda vastu or what ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2008 at 5:16 p.l. #149489MuskulaarKobras
Memberkas organism toodab kreatiini? ta saab seda nt lihast ju…kui ma söön valgupulbrit aastad läbi, siis mu organism enam ei võta seda vastu or what ?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kreatiini toodab ka keha ise, kuid minimaalses koguses.
aprill 9, 2008 at 5:54 p.l. #149501Amarillo
MemberKreatiini toodab ka keha ise, kuid minimaalses koguses.1g umbes toodab
aprill 9, 2008 at 5:55 p.l. #149502matti
Member1g umbes toodabMis aja jooksul?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2008 at 6:24 p.l. #149513MuskulaarKobras
MemberMis aja jooksul?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päeva.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.