Skip to main content

kreatiin

Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • Autor
    Postitused
    rantel
    Member

Ma ise ei tea ainetest midagi, ei tarvita niimoodi.

Aga kui kreatiin annab jõudu ja lihast, siis mida proteiin veel lisaks teeb?

Kas ei peaks olema nii et kreatiin annab vastupidavust ja proteiin annab massi?

Heix89
    Member

Ma ise ei tea ainetest midagi, ei tarvita niimoodi.

Aga kui kreatiin annab jõudu ja lihast, siis mida proteiin veel lisaks teeb?

Kas ei peaks olema nii et kreatiin annab vastupidavust ja proteiin annab massi?

Kreatiin – suurendab seeriavastupidavust ja jõudu, seob vett lihastesse, ei tööta võrdselt hästi kõigi inimeste peal.

Proteiin = lihaskiudude ehitusmaterjal.

matu124
    Member

vötta vöid muidugi, ma ise proovisin ka peale paari kuust käimist alguses ja tuli nönda kohe selle paari järgmise kuuga juurde massi ja ka jöudu tuli surumises kövasti juurde.Löpetad siis muidugi veidike vee arvelt kehakaal läheb alla aga tulemus selle eest jääb ikka jöu poolt alles ja samamoodi kasvatab kreatiini tarvitamine ka lihast!

vötta vöid muidugi, ma ise proovisin ka peale paari kuust käimist alguses ja tuli nönda kohe selle paari järgmise kuuga juurde massi ja ka jöudu tuli surumises kövasti juurde.Löpetad siis muidugi veidike vee arvelt kehakaal läheb alla aga tulemus selle eest jääb ikka jöu poolt alles ja samamoodi kasvatab kreatiini tarvitamine ka lihast!

Vohh!!!.. <_<“>

Ma kll tean seda et teglt ei tohiks trenni igapäev teha aga kreatiinil pidi olema selline hea omadus, et see kiirendab taastumist treeningutest……kas see tähendab seda et võib ka igapäev tegema hakata????

Stackhouse
    Member

organism vajab puhkepäevi, aga kreatiini tuleb ka neil päevadel võtta. Mina küll ei soovita päris iga päev trenni teha, aga kui keegi teeb, siis tuleks intensiivsust jälgida…mõistuse piires ikka!

enzo
    Member

Ja siis weel et kas keegi oskab pakkuda välja midagi kiiret ja kasulikku mida hommikul süüa???……ise käin koolis ja ei jõua kuigi tihti süüa hommikuti <_<“>

Kas koolis käimine segab hommikust söömist siis v? Pigem ikka hiline ärkamine… Kui ei viitsi varem ärgata, siis mis muud ikka soovitada, kui üks korralik burks lähimast putkast…

aga kui ma olen kreatiini laadimis perioodi läbi teind……ehk sis 5 päeva 20g ja sis juhtus selline asi et laupäeval olid mul kickpoksi võistlused ja ma sain tõsise põlve vigastuse ja keelati treenida 1-2 nädalat

gmaster
    Member

aga kui ma olen kreatiini laadimis perioodi läbi teind……ehk sis 5 päeva 20g ja sis juhtus selline asi et laupäeval olid mul kickpoksi võistlused ja ma sain tõsise põlve vigastuse ja keelati treenida 1-2 nädalat

ma ei alustaks, sest sul on kreatiini tase niigi kõrge

pealegi, kas põlvevigastus segab muid kehaosasid treenimast?

Nooo…..ma suhtkoht ei saa liikutagi rääkimata siis jõusaali minekust

gmaster
    Member

Nooo…..ma suhtkoht ei saa liikutagi rääkimata siis jõusaali minekust
    Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 16 through 26 (of 26 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.