kreatiin
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » kreatiin
- This topic has 25 replies, 13 voices, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
veebruar 28, 2007 at 3:42 p.l. #108036
rantel
MemberMa ise ei tea ainetest midagi, ei tarvita niimoodi.
Aga kui kreatiin annab jõudu ja lihast, siis mida proteiin veel lisaks teeb?
Kas ei peaks olema nii et kreatiin annab vastupidavust ja proteiin annab massi?
veebruar 28, 2007 at 4:53 p.l. #108039Heix89
MemberMa ise ei tea ainetest midagi, ei tarvita niimoodi.Aga kui kreatiin annab jõudu ja lihast, siis mida proteiin veel lisaks teeb?
Kas ei peaks olema nii et kreatiin annab vastupidavust ja proteiin annab massi?
Kreatiin – suurendab seeriavastupidavust ja jõudu, seob vett lihastesse, ei tööta võrdselt hästi kõigi inimeste peal.
Proteiin = lihaskiudude ehitusmaterjal.
veebruar 28, 2007 at 5:08 p.l. #108042matu124
Membervötta vöid muidugi, ma ise proovisin ka peale paari kuust käimist alguses ja tuli nönda kohe selle paari järgmise kuuga juurde massi ja ka jöudu tuli surumises kövasti juurde.Löpetad siis muidugi veidike vee arvelt kehakaal läheb alla aga tulemus selle eest jääb ikka jöu poolt alles ja samamoodi kasvatab kreatiini tarvitamine ka lihast!
veebruar 28, 2007 at 7:30 p.l. #108054WinnieThePooh
Membervötta vöid muidugi, ma ise proovisin ka peale paari kuust käimist alguses ja tuli nönda kohe selle paari järgmise kuuga juurde massi ja ka jöudu tuli surumises kövasti juurde.Löpetad siis muidugi veidike vee arvelt kehakaal läheb alla aga tulemus selle eest jääb ikka jöu poolt alles ja samamoodi kasvatab kreatiini tarvitamine ka lihast!Vohh!!!..
“>märts 2, 2007 at 1:28 p.l. #108158WinnieThePooh
MemberMa kll tean seda et teglt ei tohiks trenni igapäev teha aga kreatiinil pidi olema selline hea omadus, et see kiirendab taastumist treeningutest……kas see tähendab seda et võib ka igapäev tegema hakata????
märts 2, 2007 at 2:25 p.l. #108166Stackhouse
Memberorganism vajab puhkepäevi, aga kreatiini tuleb ka neil päevadel võtta. Mina küll ei soovita päris iga päev trenni teha, aga kui keegi teeb, siis tuleks intensiivsust jälgida…mõistuse piires ikka!
märts 2, 2007 at 3:27 p.l. #108167enzo
MemberJa siis weel et kas keegi oskab pakkuda välja midagi kiiret ja kasulikku mida hommikul süüa???……ise käin koolis ja ei jõua kuigi tihti süüa hommikuti
“>Kas koolis käimine segab hommikust söömist siis v? Pigem ikka hiline ärkamine… Kui ei viitsi varem ärgata, siis mis muud ikka soovitada, kui üks korralik burks lähimast putkast…
märts 18, 2007 at 12:40 p.l. #109909WinnieThePooh
Memberaga kui ma olen kreatiini laadimis perioodi läbi teind……ehk sis 5 päeva 20g ja sis juhtus selline asi et laupäeval olid mul kickpoksi võistlused ja ma sain tõsise põlve vigastuse ja keelati treenida 1-2 nädalat
märts 18, 2007 at 12:56 p.l. #109910gmaster
Memberaga kui ma olen kreatiini laadimis perioodi läbi teind……ehk sis 5 päeva 20g ja sis juhtus selline asi et laupäeval olid mul kickpoksi võistlused ja ma sain tõsise põlve vigastuse ja keelati treenida 1-2 nädalat
märts 18, 2007 at 5:56 p.l. #109935WinnieThePooh
Memberma ei alustaks, sest sul on kreatiini tase niigi kõrgepealegi, kas põlvevigastus segab muid kehaosasid treenimast?
Nooo…..ma suhtkoht ei saa liikutagi rääkimata siis jõusaali minekust
märts 18, 2007 at 6:08 p.l. #109938