KREATIIN!!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » KREATIIN!!
- This topic has 19 replies, 13 voices, and was last updated 19 years, 9 months tagasi by
Andreaz.
-
AutorPostitused
-
mai 3, 2006 at 1:24 p.l. #82174
BULDOOSER
MemberMulle mõjub ja kasutan hea meelega, ei jää lootma , et saan seda toidust piisaval hulgal. Üks asi mida olen märganud , et kui väga nirult söön , aga võtan kreatiini , siis aitab see kehakaalu ja jõudu hoida.
mai 3, 2006 at 7:11 p.l. #82235PT London
MemberKle Andreaz sa oled ikka L….. V!!!???!!!???
Ikka sa seletad seda mida pole vaja, Tean mida kreatiin teeb ja kui palju , milla jne……
Proteiinide ja vitamiinide kohta tean ka.
Tootan treenerina ja mu kliendid on saadud tulemustega RAHUL!!
Ma Kysisin KOGEMUSI ja SA ainult ajad mingit valet teemat, mille p6hjal sa arvad et ma kompetentne oma toos pole, kas selle parast et tundsin huvi kuidas teiste asja huviliste kogemused sellega on!!!!!!!!!
Tanud koigile kes teema kohaseid vastuseid andsid ja eriti Old Manile, kelle tekst peaks sulle asja veel selgemaks tegema ANDREAZ!!!!!!!!!!!!!!!
KUi sul oma KOGEMUSI KREATIINIGA pole kirja panna , siis ara kirjuta midagi parem!!!!!!!111
mai 3, 2006 at 7:48 p.l. #82237metanist
MemberPT london väga hästi öeldud ja oldman ka mõned ei jaga ikka ültse matsu välja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mul on plaan järgmisest nädalast hakata kreatiini tarbima eks siis vaatab kuidas mõjub ja eks ma anna teada
mai 4, 2006 at 4:27 p.l. #82348Kuup
MemberParem oli muidu treenida, ei väsinud nii ruttu ära. kasutasin kreatiin tsitraati. kuskil 2-3 kilo tuli kuu ajaga juurde, kusjuures tegin 4x nädalas aeroobset.
mai 4, 2006 at 4:54 p.l. #82351Andreaz
MemberKle Andreaz sa oled ikka L….. V!!!???!!!???Ikka sa seletad seda mida pole vaja, Tean mida kreatiin teeb ja kui palju , milla jne……
Proteiinide ja vitamiinide kohta tean ka.
Tootan treenerina ja mu kliendid on saadud tulemustega RAHUL!!
Ma Kysisin KOGEMUSI ja SA ainult ajad mingit valet teemat, mille p6hjal sa arvad et ma kompetentne oma toos pole, kas selle parast et tundsin huvi kuidas teiste asja huviliste kogemused sellega on!!!!!!!!!
Tanud koigile kes teema kohaseid vastuseid andsid ja eriti Old Manile, kelle tekst peaks sulle asja veel selgemaks tegema ANDREAZ!!!!!!!!!!!!!!!
KUi sul oma KOGEMUSI KREATIINIGA pole kirja panna , siis ara kirjuta midagi parem!!!!!!!111
on ikka kogemus. kreatiinipulbrit sõin miski 10 aastat tagasi juba. mõned kuurid-purgid olen söönd aga pole sest miskit aru saand ma räägin. kui tahad tuntavat tulemust soovitan teist tüüpi aineid nn. oxymetholone, nandrolone, sustanon, methandienone, insuliin…nendetulemused on koheselt tuntavad ja eriti algajal, kilod ja jõud tuleb igapäevaga silmnähtavalt ja kuus 10 kilo massis+ jõus pole probleem
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.