Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 19 years, 11 months tagasi by
Sohne.
-
AutorPostitused
-
märts 6, 2006 at 9:02 p.l. #6924
VonLihas
MemberTervist!
Olen kuulnud, et peale kreatiini tarbimist kaob selle mõju ja kõik on nagu enne tarbimist:S Uurisin ja küsisin ja vastati mulle et selline asi on võimalik ja et seda ära hoida peab glutsamiini või mis iganes see on, pead seda tabima, nii siis minu otsingud lõpevad siin, tahan teada kas see asi on tõesti nii.
märts 6, 2006 at 9:07 p.l. #74331phonkypapa
MemberGlutamiin nüüd küll kreatiini ei asenda. Glutamiin on organismile väga tähtis aminohape, kreatiin on kreatiin. Googelda ja leiad tonnide viisi infot.
märts 6, 2006 at 9:17 p.l. #74333VonLihas
MemberOkei.. Kui kellegil viitsimist on sis kirjutage siia mida ma pean täpselt tegema et kretiini mõju ära ei läheks(eesti keeles
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ) Tänud ette!
märts 6, 2006 at 9:20 p.l. #74334wicked
Membertarvitad kreatiini!
mis muud siin ikka soovitada, kui tahad et selle möju ära ei kaoks!
märts 6, 2006 at 9:23 p.l. #74337VonLihas
MemberEga ma seda lõpmatuseni tarvitada ei saa ju! 2 kuud max.
märts 6, 2006 at 9:34 p.l. #74339painkiller
MemberTeed trenni edasi ja ei juhtu midagi su lihastega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2006 at 10:46 p.l. #74341phonkypapa
MemberVõid kuuridena võtta, kuid võid ka järjest lasta.
märts 7, 2006 at 5:41 e.l. #74354Kurupt
Memberm6ne mehe vastusest j22b mulje et kreatiin ei olegi aminohape. m6lemad nad glutamiiniga on aminohapped ja oma olemuselt ysnagi sarnased. kui p2rast kreatiini tarbimist saadud areng koheselt 2ra kaoks siis kaoks selle tarvitamise m6te yldse 2ra ju, v6i mis?
märts 7, 2006 at 5:55 e.l. #74356Kurupt
MemberPS! Mis suga siis juhtub kui sa rohkem kui 2 kuud kreatiini tarvitad?
märts 7, 2006 at 1:16 p.l. #74390VonLihas
MemberNo sellel on täiesti normaalne põhjus miks ma rohkem kui 2 kuud ei võta, selleks siis et käib hakkab rahakotile.
Lihtsalt kui ma seda võtan läheb kui vesi lihastese ja ma kusen selle kreatiini hiljem kõik välja, keegi vana tegija nüüd võiks mulle seletada kuidas tuleks toimida et selle mõju püsima ikka korralikult jääks ja veel 1 küsimus, et kui võtta peale ka glükoosi sis on mõju tõhusam?
märts 7, 2006 at 2:55 p.l. #74408noobie
MemberNo sellel on täiesti normaalne põhjus miks ma rohkem kui 2 kuud ei võta, selleks siis et käib hakkab rahakotile.Lihtsalt kui ma seda võtan läheb kui vesi lihastese ja ma kusen selle kreatiini hiljem kõik välja, keegi vana tegija nüüd võiks mulle seletada kuidas tuleks toimida et selle mõju püsima ikka korralikult jääks ja veel 1 küsimus, et kui võtta peale ka glükoosi sis on mõju tõhusam?
Trenni tuleb teha ja süüa tuleb.
märts 7, 2006 at 7:18 p.l. #74482Sohne
MemberMa loodan et teemaalgataja ei pahanda ja küsin ka sekka ühe küsimuse.
Mis arvate kuidas on parem kreatiini manustada (5g) kas
1)3-4 tundi enne trenni korraliku söögiga (ses mõttes et insuliini tase päeva kõrgeim arvatavasti ja kreatiin imendub hästi lihasesse)
2)vahetult 5-10 min enne trenni 20grammi glükoosiga?(kas kreatiin jõuab korralikult imenduda ja oma idee ära täita?)
Alati läheb ka pärast trenni 5 grammi koos 20g glükoosi ja 35gr valguga alla.
Vabal päeval pärast hommikusööki 5 gr.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.