Skip to main content

kreatiin

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » kreatiin

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • Autor
    Postitused
    wicked
    Member

naljahammas ikka.

zwen
    Member

kui olen teinud trenni 7 kuud(ültse) ja kasutanud proteiini, siis millal ja kas võiks üle minna kreatiinile, vanust 18,  kehaehitus  kõhn ja pikk. kas oleks õige aeg juba?

Miks sa tahav valgult üle minna kreatiinile?? Kreatiin võetakse juurde.

PS:Üldse, mitte ültse.

mardus
    Member

Söö korralikku valku…

Pro Gaineris on ntx. greatiin juba sees…

-Karl-
    Member

Kui oled algaja siis ei ole soovitatav süüa kreatiini ega muid toidulisandeid, tee enne ka enadle põhi alla trenniga.võta algajakava ja tee mõni kuu sellega trenni.toidulisandeid võid võtta peale algajakava aga asi oleneb ka vanusest ja sellest millist lisandit tahad(alguses soovitan lihtsalt vadakuvaliku ja süsivesikuid)

theONE1
    Member

Kui oled algaja siis ei ole soovitatav süüa kreatiini ega muid toidulisandeid, tee enne ka enadle põhi alla trenniga.võta algajakava ja tee mõni kuu sellega trenni.toidulisandeid võid võtta peale algajakava aga asi oleneb ka vanusest ja sellest millist lisandit tahad(alguses soovitan lihtsalt vadakuvaliku ja süsivesikuid)

Äkki loed oma teksti läbi ja mõtled, kas kõik saavad sellest nüüd aru!

jorsik
    Member

vaits18, võta ühendust kui oled tartust, ma müün tai kane kreatiini momendil

Madis232
    Member

tere olen algaja ja tahax omale krettini osta aga ei tea millist olex hea kui ta olex odavam ja ka samas ka normaalses koguses.Olex vaja kiirust juurde vastupidavust ja ka jõudu.

ma tahan ka saada yhest toidulisandist KIIREMAKS ; TUGEVAMAKS ja VASTUPIDAVAMAKS… trenni ja aega on vaja selleks….

wicked
    Member

äkki keegi ikkagi moderaatoritest vötab kätte ja parandab löpuks selle pealkirja ära?

Henry123
    Member

Mina teieasemel küll ei näeks vaeva vastamisega, ilmselgelt on tegu naljaga, kui tüüp teeb ainult ühe posti ja rohkem siia teemasse ei vasta on asi selge.

Dude19
    Member

õige jutt

Viewing 10 posts - 16 through 25 (of 25 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.