kreatiin
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kreatiin
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 20 years, 6 months tagasi by
refixeq.
-
AutorPostitused
-
juuli 27, 2005 at 1:13 p.l. #5035
Anonüümne
Guestmöllasin küll foorumis aga ei leidnud ikkagi vastust, et kas 17. aastaselt võiks hakata võtma kreatiini või peaks veel ootama?
juuli 27, 2005 at 2:30 p.l. #57139Zad
MemberOlen kuulnud, et kreatiini tasub tarbima hakata alles siis kui muidu enam suurt edasi ei arene. Isiklikult alustasin kreatiini tarbimist 17. aastaselt ja vahelduva eduga siiamaani kasutanud. Peale naharebendite midagi kahjulikku sellega ei kaasnenud. Kasu oli aga kõvasti.
juuli 27, 2005 at 4:11 p.l. #57146R.Tamm
MemberRäägitakse tõesti, et ei ole mõtet hakata enne mõnd aastat või enam tugevat treenimist ja õigesti toitumist kreatiini pulbrina võtma, kuna toidust saab seda nagunii (liha, kala) ning inimorganism toodab seda ka ise ca. 2grammi päevas.
juuli 27, 2005 at 5:43 p.l. #57148refixeq
MemberOlen kuulnud, et kreatiini tasub tarbima hakata alles siis kui muidu enam suurt edasi ei arene. Isiklikult alustasin kreatiini tarbimist 17. aastaselt ja vahelduva eduga siiamaani kasutanud. Peale naharebendite midagi kahjulikku sellega ei kaasnenud. Kasu oli aga kõvasti.
juuli 28, 2005 at 12:08 p.l. #57178Zad
MemberTeaduslikest tekstidest olen lugenud, et kreatiini lisatarbimine ei pruugigi osadel inimestel mingeid tulemusi anda(umbes igale viiendale inimesele pole kreatiini tarbimisest peaaegu mingit kasu). Üks põhjustest oli see, et osal inimestel on looduslikult juba kreatiini tase organismis suht. kõrge. Mul on üks sõber sama probleemiga, tal areng niigi aeglane ja kreatiiniga ka asi ei paranenud.
Pikemalt kreatiinist -kui on viitsimist võid läbi lugeda.
Mina tarbisin kreatiini järgmiselt:
1. nädal: 4 x pool teelusikatäit
2-4. nädal: 2 x pool teelusikatäit
Selliseid kuure olen teinud juba päris mitmeid ja tulemused on alati positiivsed olnud(jõu ja lihasmassi kasv).
juuli 29, 2005 at 12:43 e.l. #57214refixeq
MemberTeaduslikest tekstidest olen lugenud, et kreatiini lisatarbimine ei pruugigi osadel inimestel mingeid tulemusi anda(umbes igale viiendale inimesele pole kreatiini tarbimisest peaaegu mingit kasu). Üks põhjustest oli see, et osal inimestel on looduslikult juba kreatiini tase organismis suht. kõrge. Mul on üks sõber sama probleemiga, tal areng niigi aeglane ja kreatiiniga ka asi ei paranenud.Pikemalt kreatiinist -kui on viitsimist võid läbi lugeda.
Mina tarbisin kreatiini järgmiselt:
1. nädal: 4 x pool teelusikatäit
2-4. nädal: 2 x pool teelusikatäit
Selliseid kuure olen teinud juba päris mitmeid ja tulemused on alati positiivsed olnud(jõu ja lihasmassi kasv).
aga kui palju kg kuus ?
lihtsalt huvitab .jah selle krea värgi ma lugesin läbi kuid ma loodan et ma tegin lihtsalt midagi valesti ja ehk läheb järgmise kuuriga paremini
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.