Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2014 at 6:46 e.l. #360526
Ansjuu-
MemberTere,
Olen 21-aastane neiu, pikkus 176 ja kaal 66 kg. Olen pidevalt jõusaali külastanud 4 kuud ( nädalas 3x jõutrenn, 2x kardio, 2 puhkepäeva), selle ajaga olen kaotanud kaalu umbes 3 kg. Praegu tundub, et lihase areng on kinni jäänud ja jõunäitajad ka pole paranenud. Toitun tervislikult, valku ja kasulike rasvu ei karda. Mingeid toidulisandeid pole kasutanud. Nüüd on soov hakata kasutama kreatiini ning treeningujärgset taastusjooki, eesmärgiks lihasmassi kasvatamine. On see üldse mõistlik või peaksin veel paar kuud ilma toidulisanditeta hakkama saama?
Kas peaksin valima ainult ühe neist toidulisanditest või võin kasutada mõlemat? Kas kreatiini puhul on mõistlikum teha mul laadimisperiood ( u 20 g päevas, 5 päeva) ja seejärel 5 g päevas trennipäevadel või kasutada igapäevaselt 5 g ilma laadimisperioodita?
Ning, kuidas peaksin päeva peale need toidulisandid ära jagama, kui tahaksin ka taastusjooki kasutada? Esialgu siis sellised küsimused
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ette tänades,
A.
mai 10, 2014 at 7:16 p.l. #365080Treenija777
MemberTervist!
Kas kreatiini võib segada ka Lean Mass (Mass 2) massilisaja sisse ja võtta seda pärast treeningut?
Samuti tunnen huvi, miks on kreatiini kasutamisel ette nähtud laadimisperiood, mille vältel võetakse kreatiini kuni 4 korda rohkem kui hilisemal perioodil?
Ette tänades!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2014 at 7:55 p.l. #366007eliviielo
MemberTervist!
Kas kreatiini võib segada ka Lean Mass (Mass 2) massilisaja sisse ja võtta seda pärast treeningut?
Samuti tunnen huvi, miks on kreatiini kasutamisel ette nähtud laadimisperiood, mille vältel võetakse kreatiini kuni 4 korda rohkem kui hilisemal perioodil?
Ette tänades!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere!
Ikka võib, kuna kreatiin mängib rolli perioodilisel tarvitamisel, mitte ei anna kohest efekti kui sisse võtta nagu nt ergutid.
Laadimisperioodiga saab jõusuunitlust kiirema aja jooksul saavutada kui tarvitamisel päevas nt 5gr korraga. Lõppkokkuvõttes on mõlemal meetodil kasutegur sama- jõunäitajate kasv.
mai 11, 2014 at 4:22 p.l. #366045Treenija777
MemberAitäh Eliviielo!
Küsiksin siis veel lisaks, et kas kreatiini tuleks võtta ka puhkepäevadel või ainult nendel päevadel, kui trenni teen?
Ette tänades!
mai 11, 2014 at 4:32 p.l. #366048Invention
MemberKreatiinitaseme säilitamiseks kehas tuleks seda ikka igapäevaselt võtta.
mai 15, 2014 at 3:54 p.l. #363246John
MemberTere
Kreatiini tarbimine koss piimatootega ? Sõber väitis, et ei ole hea mõte. Piimatooted pidavat kreatiini imendumist takistama mingil määral.
mai 15, 2014 at 4:01 p.l. #364194Archangel
MemberTere
Kreatiini tarbimine koss piimatootega ? Sõber väitis, et ei ole hea mõte. Piimatooted pidavat kreatiini imendumist takistama mingil määral.
Võta julgelt.
juuli 14, 2014 at 8:36 e.l. #368527AlanBStard
ModeratorSai siis ka jõuludeks endale 100% puhast kreatiini ja nüüd kenasti kasutama hakata.
Tahtsin küsida, et kui kasutan kreatiini, siis kohvi ei oleks soovitatav juua sel perioodil? Olen kuulnud, kuid pikemat juttu sellest pole leidnud.
Kreatiin seob vett ja kofeiin viib veed välja ehk siis ei ole jah kasulik.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Teemad teevad omavõnkesagedusele vastava ajavahemiku jooksul ühe täisringi ümber Päikese.
http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/5195-kreatiin/page-39#entry313504
august 13, 2014 at 5:29 p.l. #369550Proteinn
MemberOn keegi kasutanud sellist ning mis tagasisidet annaksite selle eest?
http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/40/Creatine(300g)/
august 13, 2014 at 5:35 p.l. #369551Invention
MemberTäiesti tavaline monohüdraat.
august 14, 2014 at 6:59 e.l. #369561martinkink
MemberOn keegi kasutanud sellist ning mis tagasisidet annaksite selle eest?
http://fitshop.fitness.ee/kreatiinid/0/readmore/40/Creatine(300g)/
Ma usun, et üpris palju on siit sellist toodet kasutanud. Tulemused on õige hääd. Korraliku treeningu ning toitumiseta muidugi tulemused nii head ei ole, kui üldse.
Kõige tavalisem, lihtsam monohüdraat tõesti nagu Invention juba mainis. Kui alustada erinevate kreatiinide võtmist siis alustuseks on see väga hea.
september 8, 2014 at 6:32 p.l. #370320Potter
MemberMehed ja leedid, kas keegi on siit proovinud Reflex Nutrition tooteid? Ma mõtlen just kreatiini nende poolt.
Toote nimeks on Creapure Creatine Monohydrate (Reflex Nutrition)
Kodulehel on neil kirjutatud selline jutt, et see Creapure kreatiin on ainukene maailmas, mis on tõestatud läbi labori testide, et sellel ei ole kõrvalmõjusi jne..
september 8, 2014 at 6:41 p.l. #370321Sarge
MemberKreatiin on kreatiin ja ühelgi teisel kreatiinmonohüdraadil samuti ei ole kõrvalmõjusid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2014 at 6:46 p.l. #370322Potter
MemberKreatiin on kreatiin ja ühelgi teisel kreatiinmonohüdraadil samuti ei ole kõrvalmõjusid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõndadel ikka on.. potihaigustest oled midagi kuulnud?
Aga tagasi küsimuse juurde, keegi on proovinud nende tooteid? Et mul on praegu valida kahe firma vahel – BiotechUSA ja Reflex Nutritioni vahel ja see BiotechUSA ei meeldi sellepärast, et nad ei kirjuta purkide peale “ingredientsi”.september 9, 2014 at 4:51 e.l. #370329