Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2011 at 5:39 p.l. #308327
xb00007
MemberTere mul sihuke küsimus ,et htr sisladab kreatiini. Kas sellel kreatiinil on mingi aeg ka?Kas ma võin selle enne trenni juba valmis segada või peale trenni alles?
juuli 20, 2011 at 6:14 p.l. #308329trewe
MemberLugesin kunagi kreatiini teemast siinsamas foorumis, et kreatiin vedelikuga segatuna muutub ajapikku kreatiniiniks, mille kohta ma ei tea küll mitte midagi, kuid sealjuures öeldi, et siis ikkagi peale trenni.
Kiire google: Creatinine is a chemical waste product in the blood that passes through the kidneys to be filtered and eliminated in urine. The chemical waste is a by-product of normal muscle contractions. Creatinine is made from creatine.
juuli 21, 2011 at 5:05 p.l. #308397Kevin de puta madre
MemberTere mul sihuke küsimus ,et htr sisladab kreatiini. Kas sellel kreatiinil on mingi aeg ka?Kas ma võin selle enne trenni juba valmis segada või peale trenni alles?Kindlam on tõesti igaksjuhuks panna ta sheikeri põhja valmis pulbrina ning peale trenni vesi peale lasta.
juuli 21, 2011 at 5:46 p.l. #308400protein_pets
MemberMäletamist mööda ei juhtunud kreatiini struktuuriga mitte midagi, kui ta paar tundi veega segatuna seisis.. Pikemat aega aga ei hoiaks.
juuli 22, 2011 at 8:47 e.l. #308464MarioFit
MemberTere Kas keegi oskab soovitust anda et olen seni võtnud kreatiini kre-alkayne iga päev 1 enne hommikusööki (kapsel) ja enne trennipäevadeel enne trenni 1 et siis trennipäeval kaks tükki.
Osad räägivad et pole mõtet kaks korda võtta trennipäeval et see raiskamine..
Kuidas siis tegelt asjalood on ?
Tänud!
juuli 22, 2011 at 11:55 e.l. #308472AlanBStard
ModeratorMäletamist mööda ei juhtunud kreatiini struktuuriga mitte midagi, kui ta paar tundi veega segatuna seisis.Pigem paar päeva.
Kui lahus juhuslikult väga happeline pole.
juuli 25, 2011 at 2:21 p.l. #308646tomba
MemberTere,
On mõni kaasfoorumlane kasutanud ka Mammut creatine nimelist toodet? Tundub odav ja koguselt ka hea. Nimelt on see kvaliteetne asi ja kuidas võtsite seda? Lehel kirjas, et mitte enam kui 3g päevas ainult.
Linki ma vist ei hakka lisama kuna tegemist on kolmanda osapoolte lehega ja reklaamimiseesmärki ei ole mul.
juuli 25, 2011 at 2:41 p.l. #308650vend vähk
ModeratorTere,On mõni kaasfoorumlane kasutanud ka Mammut creatine nimelist toodet? Tundub odav ja koguselt ka hea. Nimelt on see kvaliteetne asi ja kuidas võtsite seda? Lehel kirjas, et mitte enam kui 3g päevas ainult.
Linki ma vist ei hakka lisama kuna tegemist on kolmanda osapoolte lehega ja reklaamimiseesmärki ei ole mul.
Kuulen sellisest esimene kord. Ilmselt lähiajal on oodata ka Dinosaurusglutamiini ning eelajaloolise vaalaskala proteiini. Nimi müüb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2011 at 3:06 p.l. #308653tomba
Memberhaha, üldiselt on sul õigus jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veel sellest tootest –
6€ ja 300g, 3g päevas (nagu seal öeldud)teeb siis 100 korda/päevaks
juuli 25, 2011 at 3:08 p.l. #308654Archangel
MemberTavaline kreatiin tundub olevat. Monohüdraat.
Mingi 3g päevas ei anna ta sulle midagi. Lae korralikult nädal-kaks ca. 20g päevas jagatuna 2ks või 4ks. Või siis võta stabiilselt 10g päevas mingi paar kuud.
juuli 25, 2011 at 3:38 p.l. #308656samuil
MemberMammut on Saksa toidulisandite firma Best Body tütarfirma. Suhteliselt uus tegija turul sellest ka sellised hinnad (esialgu). Keegi ei keela sul sama toodet osta 2-3 korda kallimalt.
See 3g jutt mõeldud ilmselt neile kes lihast-jõudu kasvatada ei soovi(tervisesport). Ise laadimist ei poolda. Tarvitasin 3g enne trenni ja 3g peale trenni nii 50 päeva järjest siis paus 2 nädalat ja jälle otsast peale.
juuli 25, 2011 at 3:47 p.l. #308658tomba
MemberSelge jutt siis, tänud vastanutele.
Küsiks ära ka kuna siin juba mainitud sai – laadimisperiood – kas sellel mõni vahe ka on kas ma võtan kreatiini laadimisperioodiga või kohe stabiilselt? Või on see täiesti individuaalne?
juuli 25, 2011 at 5:22 p.l. #308663Sarge
MemberSelge jutt siis, tänud vastanutele.Küsiks ära ka kuna siin juba mainitud sai – laadimisperiood – kas sellel mõni vahe ka on kas ma võtan kreatiini laadimisperioodiga või kohe stabiilselt? Või on see täiesti individuaalne?
Laadimisega kreatiini tase organismis läheb kiiremini üles ja pärast hoiad seda taset. Laadimiseta läheb lihtsalt kauem aega.
juuli 25, 2011 at 6:00 p.l. #308668AlanBStard
ModeratorKüsiks ära ka kuna siin juba mainitud sai – laadimisperiood – kas sellel mõni vahe ka on kas ma võtan kreatiini laadimisperioodiga või kohe stabiilselt? Või on see täiesti individuaalne?See on ilmselgelt selle foorumi algajate lemmikküsimus nr 1.
Või siiski nr 2; nr 1 on kevadine kuidas-suveks-2-nädalaga-pekk-maha-saada foorumiteemade torm
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 25, 2011 at 7:11 p.l. #308670biggereveryday
MemberSee on ilmselgelt selle foorumi algajate lemmikküsimus nr 1.Või siiski nr 2; nr 1 on kevadine kuidas-suveks-2-nädalaga-pekk-maha-saada foorumiteemade torm

mitte ainult pekk maha vaid lihased suureks, kuuspakk välja ja kuivaks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.