Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 24, 2011 at 4:32 p.l. #303581
Nesatur
MemberSee, et mõni valgupulber veega juues sita maitsega on näitab ainult üht. Sitt pulber.
Ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, veega lihtsalt natuke lurr, aga järgmine kord võtan trenni kaasa sheigi, panen paar jääkuubikut ka ja küll ta kõlbab, ega veits leigem piim ka paha tee.mai 24, 2011 at 7:01 p.l. #303594tykonu
MemberKeegi valku tee sees pole proovinud, termosega kaasa võtta?
mai 24, 2011 at 7:05 p.l. #303596AlanBStard
ModeratorPiimaga teed oled joonud küll, aga harva.
Pulbrid tees ei lahustu, kui sa seda mõtlesid.
mai 25, 2011 at 6:08 e.l. #303645Bulletproof
MemberKeegi valku tee sees pole proovinud, termosega kaasa võtta?
mai 25, 2011 at 8:21 e.l. #303665vrsm
Membermulle väga meeldib vahepalana panna kopp valku keefiripakki, kust on tibake ära joodud eelnevalt. raputad läbi ja voilaa, mis maistev neste!
mai 31, 2011 at 6:29 p.l. #304689htilga
MemberKreatiini võtmist alustatakse tavaliselt 5 päevase laadimisperioodiga, mille ajal kreatiini võetakse 20g päevas.Võta 5g enne hommikusööki, enne trenni, pärast trenni ja koos päeva viimase toidukorraga.
Laadimisperioodi järel võetakse 5-6 nädalat 5-10g päevas.
Pärast seda järgneb 2-4 nädalane paus kreatiini kasutamises. Iga annus kreatiini segada vähemalt 15g(1 spl) Dextroga. See parandab kreatiini imendumist kuni 50%!
Selline küsimus, et mille järgi te seda 5g tuvastate? Teelusika? (ilma-,kerge-,suure kuhjaga?)
mai 31, 2011 at 6:35 p.l. #304691Bulletproof
MemberSelline küsimus, et mille järgi te seda 5g tuvastate? Teelusika? (ilma-,kerge-,suure kuhjaga?)Teelusikaga, kerge kuhi peal.
juuni 1, 2011 at 7:55 e.l. #304745htilga
MemberSelline küsimus ka veel, et kui on tarvis panna 15g(1 spl) dextrot ja 5g(1 tl) kreatiini parema imendumise mõttes korraga, siis millega oleks mõistlik see segada? Näiteks piimaga, veega? Või loputab niisama suus segamini ja neelab alla?
juuni 1, 2011 at 9:09 e.l. #304752Kevin de puta madre
MemberSelline küsimus ka veel, et kui on tarvis panna 15g(1 spl) dextrot ja 5g(1 tl) kreatiini parema imendumise mõttes korraga, siis millega oleks mõistlik see segada? Näiteks piimaga, veega? Või loputab niisama suus segamini ja neelab alla?Vesi on täiesti ok.
juuni 13, 2011 at 8:42 p.l. #305685Nesatur
MemberKüsin, et kui ma võtan kreatiini ainult trennipäevadel, trennipäevi on kuskil 3-4, ja ainult peale trenni 5 g, kas ma siis ei pea 2-4 nädalast pausi tegema, eks?
Et kui ma võtaks iga päev ja 5-10 g, siis vist peab tegema?
juuni 13, 2011 at 9:01 p.l. #305693renku
MemberSee laadimine pole kohuslik võid vabalt võtta 5g enne ja 5g pärast trenni ja vabal päeval 5 esimese toiduga. Kreatiiniga ei tasu üle lahmida kui lihasmassi pole piisavalt mis seda salvestaks ja üleliigne creatiin lihtsalt tuleb kusega välja, nii et ära raiska kraami.Oleneb eesmärkidest. Kui jõudu tahad saada, siis ma ei näe varianti ilma laadimiseta seda saavutada. Olen ka ise proovinud, see on tühja auku viskamine (kui tahad jõudu juurde tasapisi 3 aasta pärast, siis võid alustada praegu ilma laadimiseta
), Kui laed, siis saad kõva puraka, mis oskuslikul kasutamisel jääb ka peaagu kõik sisse ja peale kuuri ei kaota praktiliselt midagi.juuni 13, 2011 at 9:02 p.l. #305694Archangel
MemberKüsin, et kui ma võtan kreatiini ainult trennipäevadel, trennipäevi on kuskil 3-4, ja ainult peale trenni 5 g, kas ma siis ei pea 2-4 nädalast pausi tegema, eks?Et kui ma võtaks iga päev ja 5-10 g, siis vist peab tegema?
Pole põhimõtteliselt mingit pausi teha vaja. Kreatiini võta ikka iga päev, olenemata sellest kas on trennipäev või mitte. Kokkuvõttes loeb kreatiini tase kehas ning see koguneb pikema perioodi vältel olenevalt sellest palju ja tihti seda tarbid. (mingi aeg võtsin regulaarselt 1a järjest iga päev)
5g päevas ja ainult trennipäevadel on arvatavasti veidi vähe, et optimaalset taset hoida. 10g päevas ja nii iga päev peaks hoidma taset suht. max kasulikkuse juures.(Kuid arvatavasti läheb omajagu aega – isegi mõni kuu vbl, et max tase saavutada – seega laadimine nt. 25g päevas paar nädalat peaks taseme lakke lükkama)
Pausidesse veel niipalju, et paljud siiski räägivad, et korra aastas või 2 korda võiks siiski lühikese pausi teha paljudest lisanditest. Kuna keha harjub suhtkoht kõigega, siis effekt mida lisand pakub kipub vähenema. Olgugi, et mõne lisandi puhul on tegemist ainult “tunde” küsimusega, samas kui toode mõjub endiselt. Jõusaalis loeb “tunne” väga palju ning igati tark on seda nii heana hoida kui võimalik.
NIng siis kui uuesti lisandi menüüsse võtad peaksid tundma seda sama minekut, mis esimest korda proovides, areng kiireneb tihtipeale ning mott tõuseb jne.
Kõik individuaalne. Aga võttes arvesse Kreatiini absurdselt madalat hinda siis ma ei näe mõtet sellega kokku hoida küll. 30 Euri eest saad 7 kuu varu, nii et võtad iga päev 10g.
juuni 13, 2011 at 9:07 p.l. #305699Nesatur
MemberTänud,
eks ma siis teen korrektuure oma kreatiini tarbimises.
juuni 13, 2011 at 9:12 p.l. #305702renku
MemberPole põhimõtteliselt mingit pausi teha vaja. Kreatiini võta ikka iga päev, olenemata sellest kas on trennipäev või mitte. Kokkuvõttes loeb kreatiini tase kehas ning see koguneb pikema perioodi vältel olenevalt sellest palju ja tihti seda tarbid. (mingi aeg võtsin regulaarselt 1a järjest iga päev)5g päevas ja ainult trennipäevadel on arvatavasti veidi vähe, et optimaalset taset veres hoida. 10g päevas ja nii iga päev peaks hoidma taset suht. max kasulikkuse juures.(Kuid arvatavasti läheb omajagu aega – isegi mõni kuu vbl, et max tase saavutada – seega laadimine nt. 25g päevas paar nädalat peaks taseme lakke lükkama)
Pausidesse veel niipalju, et paljud siiski räägivad, et korra aastas või 2 korda võiks siiski lühikese pausi teha paljudest lisanditest. Kuna keha harjub suhtkoht kõigega, siis effekt mida lisand pakub kipub vähenema. Olgugi, et mõne lisandi puhul on tegemist ainult “tunde” küsimusega, samas kui toode mõjub endiselt. Jõusaalis loeb “tunne” väga palju ning igati tark on seda nii heana hoida kui võimalik.
NIng siis kui uuesti lisandi menüüsse võtad peaksid tundma seda sama minekut, mis esimest korda proovides, areng kiireneb tihtipeale ning mott tõuseb jne.
Kõik individuaalne. Aga võttes arvesse Kreatiini absurdselt madalat hinda siis ma ei näe mõtet sellega kokku hoida küll. 30 Euri eest saad 7 kuu varu, nii et võtad iga päev 10g.
juuni 13, 2011 at 9:17 p.l. #305704Archangel
MemberHuvitav oleks jah teada, miks see sellist mõju avaldab. AlanBStard vast oskab paremini selgitada.
Kui kreatiini tase on kehas stabiilselt kõrge – siis miks ei pruugi olla tulemused sama head, kui Laadides see endal lakke lüüa ja siis lühikest aega hoida. Mõistan küll, et keha harjub – aga kas antud aine puhul on siis tegemist sellega, kui taset üritatakse piisavalt kaua piisavalt kõrgena hoida – siis keha kipub seda ka rohkem kulutama? Väljutama?
A’la nagu veega laadimine – et kui stabiilselt võtad kogu aeg siis keha mõne aja pärast, et viitsigi mingeid varusid hoida vaid laseb kõik välja / kasutab kiiresti ära vms?
Olen mõistnud, et loeb kogus, mis kehas on. Laadimine lihtsalt viis see kiiresti üles saada ning pärast ei ole vaja enam stabiilsena hoidmiseks nii suuri koguseid tarbida. Ning samas väiksemaid koguseid regulaarselt võttes kasvab samuti tase kehas teatud piirini.
Hmmm… peaks vist mingeid kreatiini alaseid artikleid uurima, puurima.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.