Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 11, 2011 at 3:24 p.l. #296880
vrsm
MemberHuvitav fakt: trennivabadel päevadel võib kreatiini nt rosinakohupiimaga ära segada. Annab mekki juurde kergelt ja krõmpsub mõnusasti hamba all. Proovige!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hehee, mul just oli trennijärgne toidukord täna juhtumisi selline – kreatiin kohupiimaga (no natuke oli seal ikka muud ka loomulikult).
aprill 15, 2011 at 8:19 p.l. #297745tykonu
MemberVaatasin oma kohaliku jõusaali pulbrite leti poole, leidsin sealt mingi pea poole kilose musta värvi pakendis Creatine FX monohüdraadi, mis maksab ainult 14 euri. Kas tegemist on saastaga või korraliku tootega?
Edit: Leidsin tolle netist ka üles: http://sportshack.ee/index.php?page=shop.p…t&Itemid=57
aprill 15, 2011 at 8:21 p.l. #297747Arnold
MemberKreatiin on “Prantsusemaal” keelatud aine.
Kas keegi viitsib seda väidet kontrollida?
aprill 15, 2011 at 9:36 p.l. #297752aprill 19, 2011 at 10:39 e.l. #298305Bulletproof
MemberVaatasin oma kohaliku jõusaali pulbrite leti poole, leidsin sealt mingi pea poole kilose musta värvi pakendis Creatine FX monohüdraadi, mis maksab ainult 14 euri. Kas tegemist on saastaga või korraliku tootega?Edit: Leidsin tolle netist ka üles: http://sportshack.ee/index.php?page=shop.p…t&Itemid=57
On ka odavamaid…
aprill 19, 2011 at 2:11 p.l. #298358AlanBStard
ModeratorOn ka odavamaid…CMPure. Aga ilmselt mitte mikroniseeritud. Creatine FX on mikroniseeritud.
aprill 19, 2011 at 3:12 p.l. #298367Archangel
MemberCMPure. Aga ilmselt mitte mikroniseeritud. Creatine FX on mikroniseeritud.Viitsid ütle lühidalt, mis vahe on? Kumb kasulikum või effektiivsem?
aprill 19, 2011 at 4:22 p.l. #298375vrsm
MemberViitsid ütle lühidalt, mis vahe on? Kumb kasulikum või effektiivsem?
aprill 20, 2011 at 11:55 p.l. #298581nightq
MemberPigem on meil vedanud, et kreatiini veres küllaga leidub ja selleks eraldi lisandit manustama ei pea
aprill 24, 2011 at 6:33 p.l. #299214fortuna.9
MemberTervist,
Tahaks alustada siis nendest energiageelidest ja jookidest? Rademaris on neid päris mitmeid müügil ja ise olen proovinud ainult maxim sports nutrition energy gely`i ja on tekkinud küsimusi. Olen ujuja ja enne starti tahaks seda energy gely ära süüa siis mitu min. enne starti ma peaksin seda tegema?
Millised energiasüstid on parimad? Geel?Vedelik? Või üldse see Fitness.X-ploder?
Kreatiinist :
Mulle on öeldud, et kreatiine on erinevaid. Üks on rohkem massi lisamiseks ja teine on plahvatusliku jõu jaoks? Kui jah, kumb on kumb?
+Kuidas tuleks süüa kreatiini plahvatusliku jõu lisamiseks ja palju dextrot peaks lisama?
Loodan, et minu küsimused on väärt uut teemat.
Aitäh,
fortuna.9
aprill 24, 2011 at 6:47 p.l. #299222Kask
MemberKreatiin etüülester ei anna sulle vee massi. Monohüdraat annab sulle massi vee arvelt.
Ma ei soovitaks sul enne starti üldse midagi süüa.. 45 min enne starti max.
Ise olen tegelenud ka ujumisega ja treener ei lubanud 60 min enne starti üldse midagi süüa, kui siis enne seda ja kergelt.
aprill 24, 2011 at 6:49 p.l. #299223fortuna.9
MemberKreatiin etüülester ei anna sulle vee massi. Monohüdraat annab sulle massi vee arvelt.Ma ei soovitaks sul enne starti üldse midagi süüa.. 45 min enne starti max.
Ise olen tegelenud ka ujumisega ja treener ei lubanud 60 min enne starti üldse midagi süüa, kui siis enne seda ja kergelt.
33.3g geeli ja kaks lonksu vett ei tee paha.
Ootan täpsemaid vastusi eriti kreatiini kohta:)
aprill 24, 2011 at 6:52 p.l. #299226Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui on võistlus, siis võib geelid käiku lasta jah, aga mina ei tarbiks kiireid süsivesikuid väga vara enne trenni. Mingi alla poole tunni enne ütleks ma. Põhiline energia peaks sul olema kehasse salvestatud juba päevad varem, sh kohe pärast trenni tarbitud süsivesikud sheigist vms.
Kreatiine selles mõttes erinevaid ei ole. Kreatiin annab ikka plahvatuslikku jõudu. Kui ta väga suure koguse süsivesikute ja valkudega segatud on, siis eks see kompott annab massi ka, aga siis pole asi enam kreatiinis.
Pigem on see vahe, et monohüdraat seob kehas rohkem vett ja seetõttu võib kaal tõusta. Sulle oleksid ilmselt kasulikumad Kre-Alklayn kreatiinid(Olimp), võid proovida ka Magnesium Creatine kelaati (Olimp). Neid ei pea ka imendumiseks koos süsivesikutega võtma nagu monohüdraati ja need ei vaja laadimist
Kui on väheke pikem distants, siis võiks sulle kasu olla ka beeta-alaniinist. Jooksu näitena on kreatiinist kasu kõige rohkem 100m jooksus jne, beeta-alaniinist seal poolpikkadel distantsidel, kus töövõimet limiteerivaks teguriks eelkõige laktaat.
aprill 24, 2011 at 8:08 p.l. #299261gmaster
MemberKreatiin etüülester ei anna sulle vee massi. Monohüdraat annab sulle massi vee arvelt.Ma ei soovitaks sul enne starti üldse midagi süüa.. 45 min enne starti max.
Ma ei taha see onu olla, kes toidulisandeid laidab, vastupidi, aga CEEga tasub ettevaatlik olla. Väga pikalt ei kasutaks, kui üldse.
Olen lugenud neeruprobleemidest just selle kreatiinitüübi lisamisel.
aprill 24, 2011 at 9:14 p.l. #299268AlanBStard
ModeratorMa olen lugenud seda et ta laguneb kohe pärast lahustamist (uuringud).
Ja neerudest ka (kuulujutud).
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.