Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2011 at 7:40 e.l. #296506
labrot
MemberKas see võib mingitki moodi tõsi olla,et kreatiin teeb närviliseks ( nagu kõrvalmõju vms )
Mul üks tuttav on kreatiini kuuri ajal palju närvilisem ja kurjem, tal juba teine kuur ja mõlema kuuri ajal olen seda täheldanud, ei usu enam, et
halbade asjade kokkulangemine.
Tarvitab liiga palju ?
Lihtsalt sooviks teada, kas kellegil on näiteid, tõestust või midagi sellest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2011 at 7:44 e.l. #296509matjusm
MemberKas see võib mingitki moodi tõsi olla,et kreatiin teeb närviliseks ( nagu kõrvalmõju vms )Mul üks tuttav on kreatiini kuuri ajal palju närvilisem ja kurjem, tal juba teine kuur ja mõlema kuuri ajal olen seda täheldanud, ei usu enam, et
Tarvitab liiga palju ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõike on võimaik liiga palju tarvitada aga närviliseks tegemist kuulen küll esmakordselt. Olen ise umbes 3 aastat kreatiini tarbinud ja pole mitte mingisugust tuju muutust täheldanud. See on nii levinud toidulisand et kui tal tõepoolest oleks selline mõju siis oleks see ammu välja tulnud.
aprill 9, 2011 at 9:21 e.l. #296526Arx07
MemberNärviliseks võivad teha muud tooted, kus peale kreatiini on kofeiinid ja muud ergutid sees… Aga usun, et ta närviliseks lihtsalt läinud sellest, et treeningkoormus suurem kui muidu ning muu stress…
aprill 9, 2011 at 9:49 e.l. #296532vend vähk
ModeratorMind küll kreatiin närviliseks ei tee, aga krt kõik tahaks puruks tampida ja põlema panna!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2011 at 12:38 p.l. #296554Mrk1110
MemberKas keegi oskab öelda, kui vanalt võib hakata kreatiini kasutama?
aprill 9, 2011 at 2:11 p.l. #296572Nesatur
MemberMa arvan, et 15-16 kärab küll.
Ega see mingi keemia pole.
aprill 10, 2011 at 10:45 e.l. #296665Kevin de puta madre
MemberKas see võib mingitki moodi tõsi olla,et kreatiin teeb närviliseks ( nagu kõrvalmõju vms )Mul üks tuttav on kreatiini kuuri ajal palju närvilisem ja kurjem, tal juba teine kuur ja mõlema kuuri ajal olen seda täheldanud, ei usu enam, et
Tarvitab liiga palju ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ROIDRAGE?
Ise pole küll täheldanud.
aprill 10, 2011 at 1:44 p.l. #296680gmaster
MemberVäga hea kreatiin siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Võiks juba muutusi testosteroonitasemes ka uurida, kui nii võimsalt mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> platseeboefekt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?aprill 10, 2011 at 5:43 p.l. #296719nightq
MemberTänaseks olen ca 3 nädalat kreatiini peal olnud (7g päevas, ilma laadimiseta) ja tundub, et kuulun nende sellide hulka, kellele ta eriti suurt boonust ei anna.
Muidugi võin ka liiga ennatlik olla…
aprill 10, 2011 at 7:06 p.l. #296738viki667
MemberTänaseks olen ca 3 nädalat kreatiini peal olnud (7g päevas, ilma laadimiseta) ja tundub, et kuulun nende sellide hulka, kellele ta eriti suurt boonust ei anna.Muidugi võin ka liiga ennatlik olla…
kusjuures, täpselt sama siin… olen juba mõelnud, milleks üldse see tegevus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd võtan peale trenni sheigiga 10g ja thats it…. Kilo sai ostetud, kasutan siis ära hehe
aprill 10, 2011 at 7:10 p.l. #296740protein_pets
MemberHuvitav fakt: trennivabadel päevadel võib kreatiini nt rosinakohupiimaga ära segada. Annab mekki juurde kergelt ja krõmpsub mõnusasti hamba all. Proovige!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2011 at 7:36 p.l. #296747AlanBStard
ModeratorVäga hea kreatiin siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Võiks juba muutusi testosteroonitasemes ka uurida, kui nii võimsalt mõjub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> platseeboefekt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ?Ühes uuringus tõestis DHT-d aga rohkem pole uuritud ja seal oli palju mõjutavaid tegureid.
aprill 11, 2011 at 2:18 p.l. #296859Mrk1110
MemberMul on selline küsimus, et miks esimene nädal tuleb 20g kreatiini tarbida ja peale seda ainult 5g ja et mis vanuselt seda kreatiini üldse tarbima tohib hakata? Kui on kirjas, et kreatiin on ohutu, kas siis võib seda võtta ka nt. 15-17aastane inimene?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2011 at 2:20 p.l. #296860Mrk1110
MemberTänud mardusele!Kopeerisin selle amazon.ee leheküljelt(wonxile kreatiini tarbimisest):
Kasutamise esimesel viiel päeval 4 x 5 g (tl) päevas. Edaspidi treeningupäeval 2 x 5 g, puhkepäeval 1 x 5 g. Soovitavalt koos süsivesikutega (mahl) ja kohvi tarbimist piirates.
Siit võid järeldada, et kui sa just päevas 4(hiljem 2) korda trenni ei tee, siis ei saa koguaeg kreatiini peale(enne) trenni manustada…Mina jaotan 20g(hiljem 10g) kreatiini päeva peale ühtlaselt ära, kusjuurs 5g võtan sisse alati peale trenni.
Mul on selline küsimus, et miks esimene nädal tuleb 20g kreatiini tarbida ja peale seda ainult 5g ja et mis vanuselt seda kreatiini üldse tarbima tohib hakata? Kui on kirjas, et kreatiin on ohutu, kas siis võib seda võtta ka nt. 15-17aastane inimene?
aprill 11, 2011 at 2:32 p.l. #296864Archangel
MemberMul on selline küsimus, et miks esimene nädal tuleb 20g kreatiini tarbida ja peale seda ainult 5g ja et mis vanuselt seda kreatiini üldse tarbima tohib hakata? Kui on kirjas, et kreatiin on ohutu, kas siis võib seda võtta ka nt. 15-17aastane inimene?See 20g oleks laadimisperiood. Et kehas olev kreatiinitase võimalikult kiiresti maximumi peale saada ning siis edasi 5g doosidega seda taset juba hoida.
Võid vabalt ka iga päev 5g võtta ning tõuseb sul ka lõpuks kreatiini tase samale kõrgusele, kuid võtab lihtsalt rohkem aega.
Kreatiini võib vabalt 15-17 aastane võtta.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.