Skip to main content

Kreatiin

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin

Tagged: , ,

Viewing 15 posts - 646 through 660 (of 1,027 total)
  • Autor
    Postitused
    lacosteman
    Member

No ma võtan esialgu siis nii,et pistan 5grammi lusika peale ja siis lihtsalt joon vett peale ja banaani söön ka kohe peale vee joomist.

lacosteman
    Member

17g valku ikka parem kui mitte midagi. Kuigi jah, olen kuulnud, et veega imendub kreatiin kiiremini/paremini.

Vastab see tõele,et veega imendub kreatiin paremini kui piimaga?

naksitrall
    Member

Vastab see tõele,et veega imendub kreatiin paremini kui piimaga?

Veel paremini vesi + puuviljasuhkur ja kreatiin. Teaduslikult tõestatud parem imendumine.

Piimaga millegi pärast kahtlustan et sealsed rasvad aeglustavad imendumist. Seega paremusjärjestus alustades parimast Vesi ( või malhl ) + puuvliljasuhkur (ntx Trauben Zucker ) –> veega —> piimaga.

vrsm
    Member

Veel paremini vesi + puuviljasuhkur ja kreatiin. Teaduslikult tõestatud parem imendumine.

Piimaga millegi pärast kahtlustan et sealsed rasvad aeglustavad imendumist. Seega paremusjärjestus alustades parimast Vesi ( või malhl ) + puuvliljasuhkur (ntx Trauben Zucker ) –> veega —> piimaga.

kui ma ei eksi, siis trauben zucker ja puuviljasuhkur on kaks eri asja. viinamarjasuhkur ehk dekstroos on väga kiire imendumisega ja seda soovitatakse kreatiiniga võtta.

naksitrall
    Member

kui ma ei eksi, siis trauben zucker ja puuviljasuhkur on kaks eri asja. viinamarjasuhkur ehk dekstroos on väga kiire imendumisega ja seda soovitatakse kreatiiniga võtta.

Just! vabandust

huvitav küll – vaatan praegu otsa oma traubenzuckeri pakile ning seal on selges eesti keeles öeldud: viinamarjasuhkur (dekstroos), sama ka saksa keeles…

Char27
    Member

huvitav küll – vaatan praegu otsa oma traubenzuckeri pakile ning seal on selges eesti keeles öeldud: viinamarjasuhkur (dekstroos), sama ka saksa keeles…

nii? seda just öeldigi

AlanBStard
    Moderator

Piimaga millegi pärast kahtlustan et sealsed rasvad aeglustavad imendumist.

Kust kurat need müüdid küll tulevad… piim on üks paremaid imendumise abivahendeid.

gmaster
    Member

Kust kurat need müüdid küll tulevad… piim on üks paremaid imendumise abivahendeid.

On sul kreatiini ja piima kohta mingit täpsemat artiklit? Sest piima vastunäidustuste kohta ravimite puhul on artikleid küll.

Ja kui, siis mis on parim rasvaprotsent homogeniseertul ja kuidas oleks täispiimaga.

Laktoos mulle muret ei valmista, see võib tõesti soodustada, aga just see rasva funktsioneerimine. Kui see tõesti homogeniseeritul imekiiresti imendub, siis tõesti vist sellist kaitsvat kihti ei jää..

Huvitav kas kohupiima-kodujuustu-hapukoort tehes homogeniseeritakse ka piim ära enne? Sest kui homonegiseeritakse ja homogeniseeritud rasv ka nii käitub, nagu AlanBastard seda väidab (homogen rasv valgu transporterina), siis on ju tohutu vahe, kas 5% kohupiim on tehtud homogeniseeritud v homogeniseerimata piimaga, esimese korral on see ikkagi kiiresti imenduv, ehk isegi kiiremini kui 0-protsendiline?

AlanBStard
    Moderator

Piim vallandab uljalt insuliini ja see on kreatiinile abiks. Aga piima rasv on ka naturaalsena stabiilne emulsioon, mida stabiliseerivad fosfolipiidid ja mis ilmselt ei käitu üldse samamoodi kui tavaline rasv.

Kaseiini teevad aeglaseks ikka ilmselt muud omadused.

gmaster
    Member

Piim vallandab uljalt insuliini ja see on kreatiinile abiks. Aga piima rasv on ka naturaalsena stabiilne emulsioon, mida stabiliseerivad fosfolipiidid ja mis ilmselt ei käitu üldse samamoodi kui tavaline rasv.

Kaseiini teevad aeglaseks ikka ilmselt muud omadused.

Okei. Kui veidi ringi vaadata, siis tõesti, tundub et kuigi piimas pole väga palju piimasuhkrut, on ta lihtsalt väga suure insuliinivastusega? On sul selle protsessi enda kohta kohta mingit paremat artiklit?

Saan aru et sellepärast siis ka antson ei soovita seda.

Ise joon õnneks juba viimased pool aastat šeiki piimaga.

Veel huvitavat lugemist piima kohta:

Piim vs cola peale trenni: IGF-1

Ja teisest artiklist

“On the other hand, adults who drink a lot of milk have an average 10 to 20 percent increase in circulating IGF-1.”

Jälle targem.

lacosteman
    Member

Tere,mul on nüüd see 20g päevas laadimiskuur läbi. Kuna ma peaks nüüd 5 grammi sisse võtma? Mul on iga päev trenn,aga see algab alati peale kella 19:00. Kas siis natuke hilja peale ei jääks kreatiini võtmine?

vrsm
    Member

Tere,mul on nüüd see 20g päevas laadimiskuur läbi. Kuna ma peaks nüüd 5 grammi sisse võtma? Mul on iga päev trenn,aga see algab alati peale kella 19:00. Kas siis natuke hilja peale ei jääks kreatiini võtmine?

ei, minu teada küll kellaaeg ei tohiks midagi halba teha. lihtsalt oluline on see, et võtad enne trenni ja peale trenni koos kiire süsivesikuga kreatiini sisse.

lacosteman
    Member

ei, minu teada küll kellaaeg ei tohiks midagi halba teha. lihtsalt oluline on see, et võtad enne trenni ja peale trenni koos kiire süsivesikuga kreatiini sisse.

Ma võtan nüüd ainult 1 kord päevas. Et siis kas enne või peale trenni? Peale trenni oleks alles kell 10

AlanBStard
    Moderator

Tühja sellest trennist… jaga päeva peale laiali või võta kõige insuliinirikkama söögikorraga. Piim on hea insuliinivallandaja.

Viewing 15 posts - 646 through 660 (of 1,027 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.