Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 13, 2011 at 4:50 p.l. #292963
Archangel
MemberTegelikult on see nii paljude toidulisanditega. Kes tahab saavutada max. tulemusi peab teinekord arvestama, et pigem võtta veidi rohkem ja las läheb see ülejääk raisku, kui et võtta liiga vähe ning anda tagasi arengus.
Muidugi on tark alati enne uurida, kas liiga palju midagi võttes tekib tõsiseid kõrvalnähte või mitte.
Ise olen võtnud C-vitamiini, Omega 3 kapsleid ja kreatiini teinekord ikka kordades rohkem kui on pakendite peal soovitav kogus. Kuna tihtipeale on soovitatavad kogused spordiga mitte nii tõsiselt tegelevatele mõeldud, ehk sportlastel on neid aineid ikka rohkem vaja.
märts 13, 2011 at 5:01 p.l. #292966vrsm
MemberKas keegi oskab öelda, kuidas kreatiin ja madala GI indeksiga süsivesikud omavahel sobivad? On kavas kasutada kombinatsiooni Lean Gain + Mass Creatineennast huvitab täpselt sama asi kusjuures, peagi hakkan ka kasutama lean gaini (mis on juba soetatud) ning taasalustan kreatiinikuuri (kreatiin kah olemas). kuidagi kummaline tundub, kui hakkaks veel massilisajale, milles niigi 150g annuse kohta on 70 g süskareid, veel viinamarjasuhkrut peale lammutama…?
märts 13, 2011 at 5:07 p.l. #292968renku
Memberennast huvitab täpselt sama asi kusjuures, peagi hakkan ka kasutama lean gaini (mis on juba soetatud) ning taasalustan kreatiinikuuri (kreatiin kah olemas). kuidagi kummaline tundub, kui hakkaks veel massilisajale, milles niigi 150g annuse kohta on 70 g süskareid, veel viinamarjasuhkrut peale lammutama…?Lean Gain on 1 parimaid lisandeid, kui seda õigesti kasutada?
Aga millal ja miks sa seda kasutama hakkad?
PS: see ei ole kindlasti trennijärgne lisans, see on minu silmis AINUKE toidukorraasendaja, mida kasutan olen, ideaalne ka õiseks toidukorraks.
märts 14, 2011 at 3:22 p.l. #293033nightq
MemberKas keegi oskab öelda, kuidas kreatiin ja madala GI indeksiga süsivesikud omavahel sobivad? On kavas kasutada kombinatsiooni Lean Gain + Mass CreatineKordan küsimust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 14, 2011 at 3:27 p.l. #293036gmaster
MemberKordan küsimust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes kuidas sobivad?
Madala Gi-ga imendub ka, lihtsalt mitte nii hästi kui kõrgega. Peale trenni imendub niikuinii kõik paremini.
märts 14, 2011 at 3:47 p.l. #293038AlanBStard
ModeratorKas keegi oskab öelda, kuidas kreatiin ja madala GI indeksiga süsivesikud omavahel sobivad? On kavas kasutada kombinatsiooni Lean Gain + Mass CreatineInsuliini oleks vaja… võta koos piimaga.
märts 14, 2011 at 3:48 p.l. #293040nightq
MemberMis mõttes kuidas sobivad?Madala Gi-ga imendub ka, lihtsalt mitte nii hästi kui kõrgega. Peale trenni imendub niikuinii kõik paremini.
Ehk siiski parem on süüa ka kiiret süskarit, nt banaani, kõrvale?
märts 14, 2011 at 4:12 p.l. #293041gmaster
MemberEhk siiski parem on süüa ka kiiret süskarit, nt banaani, kõrvale?Kreatiini imendumise seisukohast jah.
P.s. AlanBStard leangain spetsiaalselt veega joomiseks tehtud. Nii onu Dorian vähemalt mulle ütles.
märts 14, 2011 at 10:05 p.l. #293077AlanBStard
ModeratorMa kreatiini soovitasin piimaga võtta. Aga ega piim Lean Gaini ka kuidagi rikkuda ei tohiks.
märts 19, 2011 at 10:39 e.l. #293585lacosteman
MemberSain ka oma esimese kreatiinipurgi kätte ja tekib 1 küsimus. Õpetuses on kirjas 4 korda päevas,hommikul ning siis enne ja peale trenni. Aga mul hakkab iga päev trenn kell 20:00. Et kas natuke suur paus ei tule sisse kui hommikul kell 7 võtan ja siis alles kell 8 ?
märts 19, 2011 at 12:39 p.l. #293598priit002
MemberSain ka oma esimese kreatiinipurgi kätte ja tekib 1 küsimus. Õpetuses on kirjas 4 korda päevas,hommikul ning siis enne ja peale trenni. Aga mul hakkab iga päev trenn kell 20:00. Et kas natuke suur paus ei tule sisse kui hommikul kell 7 võtan ja siis alles kell 8 ?Kas kui sa võtad korra hommikul ja teise korra pärast trenni, kas see on siis 4 korda päevas?Ja üleüldse, tegelikult oleks soovitav ju lugeda mida sa ostad, mitte et ma tahaks pragada või midagi.Tegelikult on ju soovitav,mitte kohustuslik, esimesed 5-7 päeva võtta 4 korda päevas 1 teelusikatäis/5g , ehk laadimisperiood. Ja siis hiljem 5g päevas. Ja alati koos viinamarjasuhkruga,see parandab imendumist!Kogused on kindlasti siin teemas olemas ja ülejäänu lugemine ei tule ka kahjuks!
märts 19, 2011 at 12:45 p.l. #293599Raivo Piiber
MemberKas kui sa võtad korra hommikul ja teise korra pärast trenni, kas see on siis 4 korda päevas?Ja üleüldse, tegelikult oleks soovitav ju lugeda mida sa ostad, mitte et ma tahaks pragada või midagi.Tegelikult on ju soovitav,mitte kohustuslik, esimesed 5-7 päeva võtta 4 korda päevas 1 teelusikatäis/5g , ehk laadimisperiood. Ja siis hiljem 5g päevas. Ja alati koos viinamarjasuhkruga,see parandab imendumist!Kogused on kindlasti siin teemas olemas ja ülejäänu lugemine ei tule ka kahjuks!Olulist vahet tegelikult ei ole, kas laadida või mitte, puhas raiskamine seega!
märts 19, 2011 at 5:44 p.l. #293628Nesatur
MemberKirjuta siis nii kuu aja pärast, kuidas toimib asi.
Endal ka varsti plaanis osta.
märts 20, 2011 at 8:24 e.l. #293680lacosteman
MemberKas ma peaks monohydrate võtma veega või mahlaga? Kumb oleks max effekti saavutamiseks parem? Ning kas süsivesikujoogiks sobib greibi Arctic? (purgi peal on kirjas et imendumine on parim süsivesikujoogiga segades)
märts 20, 2011 at 10:52 e.l. #293692AlanBStard
ModeratorKas ma peaks monohydrate võtma veega või mahlaga? Kumb oleks max effekti saavutamiseks parem? Ning kas süsivesikujoogiks sobib greibi Arctic? (purgi peal on kirjas et imendumine on parim süsivesikujoogiga segades)Kõige efektiivsem oleks siin paar posti eestpoolt läbi lugeda.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.