Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 8, 2005 at 8:16 p.l. #60406
deeba
Membertere ,
olen isegi jõusaali ja jõu kohapealt suht uus aga olen eluaeg sporti teinud ja mind huvitab natuke kreatiin …. tahaksin saada ilusaid kähe kõhu ja rinnalihaseid….
lugesin siin üht ja teist ja silma jäi kreatiin … olen 17 aastane ja ootan teie soovitusi et kas soovitate mul hakata kretiini tarbima ….
kuigi jah kõige tähtsam küsimus mis ma küsida tahtsin on see et kui ma tarbin ütleme et 1-2 karpi ja pärast seda lõpetan kretiini tarbimise kas mu tulemused langevad tagasi ? samas kui ma jätan treenimist agaliht ei kasuta enam kreatiini…
mis te arvate kui tõele vastab see jutt peenisekohta ?
aitäh asjalike vastuste eest
oktoober 9, 2005 at 7:40 e.l. #60414zwen
MemberIlusa kõhu, käte ja rinna saamiseks mine jõusaali. Ega kreatiin neid anna. Kui oled mõndaaega treeninud võid kreatiini võtma hakata küll. Kui tarbimise lõpetad ei kao tulemused kuhugi, kui edasi treenid. Selles peenisejutus isiklikult kahtlen.
Aga samas 8a. jutti iga päev. Nii pikaajalisi mõjusid pole arvatavasti uuritud.
oktoober 22, 2005 at 10:55 p.l. #61146jorsik
Memberkumb siis rauatõstjale mõttekam oleks tarbida, kas monohüdraat või tsitraat?
oktoober 23, 2005 at 9:13 e.l. #61158zwen
MemberMonohüdraat.
oktoober 31, 2005 at 7:49 p.l. #61357wicked
Membermillega oleks köige täpsem ära mööta 5g’d?
ise arvestan, et umbes pool/kolmveerand teelusikat, ilma kuhjata. oleks äkki kellelegi möni parem nöuanne.
kaale pole kusagilt vötta
oktoober 31, 2005 at 8:06 p.l. #61359phonkypapa
MemberMhh, endal on meelde jäänud nagu, et teelusika täis ongi 5g…kuhjata.
detsember 2, 2005 at 10:46 e.l. #63404rain268
Membertahaks küsida et kui ma trenni ei tee kas siis peab ka kreatiini ja valku sööma või ainult trenni ajal?
ette tänades
detsember 2, 2005 at 11:12 e.l. #63406Crash
MemberKoguaeg ikka, mitte ainult trennipäevadel.Et areneda, peab keha koguaeg valku ja kreatiini saama.
detsember 11, 2005 at 3:12 p.l. #64115Kaval
Memberma ei saa nüüd väga hästi aru… kreatiin pumpab lihastesse vett nagu?… ja vee arvelt need suuurenevad jne… aga kui kreatiini kasutamine lõpetada mingix kuuks ajax nagu kirjas on? kas siis toimub taandareng?…
detsember 11, 2005 at 3:20 p.l. #64116bohemianrhapsody
Memberma ei saa nüüd väga hästi aru… kreatiin pumpab lihastesse vett nagu?… ja vee arvelt need suuurenevad jne… aga kui kreatiini kasutamine lõpetada mingix kuuks ajax nagu kirjas on? kas siis toimub taandareng?…Oleneb palju sul vett kuuriga sisse jäi.
detsember 11, 2005 at 3:25 p.l. #64119Kaval
Memberma ei saagi aru mis kasu see kreatiin sii nagu pika ajalises perspektiivis omad… kui pumpad ennast vett täis teed pausi ja siis peax nagu loogiliselt taandareng toimuma… tahtsin küll ise endale seda soetada… aga ei saa päris hästi selle toimest aru, kuigi olen lugend…
detsember 14, 2005 at 2:15 p.l. #64425halfbeer
MemberMa olen 14 ja trenniga tegelenud 12 aastasest peale, kuigi algul peamiselt jooksin. Kas ma võin hakkata kreatiini manustama? Proteiini juba kasutan. Mõned räägivad, et kreatiini ei tasu nii noorelt manustada. Mida teie arvate?
detsember 14, 2005 at 3:13 p.l. #64434Silence
Memberenamus siin mingi 14 aastased…nii noored võiks enne natuke lugeda ja õppida ,selle asemel et kõike millest kuuldaxe kohe kokku osta,kreatiin ei ole mingi imeasi,kahjux ei ole nii,et sööd paki ära ja oled suur kohe ,põkk või mida iganes siin loodetakse….selle asemel et raha praegu kreatiini alla panna,katsuge oma igapäevane toitumine paika saada mis on hoopis tähtsam kui see kuu ajaline kreatiini pruukimine…igatahes edu ja massi noortele
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2005 at 4:03 p.l. #64448theONE1
Memberkreatiin seob jah vett ja ega see taandareng nüüd nii suur ka pole kui kuuri lõpetad, ega siis trenni tegemata ei jäta ju!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2006 at 6:17 p.l. #66543PulseR
MemberKui raha on osta proteiin, kreatiin, süsivesikud ning kombineeri neid ise..
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.