Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 12, 2009 at 2:18 p.l. #206824
jaagok
MemberJa mis on sinu küsimus ?
juuli 12, 2009 at 4:26 p.l. #206842jaagok
MemberKuhu küll kõik targad jäid, mis neist on saanud?
juuli 12, 2009 at 4:43 p.l. #206844Jarmo Oberst
MemberKuhu küll kõik targad jäid, mis neist on saanud?Kas tõesti on sellest kasutamisõpetusest raske aru saada ? :
Kasutamisõpetus:
Kreatiini võtmist alustatakse tavaliselt 5 päevase laadimisperioodiga, mille ajal kreatiini võetakse 20g päevas.
Võtta 5g enne hommikusööki, enne trenni, pärast trenni ja koos päeva viimase toidukorraga.
Laadimidperioodi järel võetakse 5-6 nädalat 5-10g päevas.
Pärast seda järgneb 2-4 nädalane paus kreatiini kasutamises.
Kui sa tahad, et spetsiaalselt vastataks siis enne trenni koguse (laadimise ajal) võid võtta toidukorraga koos, see ei mõjuta eriti midagi.
Peale trenni võid loomulikult kõik ained kokku segada. Aga ära lase kreatiinil valmiskujul kaua seista(mitu tundi), pidi mõju vähenema.
juuli 12, 2009 at 4:45 p.l. #206845R.Tamm
MemberVõta ainult trennijärgselt. Sinu praeguse plaani kohaselt tarbid ka liigselt dekstroosi (laadimispäeval lausa 4 korda).
juuli 12, 2009 at 4:47 p.l. #206846JamesC
Memberkreatiini tarbimisel piirata kohvi joomist! Max kaks tassi päevas!
juuli 12, 2009 at 4:56 p.l. #206848jaagok
MemberNo laadimisperoodil seega kui võtan 4 korda päevas, siis ainult ühele lisan dextroosi, et vältida liigtarbimist.
Prussak ütles, et võtaks ainult trennijärgselt kreatiini, seega 1 kord päevas – 5 gr?. trennivabadel päevadel ei võta`?
Ja kohvi ma ei tarbi eriti. vahest harva hommikul, aga enamus aeg ikka kakao hommikuti. Päeva jooksul tavaliselt ei tarbi üldse soojasid jooke.
juuli 12, 2009 at 4:58 p.l. #206849Jarmo Oberst
MemberKreatiini võtmisel on olulised siiski süsivesikud, imendub paremini. Supilusikas ~15g pole mitte midagi hullu, mis liigtarbimisest käbi jutt ? Lisa 60grammi süsikaid ei tapa kedagi ära viie päeva jooksul!
juuli 12, 2009 at 5:50 p.l. #206856R.Tamm
MemberSüsivesikuteta kreatiini võtta tõesti ei soovita, kuna seob vett ja kui ei “aidata” sellel imenduda, mõjub laksatiivselt.
Laadimisperiood teab mis kurja tõepoolest ei tee, kuid eelistatumaks võiks siiski pidada selleta läbiajamist.
august 11, 2009 at 9:28 p.l. #212658ants16
MemberKre-Alkyn või monohüdroot?
Hetkel olen tarvitanud vaid monohüdraati, kuid mõtlesin vahelduseks proovida kre-alkyni.
Kas on mõtet? Kummaga rohkem rahule olete jäänud?
august 19, 2009 at 11:12 e.l. #214351Kristjan-Johannes Konsap
MemberKre-Alkyn või monohüdroot?Hetkel olen tarvitanud vaid monohüdraati, kuid mõtlesin vahelduseks proovida kre-alkyni.
Kas on mõtet? Kummaga rohkem rahule olete jäänud?
Oleneb, mida sul vaja on. Kui tegeled mõne alaga, kus kaalutõus, mida tavaline monohüdraat põhjustada võib, ei ole soovitatav, siis vali Kre-Alkalyn. Viimane ei tohiks siduda üleliigset vett, imendub paremini ja seega tuleb teda vähem võtta jne.
Ise veel Kre-Alkalyni proovinud pole. See tavaliselt kapslites ja maksab märgatavalt rohkem, kui monohüdraat. Mõnelt kasutajalt olen samas positiivset tagasisidet kuulnud.
Kreatiin etüül-estrit olen proovinud küll, erilist vahet ei osanud märgata.
Ega enne teada ei saa, kui ei proovi, mis sulle kõige paremini sobib.
august 19, 2009 at 11:18 e.l. #214354Samakamees
MemberTrennikaaslasele on loomajõud selle kre-alkalyniga tulnud
august 19, 2009 at 11:46 e.l. #214362Kristjan-Johannes Konsap
MemberOn kellegil monohüdraat üldse mõjunud korralikult w ?Ma pigem küsiks, kellele ei ole?
august 19, 2009 at 11:51 e.l. #214365LB
MemberNo ma olen just enamikelt kuulnud, et üldse ei töödanud.Ise ka väga aru ei saanud kasutamise ajal.(samas mul kaal kõikus ka koguaeg)
august 19, 2009 at 11:52 e.l. #214366ants16
MemberOn kellegil monohüdraat üldse mõjunud korralikult w ?Monohüdraat on alati kindel laks, midagi annab ta mulle alati juurde. Aga nüüd olen kuulnud, et paljud soovitavad kre-alkalyn’i. Ei teagi kas asi on platseebos või see tõesti toimib paremini kui monohüdraat.
august 19, 2009 at 12:57 p.l. #214392Siim Rast
MemberOma kogemustest võin öelda seda,et mono-hüdraat minu puhul ei toiminud/ei märganud toimet. Asi võis olla ka selles,et kasutasin seda ilma laadimiskuurita mis pidavat vajalik olema.
Hetkel olen kasutanud kaks nädalat kre-alkalyne ning viimased trennid on meeletu power sees olnud. Võtan ma teda rohkem kui purgil kirjas, sest kaal ka suurem kuid asja toimet on selgelt märgata. Seega kui võimalik siis soovitan kre-alkalyne, sest kapslitega on seda tunduvalt mugavam manustada ka.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.