Skip to main content

Kreatiin

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin

Tagged: , ,

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 1,027 total)
  • Autor
    Postitused
    jaagok
    Member

Ja mis on sinu küsimus ?
    jaagok
    Member

Kuhu küll kõik targad jäid, mis neist on saanud?

Jarmo Oberst
    Member

Kuhu küll kõik targad jäid, mis neist on saanud?

Kas tõesti on sellest kasutamisõpetusest raske aru saada ? :

Kasutamisõpetus:

Kreatiini võtmist alustatakse tavaliselt 5 päevase laadimisperioodiga, mille ajal kreatiini võetakse 20g päevas.

Võtta 5g enne hommikusööki, enne trenni, pärast trenni ja koos päeva viimase toidukorraga.

Laadimidperioodi järel võetakse 5-6 nädalat 5-10g päevas.

Pärast seda järgneb 2-4 nädalane paus kreatiini kasutamises.

Kui sa tahad, et spetsiaalselt vastataks siis enne trenni koguse (laadimise ajal) võid võtta toidukorraga koos, see ei mõjuta eriti midagi.

Peale trenni võid loomulikult kõik ained kokku segada. Aga ära lase kreatiinil valmiskujul kaua seista(mitu tundi), pidi mõju vähenema.

R.Tamm
    Member

Võta ainult trennijärgselt. Sinu praeguse plaani kohaselt tarbid ka liigselt dekstroosi (laadimispäeval lausa 4 korda).

JamesC
    Member

kreatiini tarbimisel piirata kohvi joomist! Max kaks tassi päevas!

jaagok
    Member

No laadimisperoodil seega kui võtan 4 korda päevas, siis ainult ühele lisan dextroosi, et vältida liigtarbimist.

Prussak ütles, et võtaks ainult trennijärgselt kreatiini, seega 1 kord päevas – 5 gr?. trennivabadel päevadel ei võta`?

Ja kohvi ma ei tarbi eriti. vahest harva hommikul, aga enamus aeg ikka kakao hommikuti. Päeva jooksul tavaliselt ei tarbi üldse soojasid jooke.

Jarmo Oberst
    Member

Kreatiini võtmisel on olulised siiski süsivesikud, imendub paremini. Supilusikas ~15g pole mitte midagi hullu, mis liigtarbimisest käbi jutt ? Lisa 60grammi süsikaid ei tapa kedagi ära viie päeva jooksul!

R.Tamm
    Member

Süsivesikuteta kreatiini võtta tõesti ei soovita, kuna seob vett ja kui ei “aidata” sellel imenduda, mõjub laksatiivselt.

Laadimisperiood teab mis kurja tõepoolest ei tee, kuid eelistatumaks võiks siiski pidada selleta läbiajamist.

ants16
    Member

Kre-Alkyn või monohüdroot?

Hetkel olen tarvitanud vaid monohüdraati, kuid mõtlesin vahelduseks proovida kre-alkyni.

Kas on mõtet? Kummaga rohkem rahule olete jäänud?

Kre-Alkyn või monohüdroot?

Hetkel olen tarvitanud vaid monohüdraati, kuid mõtlesin vahelduseks proovida kre-alkyni.

Kas on mõtet? Kummaga rohkem rahule olete jäänud?

Oleneb, mida sul vaja on. Kui tegeled mõne alaga, kus kaalutõus, mida tavaline monohüdraat põhjustada võib, ei ole soovitatav, siis vali Kre-Alkalyn. Viimane ei tohiks siduda üleliigset vett, imendub paremini ja seega tuleb teda vähem võtta jne.

Ise veel Kre-Alkalyni proovinud pole. See tavaliselt kapslites ja maksab märgatavalt rohkem, kui monohüdraat. Mõnelt kasutajalt olen samas positiivset tagasisidet kuulnud.

Kreatiin etüül-estrit olen proovinud küll, erilist vahet ei osanud märgata.

Ega enne teada ei saa, kui ei proovi, mis sulle kõige paremini sobib.

Samakamees
    Member

Trennikaaslasele on loomajõud selle kre-alkalyniga tulnud

On kellegil monohüdraat üldse mõjunud korralikult w ?

Ma pigem küsiks, kellele ei ole?

LB
    Member

No ma olen just enamikelt kuulnud, et üldse ei töödanud.Ise ka väga aru ei saanud kasutamise ajal.(samas mul kaal kõikus ka koguaeg)

ants16
    Member

On kellegil monohüdraat üldse mõjunud korralikult w ?

Monohüdraat on alati kindel laks, midagi annab ta mulle alati juurde. Aga nüüd olen kuulnud, et paljud soovitavad kre-alkalyn’i. Ei teagi kas asi on platseebos või see tõesti toimib paremini kui monohüdraat.

Siim Rast
    Member

Oma kogemustest võin öelda seda,et mono-hüdraat minu puhul ei toiminud/ei märganud toimet. Asi võis olla ka selles,et kasutasin seda ilma laadimiskuurita mis pidavat vajalik olema.

Hetkel olen kasutanud kaks nädalat kre-alkalyne ning viimased trennid on meeletu power sees olnud. Võtan ma teda rohkem kui purgil kirjas, sest kaal ka suurem kuid asja toimet on selgelt märgata. Seega kui võimalik siis soovitan kre-alkalyne, sest kapslitega on seda tunduvalt mugavam manustada ka.

Viewing 15 posts - 241 through 255 (of 1,027 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.