Kreatiin
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin
- This topic has 1,026 replies, 341 voices, and was last updated 5 years, 9 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2008 at 7:01 e.l. #173505
KennyLumiste
Membermu eesmärk polegi mingiks ullult põkiks saada vaid massi ja jõudu juurde aga nagu kiiremini..Kossus vaja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A phmst mis te arvate kreatiini ja viinamarja suhkrusegust ilma valkudeta?? Et kas valgud on siis väga vajalikud?Andke nõu. :DVeel:DKorvpallur, kuhu sul nii kiiret on?
Kahjuks kreatiin ei päästa sind kui toitumine puudulik.
Kes Toilas treener on?
detsember 5, 2008 at 4:28 p.l. #173605Riho.
MemberKorvpallur, kuhu sul nii kiiret on?Kahjuks kreatiin ei päästa sind kui toitumine puudulik.
Kes Toilas treener on?
Mismõttes kuhu kiire.?Ma olen sutsi kõhn jne,saaksin korvialla murda jne lauas olla aktiivsem,mitt et lihtsalt lükatakse minma.Toitu normaalselt mitte just nii kui peab,aga kohupiim ja keedumunad ja liha ning sellised asjad ikka on sees,ja ei näksi koguaeg vaid korralikud söögikorrad,vahepeal võib kui võtta midagi ebatervislikumat,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes,kes siis ikka kui Ib Lamp.Kas sa Toilaga seotud kuidagi või kuidagi breinis mu kasutaja alt Toila vald?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 6, 2008 at 5:16 p.l. #173699setimh
Memberküsimus kreatiini kohta …
ostsin kreatiini närimistabletid endale. kas puhkepäeval tuleks jaotada 4 tabletti (5gr) päeva peale ära või võib ka korraga võtta?
detsember 8, 2008 at 7:47 e.l. #173953KennyLumiste
MemberKes,kes siis ikka kui Ib Lamp.Kas sa Toilaga seotud kuidagi või kuidagi breinis mu kasutaja alt Toila vald?
Et teema liiga offtopic`uks ei läheks, siis mainin ära, et Ib Lamp võib olla hea korvpalli ja suusatamise treener, kuid ma ei kujuta teda ette jõusaali treenerina…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õppisin Toila Gümnaasiumis (siis oli Toila KK) 9`nda klassini.
Sinu puhul soovitan tellida toitumis- ja treeningkava spetsialistidelt. Pole mõtet kohe raha raisata erinevatele pulbritile!
detsember 8, 2008 at 8:53 e.l. #173974Karu
MemberSeda 5 g küll jaotada pole vaja. Võta enam-vähem samal kellaajal, kui muidu pärast trenni võtaksid.
küsimus kreatiini kohta …ostsin kreatiini närimistabletid endale. kas puhkepäeval tuleks jaotada 4 tabletti (5gr) päeva peale ära või võib ka korraga võtta?
detsember 8, 2008 at 8:57 e.l. #173976Karu
MemberKui sa kõhn oled ja massi/jõudu juurde tahad, siis ei ole sul esialgu ju üldse kreatiini vaja. Hakka esmalt tavatoitu rohkem sööma. Söö ka palju süsivesikuid: pastat, kartulit, riisi.
Nüüd kui hakkad korralikult jõutrenni tegema, siis esialgu võid ju võtta lihtsalt pärast trenni valgusheigi (whey + viinamarjamahl nt) ja kreatiin lisa alles mõne kuu pärast (ideaalis mitte varem kui 6-12 kuu pärast vastavalt vajadusele), sest siis on kreatiini mõju paremini tuntav.
Pärast trenni juua ainult kreatiini koos viinamarjamahlaga nüüd sulle erilist arengut ei taga. Võibolla jõunäitajad pisut paranevad, aga see tuleb ka lihtsalt treeninguga. Kui sa valgu välistad, siis ei ole ju lihasel millestki kasvada-areneda.
Mismõttes kuhu kiire.?Ma olen sutsi kõhn jne,saaksin korvialla murda jne lauas olla aktiivsem,mitt et lihtsalt lükatakse minma.Toitu normaalselt mitte just nii kui peab,aga kohupiim ja keedumunad ja liha ning sellised asjad ikka on sees,ja ei näksi koguaeg vaid korralikud söögikorrad,vahepeal võib kui võtta midagi ebatervislikumat,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kes,kes siis ikka kui Ib Lamp.Kas sa Toilaga seotud kuidagi või kuidagi breinis mu kasutaja alt Toila vald?
detsember 8, 2008 at 3:29 p.l. #174043Riho.
MemberEt teema liiga offtopic`uks ei läheks, siis mainin ära, et Ib Lamp võib olla hea korvpalli ja suusatamise treener, kuid ma ei kujuta teda ette jõusaali treenerina…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õppisin Toila Gümnaasiumis (siis oli Toila KK) 9`nda klassini.
Sinu puhul soovitan tellida toitumis- ja treeningkava spetsialistidelt. Pole mõtet kohe raha raisata erinevatele pulbritile!
Eks ta ikka jagab jah selles jõusaalist ka natsa,piisavalt.;)Aga ma ei mõeld tema all treenida.
Kui sa kõhn oled ja massi/jõudu juurde tahad, siis ei ole sul esialgu ju üldse kreatiini vaja. Hakka esmalt tavatoitu rohkem sööma. Söö ka palju süsivesikuid: pastat, kartulit, riisi.Nüüd kui hakkad korralikult jõutrenni tegema, siis esialgu võid ju võtta lihtsalt pärast trenni valgusheigi (whey + viinamarjamahl nt) ja kreatiin lisa alles mõne kuu pärast (ideaalis mitte varem kui 6-12 kuu pärast vastavalt vajadusele), sest siis on kreatiini mõju paremini tuntav.
Pärast trenni juua ainult kreatiini koos viinamarjamahlaga nüüd sulle erilist arengut ei taga. Võibolla jõunäitajad pisut paranevad, aga see tuleb ka lihtsalt treeninguga. Kui sa valgu välistad, siis ei ole ju lihasel millestki kasvada-areneda.
Kust ma seda whey valku saan ?Tänud sulle hea ja korrektse vastuse eest kreatiini suhtes.

Edit leidsin juba toote.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga paar uut uus küsimust..Palju ma seda peaksin viinamarjamahla sisse paenma?Seda valku ma mõtlen..30g nagu kuskilt silma jäänd?Ja kas liitrisesse pakki?
No viinamarja suhkur ja viinamarjamahl,süsivesikute pärast,aga kas mahlas vähe pole?Kas oleks vaja ka suhkurt sinna mahala sisse sega koos valguga?
detsember 8, 2008 at 7:48 p.l. #174124Riho.
MemberNii kerge topeltpost jälle,aga targad öelge kas see krea on hea?
http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…5&act_pr=87
Sõber pakkus just 200.- see ja viinamarja suhkru pakk.
detsember 8, 2008 at 9:06 p.l. #174152Karu
MemberPõhimõtteliselt on kreatiinmonohüdraat ikkagi kreatiinmonohüdraat. Vahet pole, kes pakendab. Kunagi proovisin midagi odavat, aga lahustumine oli kehvem ja Fasti omaga on ainult head kogemused.
See boonus, et viinamarjasuhkur juures on, eriti juurde ei anna.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Maksis vist mingi 20 eeku poes?Vaata viinamarjamahla paki pealt, kui palju seal süsivesikuid on. Siis tead, kui palju vaja sul seda on. Täpselt ei mäleta, aga vist oli vaja 0,5 liitrit?
30 g valku vaja jah. Peaks olema 1 dl. Ja ma ei usu, et tervet liitrit vaja on mahla. Ja isegi kui on, siis osta parem sheiker. Maksab ju alla 100 krooni. Muidu sul jääb see valk seal sees tükki. Sheiker sõelub selle ilusasti ära.
detsember 8, 2008 at 9:34 p.l. #174155Riho.
MemberTänud vastuse eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selgitamaks,et ma mõtlesin just nii et telliksin siit lehelt selle 300gr purgi mis maksab 180.- ja segaks seda iinamarjamahla sisse ja ta pakkus 500gr purki plus 500 gr viinamarjasuhkurt kaa,no ma tean jah et poes see 20.- et küsisngi et kas siis mingi firma vahe on kaa.Saan aru et aine sama jne,aga vilets näide kuid siiski nike teeb palju paremaid kossutosse kui and1 või adidas.Mõju peaks sama olema;)Aga veht pole sain vastuse kätte peaaegu.
Veel nii palju et kas te soovitaksite mult osta siit lehelt see 300gr purk ja segada mahla sisse?või osta talt 500gr purk ja 500gr pakk viinamarjasuhkurt ning segada kuhugile vee või articu vms sisse, hind phmst sama aga saan toodet rohkem,kuigi see mu eesmärk pole,sest ma arvestasin ära selle 300 gr purgi umbestäpselt 2 kuu peale,oleneb et vahepeal võib kread rohkem minna jne joogi sisse.
Ning last ,mis mahlu soovitate.firmadest..Aura,Cido,Marli,Gutta,Solo?Eks erilist vahet pole kui osta viinamarjamahla ms aga nagu ehk on kindlaid soovitusi,tavaliselt olen kodus jms joond Aura mahlu,väga head,et pole väga vedelad jne,eks oleneb konsertraadist jne,palju on..Läks keeruliseks ära vist.
Sry.detsember 9, 2008 at 11:37 e.l. #174198KennyLumiste
MemberVeel nii palju et kas te soovitaksite mult osta siit lehelt see 300gr purk ja segada mahla sisse?Ning last ,mis mahlu soovitate.firmadest..Aura,Cido,Marli,Gutta,Solo?Eks erilist vahet pole kui osta viinamarjamahla ms aga nagu ehk on kindlaid soovitusi,tavaliselt olen kodus jms joond Aura mahlu,väga head,et pole väga vedelad jne,eks oleneb konsertraadist jne,palju on..Läks keeruliseks ära vist.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sry.Proovi alguses Dorian Yates Ultimate CREATINE Formula`t, lisama pead aint vett. Lõppmaitse väga hea ja kui raha rohkem, siis võid lisada BETA-ALANINE ka.
Natukene kallis lahendus, kuid kreatiin on pakikestes valikus koguses ja mahla peale raha raiskama ei pea.
detsember 9, 2008 at 2:26 p.l. #174217Riho.
MemberNii kerge topeltpost jälle,aga targad öelge kas see krea on hea?http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…5&act_pr=87
Sõber pakkus just 200.- see ja viinamarja suhkru pakk.
Selles on kerge kala sees, sellesuhtes et see toode on aegunud,aegus 2008 juulis,no see on pulber ja vast ei tohiks midagi juhtuda..Aga kas see siiski mõjutab midagi?Sõber ütles et ta ise kasutab hetkel 2008 veebruaris kehtivuse kaotanud kreat..Mõjub see kuidagi?
Et mahla peal ei pea raha raiskama,aga mahlast saab kui süsivesikuid mid aka oleks tarvis,ega mahla hakkaks mulle ema vast ostma vähemalt esialgu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2liitri kaupa ju mõtkema,et pole teeb odavam ja ei pea nii tihti poes käima vms.Mai tea ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saan mingile küsimusele vastuse kätte siis juba tuleb uus küsimus.Sry
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2008 at 2:35 p.l. #174221Karu
MemberKui niiskust saanud ei ole ja kuiv nagu puuder, siis peaks ok olema.
Selles on kerge kala sees, sellesuhtes et see toode on aegunud,aegus 2008 juulis,no see on pulber ja vast ei tohiks midagi juhtuda..Aga kas see siiski mõjutab midagi?Sõber ütles et ta ise kasutab hetkel 2008 veebruaris kehtivuse kaotanud kreat..Mõjub see kuidagi?Et mahla peal ei pea raha raiskama,aga mahlast saab kui süsivesikuid mid aka oleks tarvis,ega mahla hakkaks mulle ema vast ostma vähemalt esialgu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 2liitri kaupa ju mõtkema,et pole teeb odavam ja ei pea nii tihti poes käima vms.Mai tea ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Saan mingile küsimusele vastuse kätte siis juba tuleb uus küsimus.Sry
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2008 at 2:43 p.l. #174225Riho.
MemberTutikas purk,ma ei tea kas kaant ära keerates on ka mingi fooliumi paber vms kaane all, kui tutikas on vms?Et, purk on uus kui just otsese vee käes polnud pole vms siis iide järgi peaks olema sobiv kraam jah..
Nüüd peaksid olema kõik mu küsimused vastuse saanud.Aitähh teile kõigile.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 9, 2008 at 7:31 p.l. #174294org22
Memberet jh mure selline
et hakkasin kreatiini tarbima enne seda oli mul norm koht aga nuud nagu paisund lugesin kuskilt et kreatiin hakkab kohus vett koguma et jh
mis teha et nii ei juhtuks
voi see peabgi olema loomulik asjade koik ???
teadjad vastake
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.