Skip to main content

kreatiin

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • Autor
    Postitused
    eints
    Member

ai krt , sry ma vaatasin, et raha sul pole eriti. No siis jah tavaline monohüdraat.

Makaveli
    Member

Kui on tegemist 100% Kreatiin Monohüdraadiga , pole vahet kes on tootja jne.

kobras
    Member

mul siuke totter kysimus et…. kui võtta 5 supilusikat kreatiini…palju vett peab panema? ja kui võtta 2 supilusikat, palju siis?

Sphinx
    Member

mul siuke totter kysimus et…. kui võtta 5 supilusikat kreatiini…palju vett peab panema? ja kui võtta 2 supilusikat, palju siis?

sa oled vist päris kuri enda peale.. 2-5g võib võtta klaasi veega (mahlaga). suuremad kogused on juba ohtlikud, ma pakuks..

kobras
    Member

ahnii…nojah ega ma veel ei võta. Ei tea ple enne kreatiini pannud.

Take 1 heaping scoop of powder, mixed into water, 4 times daily for 5 days (loading dose).

Et siis nagu ei tohi 1korraga kõik ära kugistada jah? Et peab 4 korrax siis jagama?

Sphinx
    Member

oleneb sellest ka, millist kreatiini sa mõtled.. üldiselt nii palju ei tohi

Axer
    Member

4 korda päevas üks 5g. Muidugi ei tohi korraga võtta.

Sphinx
    Member

4 korda päevas ainult laadimisperioodil..

Axer
    Member

4 korda päevas ainult laadimisperioodil..

jah muidugi

Makaveli
    Member

Mina näiteks ei lahustagi kreatiini enam vee sees , sest see on peaaegu lahustumatu tavalisel vee temp. Teen nagu M.M. – panen lusikatäie suhu ja loputan veega alla

kobras
    Member

Mul on muidu see Evolutioni monohydraat 225g purk

freshman
    Member

ma isiklikult neid laadimisperioode ei tee, ei näe mõtet 20 grammi päevas sisse toppida ja laadimisperioodi lõpuks lihastesse kogutud vesi rõõmsalt välja lasta. Ikka ja alati 5 grammi päevas…kuurid teen kuu pikkused

Crash
    Member

Viinamarjamahlaga ka ei lahustu v?Sellega pidi muidu hea võtta olema, et saad süsikaid kah..laadimisperioodil on jah 4*5 g päevas ja peale laadimiskuuri on 1*5g päevas…igalpool on erinev jutt ka, niiet olen ka lugenud, et peale laadimiskuuri 2*5g päevas..täpselt ei teagi nüüd..

Kalevipoeg
    Member

peale laadimiskuuri trenni päeval 2*5g ja puhkepäeval 1*5g

Sphinx
    Member

ma isiklikult neid laadimisperioode ei tee, ei näe mõtet 20 grammi päevas sisse toppida ja laadimisperioodi lõpuks lihastesse kogutud vesi rõõmsalt välja lasta. Ikka ja alati 5 grammi päevas…kuurid teen kuu pikkused
    Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 33 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.