Skip to main content

Kreatiin

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kreatiin

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    renar
    Member

Olen jõusaalis käinud umbes 2 aastat. Ainetest olen tarbinud kaks korda Muscle mass 3-e. Väike kasu sellest alustuseks oli aga mitte eriti märgatav. Tahaks nüüd proovida midagi muud, et lihasmassi natuke kasvatada. Ise olen 19 aastane. Mõtlesin kreatiini peale. Äkki oskab keegi midagi soovitada, mitte eriti kallist ja mingeid lisandeid selle juurde. Näiteks viinamarja suhkur kreatiiniga koos?? Amazoni poest on silma jäänd 3 toodet: Kreatiintsitraat (450 g) – Tai Kane; Kreatiin monohüdraat (500 g) – Tai Kane; Micronized Creatine (200g) – Universal. Mida nendest soovitate. Oleks hea kui Kiivikas ise ka vastaks.

Ette tänades, Renx

Ott Kiivikas
    Member

Kreatiintsitraati kasutan tavaliselt enne võistlusi, see toode ei seo kehas vett erinevalt monohüdraadist ja sisaldab suurel hulgal ka süsivesikuid mis aitavad kreatiinil imenduda. Hooajaväliselt kasutan Tai Kane kreatiinmonohüdraati kuid ei tee laadimisi, kasutan pikka aega 5 – 10 gr. päevas. Universali kreatiini ei ole proovinud seega ei oska öelda head ega halba. Muideks viimati mainitud toode on ka laost otsas ja raske on öelda millal seda jälle tuleb. Kindlasti ära unusta kasutada samal ajal mõnda valgu baasil toodet, sest kreatiin parandab valgusünteesi ja on ka tõenäoline, et saad lihaseid juurde. Muid tõmbad lihtsalt ennast vett täis.

renar
    Member

Aga milline neist siis sobiks kasutamiseks mulle kui harrastus kulturistile kui nii võib öelda. Jõusaalis käin kuskil 3 korda nädalas. Ja äkki oskab keegi soovitada siis mingit valgu baasil toodet ka juurde.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.