Skip to main content

Kreatiin 17 aastasele

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin 17 aastasele

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • Autor
    Postitused
    pumpo
    Member

Lugu selline. Olen 17 aastane noormees, kes on tegelenud kodus tugevalt vastupidamis treeninguga üle aasta ning nüüd umbes kuu-kaks jõusaalis tugevamalt massi kasvatamist kolm korda nädalas. Küsimus siis, millised oleksid soovitatud annused minu vanuses olevale noorukile. Tänud

amilo
    Member

Kasutage otsingut!!!!!!!!!!!!! Selle kohast infot on terve amazon täis. Praktiliselt iga nädal kui mitte varem tuleb keegi samasuguse teemaga välja. See on ära mämmutatud teema.

Makaveli
    Member

Ma ootaks veel kuni oled pool aastat umb saalis käinud. On parem effekt.

Mürakas
    Member

5-7 päeva 4X5g päevas(laadimine), edasi 2-3 nädalat(alalhoidmine) 2X5g

Peale seda teha paus 2-6 nädalat ning alustada uuesti. Siis võib nn laadimise annuseid ka vähendada-minu meelest peaksid nii võtma

<_<“>

Makaveli
    Member

Võiks alles siis võtta kreatiini kui mingid piirid hakkavad vastu tulema ja enam ei ole areng nii kiire ja hea.

soulshine
    Member

kreatiin pole mingi imeaine ! proovi ära !

Makaveli
    Member

Aga saad paremad tulemused kui ootad natuke , pool aastat – aasta optimaalne minuarvates. Ja algajad võiksid üldse vait olla.

Striker
    Member

Mismõttega harjutada enda keha kohe algul lisa kreatiiniga, kui areng on niigi? Siis olukord järgmine, võtad kreatiini juba teatud aja, tekib arengu paus, mis siis võtad?Steroidid? Mõte väga seinast seina, aga nii ta umbes on.

prikull
    Member

Ma arvan et ta m6tles algaja all seda kes ei jaga asja mitte seda kelle nime all algaja kirjas…

soulshine
    Member

see et ma pole foorumis ennem sõna võtnud ei tähenda et ma algaja olen !

nii et sa makaveli oma algajate teksti võid ajada kuskil mujal foorumis !

Makaveli
    Member

Oli siis sinu vastus tark ja asjalik?

erxs11
    Member

Aga saad paremad tulemused kui ootad natuke , pool aastat – aasta optimaalne minuarvates. Ja algajad võiksid üldse vait olla.

Mind huvitab kui tegija on üks 15 aastane noormees? Kaua sa siis ise treeninud oled? Mina olen ca 6 aastat trennis käinud ja ei pea ennast küll tegijaks.

Makaveli
    Member

Ei peagi ennast tegijaks , aga teema juurde tagasi tulles – iga asi omal ajal. Striker tõi hea näite.

kame
    Moderator

ongi ta enda valik! kui kohe teha kreatiini kuur siis tulemused kiiremini veel kasvavad aga kui hiljem süüa siis võib vältida selle kiire arengu pidama jäämise!

mina pooldan teist varjanti!

pumpo
    Member

No vahepeal läks teema teravaks aga vastuse sain ikkagi kätte. Tänud.

Osa sellest teemast oli tehtud mõttega, et teada saada kas on ültse 17 aastasele kreatiin kasulik või rikub midagi ära.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.