Skip to main content

Kraami segamine…

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kraami segamine…

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused

ma ei saa naeru pidama..
    Anonüümne
    Guest

Olen näind seda arutlust varemgi aga pole ikka täpselt poindile pihta saanud – kui kreatiin otse suhu ja peale seda 500 vett peale supilusika dextroga , kas nii on halb ? sest kreatiinil ikka suht s*tt maitse … lahustub nigu liiv

-AJ-Styles
    Member

Olen näind seda arutlust varemgi aga pole ikka täpselt poindile pihta saanud – kui kreatiin otse suhu ja peale seda 500 vett peale supilusika dextroga , kas nii on halb ? sest kreatiinil ikka suht s*tt maitse … lahustub nigu liiv

ma tavaliselt panen 200ml mahla sisse,kuna kreatiin tõesti ei lahustu, siis segan mahla, et põhja kreatiin ei vajuks ja joon nii ära, ja natuke jäi veel klaasi, kallan mahla juurde ja saabki joodud.

Anonüümne
    Guest

ma tavaliselt panen 200ml mahla sisse,kuna kreatiin tõesti ei lahustu, siis segan mahla, et põhja kreatiin ei vajuks ja joon nii ära, ja natuke jäi veel klaasi, kallan mahla juurde ja saabki joodud.

ah normal proovingi nii , aga kui mahl pole viinamarja mahl , kas siis peaks dextrot ka sisse panema ?

-AJ-Styles
    Member

ah normal proovingi nii , aga kui mahl pole viinamarja mahl , kas siis peaks dextrot ka sisse panema ?

ise jõin apelsini mahlaga ja lisasin ikka dextrot.Apelsini mahla kasutan selleks, et see võtab BCAA jubeda maitse ära:d

gymer
    Member

Legendid räägivad, et kreatiini ei ole soovitatav apelsinimahlaga võtta, pigem ikka viinamarjamahl.

“You will find many different recommendations on how to take creatine. Studies have shown that you get a 60% greater cell uptake of creatine if you combine it with a simple sugar base, such as grape juice ( naturally rich in glucose ). A big insulin spike will push the creatine into the muscle. Do not ever take creatine with orange juice! Very simply it negates the positive effects due to it’s acidity. This is presently a matter for open debate, but possibly the best way to take CM is with warm water; you can add simple carbohydrates if required. Cranberry juice is recommended if you are prone to upset stomachs, it can help alleviate the upset”

Pikem allikas siin

*ise ei oska kommenteerida, kuis see KÕIGE õigem viis tarbia on.

Mcken
    Member

Õnneks ainult 2 korda apelsiini mahlaga võtnud,

Ma ei teadnutki, et sooja veega oleks hea võtta

emmimees
    Member

Minu monohüdraaut kukub vedelikes kolinal põhja, kui pudelit/seheikerit teistkorda läbi ei loputa, läheb hulga raisku. Seepärast topin kuhjaga teelusikatäie pulbrit suhu ja käristan vett/mahla/sheiki peale. Vähemalt minu kreatiin on täiesti maitsetu(FitCrea).

Viewing 8 posts - 16 through 23 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.