Skip to main content

KOV valimised 18.10.2009

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » KOV valimised 18.10.2009

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

savisaare_poks.jpg

Lexusl
    Member

Selle pildi peaks poksikoti külge panema

daemonium
    Member

Ei olnud, et sa teaks!

Nihil differt;tulemuseks oli tuntavalt effektiivsem reklaam kui too banner,

BRIKI
    Member

Kogu see valimis värk on kui võitlemine tuuleveskitega. Nii kui nii on terve linn täis plakateid ja muud jama, iga aastaga ainult hullemaks läheb. Mina pole kunagi valimas käinud ja ei kavatse seda ka nii pea teha. Jalutan külmalt reklaamidest mööda ja ei süvene isegi kes ja kus üldse kandideerib.

Las need poliitikud hammustavad kas või üksteisel kõrvad peast

tarmzz
    Member

Kogu see valimis värk on kui võitlemine tuuleveskitega. Nii kui nii on terve linn täis plakateid ja muud jama, iga aastaga ainult hullemaks läheb. Mina pole kunagi valimas käinud ja ei kavatse seda ka nii pea teha. Jalutan külmalt reklaamidest mööda ja ei süvene isegi kes ja kus üldse kandideerib.

Las need poliitikud hammustavad kas või üksteisel kõrvad peast

Capricorn
    Member

Pealehel reklaami ei näinud (Tim-i mainitud põhjusel). Kui ka oleks näinud, see poleks mu valikut (valima mitte minna

-AJ-Styles
    Member

huvi pärast läksin ka esilehele vaatama aga mida pole, seda pole ja siis tuli meele, et mul on arvutis abimees, kes igasugused kirevad ja vilkuvad aknad ära kaotab

mozilla firefox kasutajatale on olemas väike programmijupp adblock plus, aitab nõrgemapoolse arvuti kasutajal netis liikumist kiirendada kui teatud bännerid sellega ära keelata

thx for the tip, tõmbasin endale ka selle

BRIKI
    Member

Selle jutu põhjal tekkis mul küsimus: kas sa oled üldse valimisealine???

Kuidas sa saad öelda, et sind ei huvita, mis sinu ümber toimub ja veel nii uhkelt????

Kui sa mu profiili uuriksid siis saaksid teada, et olen juba mitu aastat valimisealine olnud. Ja no palju asju toimub iga inimese ümber…aga kõik asjad ei saagi kõiki huvitada. Ja minu arust on saavutatud see aasta nõmeduse tipp seoses valimistega…parteid laimavad üksteis avalikult. Mina uhkelt? :ph34r: naljakalt pigem :roll:

Viewing 8 posts - 31 through 38 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.