KOV valimised 18.10.2009
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » KOV valimised 18.10.2009
- This topic has 37 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
BRIKI.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2009 at 1:36 p.l. #223640
Arnold
Memberoktoober 2, 2009 at 1:44 p.l. #223642rennosport
MemberMinul ajaks küll harja punaseks, kui laps tuleb ükspäev lasteaaiast ja valimislehed näpuvahel.
Siis tundub kogu see teema juba täiesti ebaeetiline ja amoraalne.
Paraku nii käitutaksegi, nii, et olgu jumal armuline meie poliitikutele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 1:59 p.l. #223645P-A-U-L
MemberNõme, pigem ajab mind selline pealesurutud reklaam marru, kui paneb kellegi kasuks valima.
Ja üleüldse, nii noori ma ei vali juba põhimõtteliselt, sest inimesel puudub nii poliitiline kui ka elukogemus.
Reformis üldse sel aastal päris palju laps-poliitikuid pürgimas võimule.
oktoober 2, 2009 at 2:04 p.l. #223646Rebane
KeymasterJa üleüldse, nii noori ma ei vali juba põhimõtteliselt, sest inimesel puudub nii poliitiline kui ka elukogemus.Ja peale kooli ei tohiks inimest tööle võtta, sest tal puudub eelnev ..töökogemus. Et põhimõtteliselt ennem neljakümnendat eluaastat ei tohiks inimene üldse tööle minnagi, sest mida need noored nolgid ikka tööst (elust ja poliitikast) teavad.
Kas selle peale ei saa öelda et diskrimineerimine?
oktoober 2, 2009 at 2:22 p.l. #223652P-A-U-L
MemberJa peale kooli ei tohiks inimest tööle võtta, sest tal puudub eelnev ..töökogemus. Et põhimõtteliselt ennem neljakümnendat eluaastat ei tohiks inimene üldse tööle minnagi, sest mida need noored nolgid ikka tööst (elust ja poliitikast) teavad.Kas selle peale ei saa öelda et diskrimineerimine?
Voices in your head loodetavati ütleb sulle, et igaühel meist või olla OMA arvamus asjadest…
Olles suhelnud oma tutvusringkonnas paari noorpoliitikuga (vanus 20+) jääb kõlama teema, et
kandideeritakse häälte kogumiseks oma tuttavate hulgas,et koguda erakonnale hääli, omamata sealjuures selget platvotmi.
See ei hõlma kindlasti kõiki noori poliitikuid, kindlasti on erandeid.
Ma maksan makse, püüan olla seadusekuulelik kodanik, ning ei soovi, et inimene, kelle poliitilise karjääri tipphetkeks siiani on olnud
kahe õhupalli jagamine kaubamaja ees, hakkaks otsustama minu tuleviku üle.
oktoober 2, 2009 at 4:21 p.l. #223698paprica
Membermind ei häiriks, kui seda saiti oma valimiskampaanias kasutataks, seda enam, kui seda teeks tavakasutajad. huvitav oleks isegi teada nende parteilist maailmavaadet, vms. seda saiti on varemgi kasutatud mitmesuguste valimiste puhul, näiteks tantsulõvi ja “talendi” valimiste puhul. miks mitte omadelt toetust küsida ka oma põhiõiguste realiseerimisel:) pigem häib siin see, et kohati läheb oma toodete rämeturunduseks, aga seda on võimalik võtta eraldi huumori žanrina.
oktoober 2, 2009 at 4:29 p.l. #223699matti
MemberTänud,et näitasite, nüüd tean kelle poolt ma kindlasti EI hääleta
oktoober 2, 2009 at 4:52 p.l. #223703Vägivaldur
MemberReklaam on 99% juhtudel tüütu, valimisreklaam 100% ligi. Nõus. Aga mina ei saa täpselt aru, miks siin portaalis peaks reklaam mind rohkem häirima kui kusagil mujal? Oskate probleemi tõstatajatest keegi selgitada kuidagi?
oktoober 2, 2009 at 4:55 p.l. #223705Raivo Piiber
MemberReklaam on 99% juhtudel tüütu, valimisreklaam 100% ligi. Nõus. Aga mina ei saa täpselt aru, miks siin portaalis peaks reklaam mind rohkem häirima kui kusagil mujal? Oskate probleemi tõstatajatest keegi selgitada kuidagi?Küsisingi, et kas fitness.ee peaks olema poliitreklaami koht, ei muud! Mind see näiteks häirib – mitte konkreetne persoon, vaid poliitiline reklaam kui selline üldse. Ja mind selline bänner näiteks häältema/valima küll ei kutsu.
oktoober 2, 2009 at 5:06 p.l. #223707Vägivaldur
MemberMinu sügavalt isiklik arvamus on, et valimisreklaami eesmärk on enamasti nende valimisõigusega ullikeste püüdmine, kes muidu igapäevaselt ei tea poliitikast midagi – lehti ei loe, uudiseid ei vaata ja kaasa mõelda ei suuda/taha. Intelligentne inimene plakati või teleklipi järgi ju oma otsust ei tee. Seega ei ole sul põhjust kurvastamiseks, et sind see bänner kusagile ei kalluta.
Ma ei taha lisaks portaalidele kohata valimisreklaami ka: raadios, teles, majaseintel. Ainuke lubatud valimisreklaam võiks olla poliitikute debatid, kus oponendid saavad üksteise roosat möga kahtluse alla seada. Seega kui valimisreklaam tüütab mind igal pool mujal, siis ma ei näe, miks mõni portaal peaks erilisem olema. Portaaliomanike valik muidugi…
oktoober 2, 2009 at 6:01 p.l. #223718daemonium
Membere-ee …
absoluutne enamus toda reklaami tähele ei pannud.
Nüüd siis nägid kõik …
kas see oligi antud teema eesmärgiks,
oktoober 2, 2009 at 6:12 p.l. #223721-AJ-Styles
MemberÜldjuhul mind häirivad kõiksugu vilkuvad bännerid, aga enam ei tee lihtsalt neist välja..
oktoober 2, 2009 at 6:22 p.l. #223723Raivo Piiber
Membere-ee …absoluutne enamus toda reklaami tähele ei pannud.
Nüüd siis nägid kõik …
kas see oligi antud teema eesmärgiks,
oktoober 2, 2009 at 6:36 p.l. #223726Lexusl
MemberÜhinen Vägivalduriga 100%lt
oktoober 2, 2009 at 6:54 p.l. #223734Tim
Memberhuvi pärast läksin ka esilehele vaatama aga mida pole, seda pole ja siis tuli meele, et mul on arvutis abimees, kes igasugused kirevad ja vilkuvad aknad ära kaotab
mozilla firefox kasutajatale on olemas väike programmijupp adblock plus, aitab nõrgemapoolse arvuti kasutajal netis liikumist kiirendada kui teatud bännerid sellega ära keelata
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.