KOV valimised 18.10.2009
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » KOV valimised 18.10.2009
- This topic has 37 replies, 26 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
BRIKI.
-
AutorPostitused
-
oktoober 2, 2009 at 9:25 e.l. #18729
Raivo Piiber
MemberKüsimus lihtne – kas see sait peab saama kohaks, kus reklaamitakse kandidaate, kes kandideerivad KOV valimistel? Leian, et mitte – kellel asja vastu huvi, leiab oma favoriitpoliitikud ka mujalt üles. Või mis? Ka ma ise kandideerin, küll mitte Tallinnas ja reformikana, vaid mujal ja IRL nimekirjas, kuid mul pole mõttesegi tulnud oma valijaid siit otsida, kus enam kui pooled külastajad on lisaks veel alla 18 aasta vanad. Kuipalju keegi kandidaat oma reklaami eest sellel saidil maksab (või ei maksa), on juba ise omaette teema.
Ootaks ehk ka arutelu nimetet teemal!
oktoober 2, 2009 at 9:42 e.l. #223570Alger025
MemberNõustun, suur osa foorumi kasutajatest on alaealised – seega pole valimispropagandal nagunii mingit kasu.
Üleüldse on enda poliitiline reklaam spordiga seotud foorumis nõme.
Tuleb küll tõdeda et tänapäeval on üha enam sport ja poliitika seotud, kuid antud foorumis võiks need kaks asja lahus olla.
oktoober 2, 2009 at 9:56 e.l. #223576Jackie
MemberMa vist olen tatitõbist juba pimedaks jäänud, sest mingit valimisreklaami ma küll kusagil ei silmanud

Viska palun link
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 10:24 e.l. #223586emmimees
MemberEi saa aru millets jutt täpselt, aga kui poliitika siia portaali tuuakse, siis mina SIIA ENAM EI TULE!
Valimiste ja poliitika teemat on igalpool ümberringi kõrimulguni …trenni ma seda endale ei taha, las olla 1 koht puutumata sellest!
oktoober 2, 2009 at 11:19 e.l. #223594vend vähk
ModeratorSiin suur vahe tavalisel reklaamil ja varjatud reklaamil. Kui ma valimisloosungeid kusagil tähele ei pane, siis see mind ei sega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 11:22 e.l. #223598Alexander Andrusenko
ModeratorMina leian, et see foorum ei ole õige koht poliitilise propaganda jaoks. Aga millisest konkreetsest juhtumist hetkel jutt käib, seda ma ei saanud aru.
oktoober 2, 2009 at 11:37 e.l. #223607M.P.
MemberTõesti, mõni koht võiks poliitikavaba olla.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 11:46 e.l. #223613oktoober 2, 2009 at 11:46 e.l. #223614Siim Rast
MemberMina leian, et see foorum ei ole õige koht poliitilise propaganda jaoks. Aga millisest konkreetsest juhtumist hetkel jutt käib, seda ma ei saanud aru.Ilmselt on vihjatud sellel paremal pool asuvale bännerile.
Mind see isiklikult ei sega, aga kui kellegi silma riivab siis võiks ta pigem olemata olla.
oktoober 2, 2009 at 11:49 e.l. #223616meetodimees
MemberTeemaalgataja teeb ise käesolevast foorumist peldikuseina. Ei ole mõtet analoogsete mõtetute teemadega foorumit reostada – mis arutelu sa ootad? Foorumi pidajast saan aru, et reklaam pinda müüb.
oktoober 2, 2009 at 12:04 p.l. #223617Alexander Andrusenko
ModeratorIlmselt on vihjatud sellel paremal pool asuvale bännerile.Mind see isiklikult ei sega, aga kui kellegi silma riivab siis võiks ta pigem olemata olla.
Ahhah, nüüd märkasin alles.
oktoober 2, 2009 at 12:14 p.l. #223619vend vähk
ModeratorMa ka alles nüüd panin tähele, et noor Tokko kandideerib. Selles suhtes, et mind ei sega. Gannibal võib ka vabalt oma pildi üles panna ja Ott samuti kui ta sellel aastal kandideerib. Ma mõtlesin, et mingi Edgar ja Siim on kuhugi oma kihutusplakateid üles riputanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 12:36 p.l. #223628Raivo Piiber
MemberTeemaalgataja teeb ise käesolevast foorumist peldikuseina. Ei ole mõtet analoogsete mõtetute teemadega foorumit reostada – mis arutelu sa ootad? Foorumi pidajast saan aru, et reklaam pinda müüb.Meetodimees – vaba teema, tõstatan probleemi, millise ise tahan! Kui teema on ebaeetiline, siis see võetakse lihtsalt adminnide/modede poolt maha!
oktoober 2, 2009 at 12:42 p.l. #223630Jackie
MemberTeemaalgataja teeb ise käesolevast foorumist peldikuseina. Ei ole mõtet analoogsete mõtetute teemadega foorumit reostada – mis arutelu sa ootad? Foorumi pidajast saan aru, et reklaam pinda müüb.Miks mul on kuri kahtlus, et Roland-poiss ei maksa siin reklaampinna eest sentigi?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 12:55 p.l. #223635soomusk
MemberAga mis siin ebaeetilist on? Nagu näha, pole enamik seda mõtetut reklaami tähelegi pannud ja paljudel ei näita brauser üldse selliseid asju.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.