Skip to main content

Koti treening – valu käes

Avaleht » Forums » Seltskonnad » FightClub » Koti treening – valu käes

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • Autor
    Postitused
    screwdriver
    Member

Olen paremakäeline, pärast intensiivset koti trenni vahest käsi valutab ning pärast 3-4päeva annab tunda, just randme juurest ulna luu algusest:

arm.JPG

Kui valu kaob ja uuesti trenni teha, kordub kõik.

kotti taon 12oz kinnastega.

Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?

Amarillo
    Member

omg , ma peksan pead vastu kivi, miks mul verd jooksma hakkas <_<“> ? oskate aidata

screwdriver
    Member

Aidake seda viimast venda ka.

Bulletproof
    Member

Olen paremakäeline, pärast intensiivset koti trenni vahest käsi valutab, just randme juurest ulna luu algusest:

arm.JPG

kotti taon 12oz kinnastega.

Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?

sa käed ikka seod ära, enne kui poksikindad kätte tõmbad?

AlanBStard
    Moderator

Vaevalt küll <_<“>

screwdriver
    Member

Seon küll.

Olen ise üritanud lahendust leida netist, asi mis olen leidnud ja võiks valu põhjustajaks olla on see, et löön kotti suhteliselt kõrgele, enda näo kohale, mille tõttu võib ka käsi valesse asendisse minna.

Siit videost tundub, et õigem oleks lüüa rinna ja õlgade piirkonda kotil.

http://www.youtube.com/watch?v=EbUEM8kENXQ…feature=related

Henritamm
    Member

Kui kotikindad ja poksikindad on samad, siis tunduks nagu ta ei kasuta neidki. <_<“>

Edit: “Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?

Äkki poksib käpikutega?

Mailman
    Member

Asi on jah, kas valesti/nõrgalt sidumises või siis tõesti väga halvas tehnikas.

screwdriver
    Member

Kui kotikindad ja poksikindad on samad, siis tunduks nagu ta ei kasuta neidki. <_<“>

Edit: “Oskate öelda, millest selline valu ja kas peaks kotikindad ostma ?

Äkki poksib käpikutega?

Ootan asjalikumaid vastuseid või küsimusi, mis viiksid probleemi lahenemiseni – kui neid pole võib teema lukku panna.

jrx
    Member

Soovitan lasta mõnel treeneril vaadata üle enda vorm.

Ise löön vahel kotti ka paljaste kätega hoolikalt valides tempot, intensiivsust ja pöörates väga hoolikalt tähelepanu sellele kuidas löön – ning ei mingeid probleeme.

Asi võib olla ka selles, et seod käed liiga tugevalt – peale käte sidumist peab olema mugav teha kätt lahti ja mugav panna kätt rusikasse.

Aga asi võib ka olla lihtsalt nõrkades randmetes – käsi pole arenenud löögiriistaks vaid peeneks haaramise aparaadiks:) Seepärast ongi maadlusalad need loomulikumad võrreldes löögialadega:P

screwdriver
    Member

Tänud jrx. Proovin tähelepanu löögi ajal pöörata tehnikale ning muuta ka löögi piirkonda kotil – loodetavasti olukord paraneb.

T.L
    Member

Päris palju rolli mängib ka “kuidas” sa kotti lööd, kui löögitehnikat öppind ei ole vöib randme valu tulla just sellest.

Aga soovitan sul ka randmeid treenida.

Edu kotil!

Vägivaldur
    Member

Kontrolli oma rusika asend üle. Ranne peab olema natuke kaares ja tabama pead kotti kahe suurema nukiga. Seda ka siis kui kinnas käes on. Kui asend on vale ja lahmid suvaliselt, siis randmevalu on loogiline tulemus. Löö kotti sellise jõuga, mille juures suudad õiget asendit hoida. Ajapikku muutub ranne tugevamaks ja talub tugevamad lööke.

Kui on võimalus, siis nagu jrx kirjutas – las keegi oskaja vaatab su üle.

jrx
    Member

Ma löögi kõrgust ei soovitaks eriti muuta. Või noh, sõltub mille jaoks sa treenid. KUI treenid selle jaoks, et kedagi päriselt lüüa, siis löö ka koti peal ikka sellele kõrgusele, kus võiks olla nende nägu, mitte nende õlad.

Samakamees
    Member

Aga asi võib ka olla lihtsalt nõrkades randmetes – käsi pole arenenud löögiriistaks vaid peeneks haaramise aparaadiks:) Seepärast ongi maadlusalad need loomulikumad võrreldes löögialadega:P

Arvan ka , et asi selles <_<“> Ise taon/tagusin paljaste kätega

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 28 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.