Skip to main content

korvpall vs jõusaal

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » korvpall vs jõusaal

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    ragnarc
    Member

kuna suvi käes ja mängin üpriski tihti kossu-väljas(tänavakorvpall), umbes 4korda nädalas, mitu h päevas, siis sooviks teada, kuidas see mõjub jõusaali tulemustele, kas tulemused nõrgenevad kuna teen nn. aeroobset trenni üpris palju või kuidas on lood täpsemalt

r.

hapukurk
    Member

mind huvitab sama asi.

osad just soovitavad aeroobset trenni, pidavat hästi mõjuma, teised seevastu laidavad maha.

kuidas sellega siis tegelikult on?

muc
    Member

Vaata see on üks asi, kuidas selline aeroobne ise mõjub, aga sellel asjal on ka teine pool veel. Nimelt kui mängitakse, siis lastakse ikka üüratu aeg jutti ju seda palli korvi loopida. Sel ajal aga jääb ju söömata! Kas eksin? Nupukam tegelane võtaks muidugi toidukraami kaasa ja teeks kiired ampsud kui aeg saabub. Iseasi see, et mõnel tegelasel tekib valehäbi oma kossukaaslaste ees nii süüa.

Anonüümne
    Guest

Ise olen jõusaaliga paralleelselt jalgpalli mänginud tõsiselt. Ega negatiivselt ei mõjunud küll. Muidugi ega mu tase ka just eriti kõrge ei ole, niiet algajale teeb see head.

Ja veel seda, et nt jalgpalli mängides oli mul pulss ikka suht kõrge, niiet aeroobseks trenniks seda pidada ei saanud. Või sa mängid kossu nii et pulss on kohu aeg õige??

paprica
    Member

kokkuvõttes tuleb igasugune vaheldus kasuks. tänavakorvpall võib hoopistükis põlvede peale hakata, kui asfaldil mängid.

Ott Kiivikas
    Member

Selge on see, et mingeid edasiminekuid jõunäitajates või visuaalselt on palli mängides raske saada kui mitte võimatu. Sõltub sellest milline on lõppeesmärk, olen ka ise aastate jooksul mõnedel etappidel osalenud, kuid mida proffesionaalsemaks olen saanud ja mida kõrgemaks on eesmärgid saanud, seda rohkem olen ka hoidunud kõrvaliste spordialadega tegelemisest, kuna oht peitub just vigastada saamises, eriti tänavakossus, piisab korra asfaldile kukkuda, et vigastada saada. Kui aga eesmärgid ei ole võistlusspordiga seotud, siis kindlasti on igasugune vaheldus teretulnud.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.