Kõrvetised aka reflukshaigus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Kõrvetised aka reflukshaigus
- This topic has 102 replies, 45 voices, and was last updated 14 years, 4 months tagasi by
Akrapovic.
-
AutorPostitused
-
juuli 27, 2005 at 1:55 p.l. #6002
Anonüümne
Guestolen 3 päeva proteiin nr 2 võtnud ja kohe hakkas sees kõrvetama. Kas see võib olla proteiinist või lihtsalt kokkusattumus?
juuli 27, 2005 at 4:06 p.l. #57145R.Tamm
MemberKatseta, siis saad teada.Ole nüüd mõnda aega ilma ja vaata, kas kõrvetab edasi. Ja jälgi, kas oled peale proteiinishakede ja muul moel oma toitumisharjumusi muutnud.
juuli 27, 2005 at 8:40 p.l. #57159Anonüümne
Guestkrt olen nagu tähele pannud, et trenni ajal hakkab kõrvetama just-ise võtan rennie tablaka sisse ja selleks korraks on asi tahe jälle
juuli 28, 2005 at 1:42 p.l. #57181Zad
MemberTühja kõhu peale võttes võib nii mõnigi aine kõrvetisi tekitada.
detsember 17, 2005 at 2:02 p.l. #64636dahlia
MemberAvastasin et mul kõrvetised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> algul ei saand, aru paha oli kõhus selline kõrvetsv tunne ja kurgus vastik ja kibe maitse suus…Tegelt tahtsin küsida, et mis toiduaineid vältima peaks ja kuidas trenni tegemisega on…seni pole hea old trenni teha, aga kannatan ära kui tean et hullemaks ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On kellegil sama mure või teab sellest rohkem kui mina..
detsember 17, 2005 at 2:10 p.l. #64637Eastsider
MemberTrenn ei tohiks asja hullemaks teha.
Mul endal sama jama.
Hoidu eemale rasvastest toitudest, friikartulid näiteks.
Halb on jah, kui kürvetab, eriti kehv on joosta, või kõhulihaseid teha.
Tuleks pöörduda arsti poole. Minul on see jama arvatavasti parandamatu, isalt päritud.
Kannatan ära, siis kui rasvasti ei söö, on hea, mingeid tablette, mis peaks kõrvetisi leevendama ei võta ma põhimõtteliselt.
detsember 17, 2005 at 2:21 p.l. #64639ROtter
MemberTrenn ei tohiks asja hullemaks teha.Mul endal sama jama.
Hoidu eemale rasvastest toitudest, friikartulid näiteks.
Halb on jah, kui kürvetab, eriti kehv on joosta, või kõhulihaseid teha.
Tuleks pöörduda arsti poole. Minul on see jama arvatavasti parandamatu, isalt päritud.
Kannatan ära, siis kui rasvasti ei söö, on hea, mingeid tablette, mis peaks kõrvetisi leevendama ei võta ma põhimõtteliselt.
Ravimata jäänud reflukshaigus põhjustab pidevat ärritust söögitorus, kurgus või isegi kopsudes ning võib viia söögitoru põletiku või armistumiseni, astma ägenemiseni ja isegi vähi tekkeni.
Peaksid siiski ravima.
detsember 17, 2005 at 2:24 p.l. #64640ROtter
MemberAvastasin et mul kõrvetised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> algul ei saand, aru paha oli kõhus selline kõrvetsv tunne ja kurgus vastik ja kibe maitse suus…
Tegelt tahtsin küsida, et mis toiduaineid vältima peaks ja kuidas trenni tegemisega on…seni pole hea old trenni teha, aga kannatan ära kui tean et hullemaks ei lähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On kellegil sama mure või teab sellest rohkem kui mina..
Toidud, mis ärritavad magu ja soodustavad sellega k?rvetisi, on igal inimesel personaalsed.
Tavaliselt kuuluvad välditavate toitude nimekirja rasvased ja vürtsised road, gaseeritud joogid,
kange kohv ning tee, piparmünt ja tsitrused. Väärad toitumisharjumused aitavad samuti kaasa pidevatele vaevustele.
detsember 17, 2005 at 3:51 p.l. #64644Andreas89
MemberPalju maksavad
detsember 19, 2005 at 6:48 p.l. #64776Eastsider
MemberRavimata jäänud reflukshaigus põhjustab pidevat ärritust söögitorus, kurgus või isegi kopsudes ning võib viia söögitoru põletiku või armistumiseni, astma ägenemiseni ja isegi vähi tekkeni.Peaksid siiski ravima.
. Isa käis arsti juures, uuringud ja värk.
Ravida eriti võimalik ei ole, küll on aga võimalik leevendada. Tabletid maksavad kuskil 1500-2000 krooni kuus. Mul ei ole seda raha kuskilt võtta. Pealegi ei ole mul asi hull. Tavasöögi peale kõrvetama ei hakka, kui süüa palju rasvarikast rämpstoitu( friikartulid) siis hakkab kõrvetama.
detsember 19, 2005 at 7:36 p.l. #64781susim
Membermul oli just enne voistlusi valmistudes korvetised kurgus.proovisin rennit kuid see saast ei aita kedagist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>peale dieeti kadus ka korvetised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2005 at 7:50 p.l. #64788Aksel
MemberAga kas leeliselis-happelise balansiga mängides ei anna olukorda leevendada?
detsember 19, 2005 at 7:57 p.l. #64789ROtter
MemberVanast kasutati söögisoodat leevenduseks, kahjuks see ei ravi.
detsember 19, 2005 at 8:36 p.l. #64739bacardi
Memberendal on ka need, aga mitte väga tihti, võibolla korra kuus või korra kahe kuu peale:)
vahest ka tihedamalt võibolla isegi, aga hea ei ole see igatahes
detsember 19, 2005 at 9:37 p.l. #64792daemonium
Memberpeale dieeti kadus ka korvetised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuleb tuttav ette …
minu puhul tähendavad kõrvetised seda,et peab söömist piirama.
Ehk siis viimase 3 aasta jooksul esinevad 2X aastas:Jaanipäeva ja aastavahetuse paiku …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.