korra kuus rämpsu?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » korra kuus rämpsu?
- This topic has 27 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
mees232.
-
AutorPostitused
-
oktoober 1, 2009 at 6:17 p.l. #223447
trennineiu
MemberMa arvan, et kui kogu aeg ennast piirata keelata, et ei, ma ei söö burksi, ei söö šokolaadi, krõpsu jne. Et kogu aeg surud isu alla, siis mingi hetk käib kiiks ja kukud lihtsalt sisse vohmima. Kui paar korda nädalas endale ikka midagi head lubada, ei tule ka saastasööste:)
oktoober 1, 2009 at 6:18 p.l. #223448-AJ-Styles
MemberPea iga päev veidi räpsu ajan sisse, ja midagi hullu pole:D
oktoober 1, 2009 at 6:29 p.l. #223451vend vähk
ModeratorEi ole see asi nii hull! Oluline, et iga päev ainult burgereid ja krõpsu ei söö. Teinekord võistlusvälisel ajal isegi maiustan vahelduseks pizzaga ja pärast on hea tunne sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2009 at 7:21 p.l. #223476tereummikust
MemberMiks mitte valmistada ise kodus üks korralik pizza, kindlasti koos taignaga. Need poes pakutavad pizzapõhjad ei kõlba kuhugi, sai raisk!
oktoober 1, 2009 at 7:42 p.l. #223483Anonüümne
Guestma söön mis tahan palju tahan , kiire seedimine – pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2009 at 8:19 p.l. #223488mees232
Memberaga korra nädalas ntx iga 7mes päev..korra kuus on pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 1, 2009 at 8:25 p.l. #223491Anonüümne
Guestaga korra nädalas ntx iga 7mes päev..korra kuus on pikk aeg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oleneb mis su eesmärk on – tahad kaalu langetada siis kindlasti on see halb , aga kui eesmärgiks hoopis massi ja lihasmassi kasvatimine siis minuarust on Mcdonalds super ju – näiteks Big Mac-is on üle 25g valku ja kõvasti kaloreid . Ma tavaliselt lasen suure Big Mac eine + 2-3 juustukat , seal päris korralikult kaloreid valku rasvu ja muud , korralik massilisaja ikka
oktoober 1, 2009 at 11:18 p.l. #223504AlanBStard
ModeratorPanen juurde ka huvitava lingi, mis räägib lähemalt, mis juhtub inimajuga kui ta ühe hea doosi jäätist, burksi või pitsat saab.Siin siis huvitav kommentaar sellele loole:
oktoober 2, 2009 at 9:30 e.l. #223563Alger025
MemberTähtis, et asi igapäevaseks ei muutu – siis võib tulemus küll kohutav olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 9:36 e.l. #223568jrx
MemberSiin siis huvitav kommentaar sellele loole:very nice!
oktoober 2, 2009 at 10:20 e.l. #223584emmimees
Memberteemaalgatajale: Ei saa sa siit ühest vastust, et kunas sa võid pitsat ja burksi süüa …mina võiks iga päev süüa ja ei muutuks mitte kui midagi sellest, kõik on INDIVIDUAALNE! Pead ise oma keha jälgima mitte teiste foorumiarvamuse järgi talitama ..me ju ei teagi, milline on su ainevahetus,kehatüüp, kehakaal jne ..
oktoober 2, 2009 at 11:34 e.l. #223604vend vähk
Moderatorma söön mis tahan palju tahan , kiire seedimine – pole probleemi
Jah…õnnelik inimene! Ka minul on tuttavaid, kes söövad ühe päevaga rohkem rasvast ja soolast kui mina 2 kuuga kokku ning näevad välja nagu luukered. Mina kutsun selliseid kajakateks. Mul üks tuttav kirjeldas kunagi kajakate seedimist nii, et neil oli lapsepõlves igav(kellel meist ka ei olnud?) ja otsustasid Annelinna maja katusel kajakaid saiaga söötma hakata. Kajakaid tuli ümber nende suur meeskond ja siis läksid poisid üle füüsikakatsetele ja hakkasid saia sisse naelu toppima, et vaadata, kui palju kajakad naeltega lennates kaalu juurde võtavad. Vana kirjeldas, et pärast seda kui esimesed kajakad said oma naelaportsjonid kätte, juba 5 minuti pärast hakkasid linnukesed naelasid s.ttuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Julm näide, aga sellel ajal tehtigi igasuguseid selliseid haigeid eksperimente. Nii palju siis kajakatest ja kiirest ainevahetusest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 2, 2009 at 12:36 p.l. #223629mees232
Memberteemaalgatajale: Ei saa sa siit ühest vastust, et kunas sa võid pitsat ja burksi süüa …mina võiks iga päev süüa ja ei muutuks mitte kui midagi sellest, kõik on INDIVIDUAALNE! Pead ise oma keha jälgima mitte teiste foorumiarvamuse järgi talitama ..me ju ei teagi, milline on su ainevahetus,kehatüüp, kehakaal jne ..kehatyyp:endo-ja mesomorfi vahepeal,kaal 112kg pikkus 189cm,ainevahetus ei ole kiire!Samas ei ole ta väga aeglane ka,keskpärane usun.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.