korgijook
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » korgijook
- This topic has 27 replies, 17 voices, and was last updated 15 years, 11 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
veebruar 15, 2010 at 2:45 e.l. #256232
AlanBStard
ModeratorEi võtaks elus seda jama endale kerre..Ja mis see täpselt halba teeb sulle ?
Edit: nagu ka kõike muud narkot (kanep kaasaarvatud)Tundmatu usaldusväärusega tabel aga põhimõttelise pildi peaks hästi edasi andma
veebruar 15, 2010 at 5:00 e.l. #256237jorsik
MemberTundmatu usaldusväärusega tabel aga põhimõttelise pildi peaks hästi edasi andmaKahtlane tabel. 19 kanepisurma? Ilmselgelt tuleb antidepressandid, aspiriin ja paratsetamool ruttu ära keelata
??:”> Ja alkoholi võiks küll ära keelata, aga kas on lootust, et seda tehakse? See pilt on MOTT, ajakirjandus kujundab enamike inimeste arvamuse asjadest.veebruar 15, 2010 at 5:25 e.l. #256240AlanBStard
ModeratorKahtlane tabel. 19 kanepisurma? Ilmselgelt tuleb antidepressandid, aspiriin ja paratsetamool ruttu ära keelata
??:”> Ja alkoholi võiks küll ära keelata, aga kas on lootust, et seda tehakse? See pilt on MOTT, ajakirjandus kujundab enamike inimeste arvamuse asjadest.Kanepisurmade kohta oli seal väike kahtlusetärnike ka.
Paratsetamoolisurmasid oleks lihtne vältida väikese odava glutatiooni tõstva lisandiga igas tabletis, aga ilmselt on ravimitootjatel ikka väga kama asjast.
veebruar 15, 2010 at 7:44 e.l. #256246-Egert
MemberJa mis see täpselt halba teeb sulle ?Eeldan, et paneb igasuguseid lollusi tegema, seda veel vaja.
veebruar 15, 2010 at 8:41 e.l. #256257joey
MemberPäris huvitav, ma esimest korda kuulen, et seda kasutavad kulturistid. Googeldades sain targemaks, et see on olnud kulturistide seas päris populaarne – mitmeid korda kõrgem kasvuhormoonitase, parem valgusüntees, põletab rasvu, tõstab söögiisu. Kui seda normaalsetes kogustes tarbida, siis tundub päris hea “toidulisand” kangiväänajatele. Kui liiga palju, siis juba tõstab kortisoolitaset jne.
Aga päris huvitav, kui oleks võimalust, tasuks proovida küll.
veebruar 15, 2010 at 9:01 e.l. #256268AlanBStard
Moderator“Üleeelmine suvi kui igapäev korki jõin ja ainult pidu panin tegin iga nädal koguaeg kätekõverdusi. Suve alguses tegin mingi 50 tk järjest ja suve lõpus kui olin mingi mitu ööd magamata ja kuskil täis peaga uhkustasin poistega kes rohkem teeb kätekõverdusi lasin 95 vabalt jutti. Arvan et puhanuna oleks mingi +30 rohkem tulnud.Miski sisu võib selles olla
veebruar 15, 2010 at 9:24 e.l. #256271jrx
MemberNimelt võib välismaistelt saitidelt leida mitmeid retsepte koduse korgijoogi valmistamiseks. Enamasti sisaldab see karastusjooki(maitse lisamiseks ja korgi saamiseks), võib panna ka sooja vett, külma vett, teha jääkuubikuid, maitses on suhkrut ja soola.
Midagi sarnast:
1/2 tsp. salt
8 tbsp. sugar
1/2 cup water
1/2 cup orange squash
7 1/2 cups cold water
2 pH test papers
Kas see GHB seal joogis on pigem halb, kuna teadagi tarbivad enamus ajudeta peolisi rohkem geebekat kui vajalik, või läheb see trenni ajal/peale trenni juues tõesti asja ette? Mõistlik oleks osta ikkagi diileri teadatuntud korgijoogipulbrit?
(NB! Mul on Rajujärgne jäätisepohmell ja antud postituse näol on tegemist nö. internetifoorumikultuuri juurde käiva naljaga (mis siin ühe hiljutise postituse valguses ei olegi võibolla nii naljakas) nimega “spin”. Ehk siis hiljutised teemad/pealkirjad pööratakse melutekitava sisuga pseudoteemadeks. GHB ehk korgijook ehk gamma-hüdroksü-võihape on ohtlik psühhoaktiivne aine, mille valmistamine ja omamine on illegaalne ja tarbimine kahjulik. Tõendusmaterjal, et see kuidagi kehaehitamisele võiks kaasa aidata on anekdootlik ja tervislikel põhjustel sellega eksperimenteerimine idiootsus ja äärmiselt mittesoovitatav. Kui moderaatorid arvavad, et nali oli ebasobiv, siis vabandan ja las läheb kustutamisele. Antud “retsept” ei ole miskit moodi õige viis antud aine valmistamiseks.)
veebruar 15, 2010 at 9:49 e.l. #256278Alexander Andrusenko
ModeratorJa siin on väike video sellest, mida see “korgijook” inimesega teeb:
veebruar 15, 2010 at 9:52 e.l. #256279AlanBStard
ModeratorMingis annuses kindlasti ja tundmatu vedela mögaga on üleannuse risk väga suur. Omal ajal oli GHB tahke soolana toidulisandina USAs vabamüügis.
veebruar 15, 2010 at 10:15 e.l. #256285emmimees
MemberJa siin on väike video sellest, mida see “korgijook” inimesega teeb:Irww, kus see kirjas on, et korki on pannud? Poiss ikka kommi(exctasy) paugu all mu meelest
??:”>Kes asjast midagi ei tea, panevad kõik narkootilised ained kohe ühte patta…
veebruar 15, 2010 at 11:14 e.l. #256304Alexander Andrusenko
ModeratorIrww, kus see kirjas on, et korki on pannud? Poiss ikka kommi(exctasy) paugu all mu meelest
??:”>
Kes asjast midagi ei tea, panevad kõik narkootilised ained kohe ühte patta…
Sellest videost on väga palju räägitud Internetis ja uudistes. Mulle jäi meelde, et tegemist oli just “korgijoogiga”.
veebruar 16, 2010 at 12:01 p.l. #256539Kevin de puta madre
Memberkuidas need tüübid trenni teha mõistavad, kas see siis mõistust sassi ei keera ? samahästi enne trenni nina jahuseks ja rauda tõstma.. hantlid hakkavad rääkima ja mida iganes
??:”>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
GHB koha pealt ei oska kaasa rääkida, tundub nagu ekstreemne kuidagi niimoodi trenni teha .
/tõsi, aine maine on lihtsalt alla viidud tema kuritarvitamise tõttu, sellepärast ongi ilmselt selline negatiivne vastukaja.
Ma arvan et paljud lubatud ained põhjustavad samuti suuremas koguses joovet ja ehk on isegi kahjulikumad kui see väike kogus GHB-d.
No igastahes mina pole katsetand ega ka mingi teadlane sellel alal.
veebruar 16, 2010 at 10:09 p.l. #256709AlanBStard
ModeratorGHB koha pealt ei oska kaasa rääkida, tundub nagu ekstreemne kuidagi niimoodi trenni teha .Oleneb ikka palju võtta. Ei ole ju vaja nii palju võtta et “täis” oled. Loomkatsetest jääb mulje et asjal on mõte täitsa olemas. Lisaks kasvuhormooni tõusule.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.