Kõrge vererõhk
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Kõrge vererõhk
- This topic has 184 replies, 60 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
xajez.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 15, 2011 at 5:44 p.l. #286430
Shox72
MemberKui sa suudad nii madala pulsiga ujudaMa näiteks ei suuda
Peaasi et ilusti ära taastud ja ega hea aeroobne ei jookse kunagi mööda külgi alla
Samas jah, madala pulsi hoidmisega läheb raskeks. Aga noh kasulik ujuda ikka jah.
jaanuar 15, 2011 at 5:47 p.l. #286432MoloM
MemberArtishokk, spargel, brokkoli, seller, võilill, küüslauk, viinamari, porrulauk, aedsalat, kaer, rasvane kala, oliivid ja oliiviõli, sibul, granaatõun, kaaliumirikkad köögiviljad, rukis, päevalilleseemned, tomat.Rohkem täisteratooteid, pähkleid, seemneid. Võta kaalust alla.
Jäta ära nisu ja piimatooted.
Kas mitte aroonia marjal ei olnud hea omadus vererõhku alandada? Või on midagi valesti meelde jäänud
jaanuar 15, 2011 at 5:50 p.l. #286434Archangel
MemberKas mitte aroonia marjal ei olnud hea omadus vererõhku alandada? Või on midagi valesti meelde jäänud
jaanuar 15, 2011 at 5:56 p.l. #286440MoloM
MemberVt. paar posti üles.
jaanuar 15, 2011 at 6:07 p.l. #286446gmaster
MemberSamas jah, madala pulsi hoidmisega läheb raskeks. Aga noh kasulik ujuda ikka jah.Sellepärast rõhutasingi enne, et hea aeroobne. Õige tempo jne.
Kui metoodiliselt õigesti ei tee, ei pruugi vererõhuprobleemide puhul aidata.
jaanuar 15, 2011 at 7:12 p.l. #286455Shox72
MemberSellepärast rõhutasingi enne, et hea aeroobne. Õige tempo jne.Kui metoodiliselt õigesti ei tee, ei pruugi vererõhuprobleemide puhul aidata.
Kui sa ütlesid, et said sellest sõjaväes lahti, kas siis seal oli aega pulsile ja õigele metoodikale tähelepanu pöörata? Selles mõttes, et kui soovitad joosta madala pulsiga ja suht aeglaselt järelikult või vastavalt treenitusele, siis kas sõjaväes oli tõesti aeglane tempo ??? Või missugune see õige metoodika mulle oleks?
Tänud ette!
jaanuar 16, 2011 at 7:36 e.l. #286487jaanuar 16, 2011 at 9:45 e.l. #286504gmaster
MemberKui sa ütlesid, et said sellest sõjaväes lahti, kas siis seal oli aega pulsile ja õigele metoodikale tähelepanu pöörata? Selles mõttes, et kui soovitad joosta madala pulsiga ja suht aeglaselt järelikult või vastavalt treenitusele, siis kas sõjaväes oli tõesti aeglane tempo ??? Või missugune see õige metoodika mulle oleks?Tänud ette!
Sõjaväes polnud tõesti aega sellele tähelepanu pöörata ja ausalt öeldes sel hetkel ma isegi ei teadnud sellest midagi. Küll aga oli palju pikki rännakuid, mis on kiirkõnni moodi, mis ongi praktiliselt sama, mis aeroobne madalal intensiivsusel.
Alguses oli järgi mõeldes koormuse tõus tõesti liiga suur. Tagantjärgi spordifüsioloogiat lugedes oleks ise soovitanud asju teisiti teha.
Seetõttu tahangi propageerida asja õigesti tegemist. Sõjaväekoormusega võib olla alguses 50/50, kas keha harjub ära või ei, ja läheb hullemaks.
jaanuar 20, 2011 at 12:09 e.l. #287048AlanBStard
ModeratorD-vitamiin 2000 IU päevas suurendas uuringus päris hästi veresoonte elastsust ja parandas vererõhuprobleeme.
Nycomedi Apoviti tilgad lastele on normaalse hinnaga allikas. Ise jõin hakatuseks ühe purgi kohe ära – 30000 IU võrdub umbes suvepäevaga rannas.
jaanuar 20, 2011 at 10:34 e.l. #287094jrx
MemberAroonia poolt võin subjektiivselt kaasa rääkida. Ei olnud sellest mõjust teadlik enne ja sõin peaaegu terve purgi kuivatatud arooniaid (100 g), õhtul käisin saunas ja olin lava peal pikali, kui püsti tõusin, siis oleks peaaegu pildi taskusse pannud. Varem sellist asja samade temperatuuride ja muu juures pole olnud. Hiljem oli, et ahhaaa… arooniad.
juuli 11, 2011 at 5:37 p.l. #306987Anonüümne
GuestTere asi on nii ,et ma tahaks minna väga aegateenima ja pärast seda plaanisin Kosovosse minna ja hiljem ehk Iraaki ja mujale.Perearsti juures selgus ,et vererõhk on kõrge.Ma tegelen tai poksiga käin jooksmas ülepäeva,kasutan ka seda…steping machini vms pole minged probleeme.Ei suitseta ja joon mingi nädalas korra kui sedagi.Käin ka jõusaalis.Perearsti juures tehti ka mingi südame uurimine ja vereproov pold häda mdiagi liht vererõhk lambist kõrge.Mu küsimus on ,et kas see vererõhu asi võib mu tuleviku ootused ja lootused ära rikkuda?
juuli 11, 2011 at 8:04 p.l. #307640Kevin de puta madre
MemberLühike vastus – JAH
Oleneb kui kõrge on kõrge.
juuli 11, 2011 at 9:00 p.l. #307644htilga
MemberSellele “võib” osale võiks jah vastata.
Siiski on see ju millestki tingitud. Tuleb siis see vale harjumus üles leida või siis see tühimik täita, mis seda probleemi tingib.
juuli 11, 2011 at 9:20 p.l. #307646gmaster
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> EIKui kõrge su kõrge vererõhk on siis?
Vererõhk ei ole tingimata mingi muutumatu asi. Treeninguga on seda võimalik nii langetada kui tõsta.
Vererõhk ehk rõhk, mis tekib südame pumpamisel, oleneb otseselt sellesama südame mahust.
Nii et ma oma lootusi VEEL nurka ei viskaks.
P.S. läksin sõjaväkke sama diagnoosiga, välja tulin ilma – medikamentoosse ravita
juuli 13, 2011 at 7:07 e.l. #307755Kevin de puta madre
MemberMul on mingi eriti kõva valge kitli hirm vist. Arsti juures vabalt saan pidevalt 160/80 ja suuremaidki tulemusi. Kodus mõõtes üle 140/70 ei ole olnud. (Asi ei saa olla ka seadmes, sest vahetasin randmelt mõõtva seadme käe ülaosast mõõtva seadme vastu.) Arstlikus komisjonis oli miskine 190/80 vererõhk. Tunne oli tõesti kohutav ja tundsin kuidas iga passitud tunniga olukord hullemaks läks. Sain enda pikenduse ära ning tulin sealt tulema. Kodus mõõtes oli tunne jälle hea ja 136/74 .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>/Lisan veel, et jooksin hunniku arste läbi – Vere- ning uriiniproov korras,EKG korras, koormustest korras (mööndusega, et vererõhk tõusis kiiresti jälle seal arstide pilgu all. Tundsin peale viite minutit jooksulindil üsna kehvalt – trenni tehes pole sellist asja kunagi esinend.Jooksen korra nädalas 10km ~50minutiga), röntgenid ning ultrahelid neerudest ning südamest/kopsudest korras. Arst soovib ikka medikamente kirjutada. Ise olen skeptiline nende suhtes, sest vererõhku need ei muutnud. Arst aga väidab, et vajalikud. Sügisel vahetangi perearsti. Ehk on abi.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.