Kõrge pulss ja nõrkus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõrge pulss ja nõrkus
- This topic has 42 replies, 21 voices, and was last updated 17 years, 8 months tagasi by
Aken.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2008 at 9:39 e.l. #147774
Amarillo
Memberma sõitsin 11minutit rattaga jõusaalis ja pulss oli 128-133 on see normaalne?sa võid 200 pulsiga ka sõita kui tahad ja see on normaalne, kõik oleneb intensiivsusest
märts 29, 2008 at 2:31 p.l. #147795Alexander Andrusenko
Moderatorma sõitsin 11minutit rattaga jõusaalis ja pulss oli 128-133 on see normaalne?Normaalne milleks? Mida sa selle 11 minuti jooksul saavutada üritad?
märts 29, 2008 at 4:48 p.l. #147810Ruubikukuubik
MemberLoen ja imestan, mida inimesed peavad kõrgeks pulsiks. Tavaliselt läheb mul pulss ikka 150 peale seeria ajal ja kui taastub 120 peale, siis teen uue otsa. Aga noh, eks see ole individuaalne ka.
aprill 3, 2008 at 1:07 p.l. #148541Aken
MemberLõpetasin siis lõpuks haiglas. Esmaspäeval hakkas paha ja pea ringi käima. Esmaspäevast kuni tänaseni(neljapäevani) olin haiglas. Ei teadnud, et mul kurgumandlid haiged ja mädased on, ning käisin ilusti trennis edasi. Eks need 2 asja ei sobi kokku. Saalis lõi pulsi ülesse just need mandlid. Nüüd ei saa enne juulit trenni teha. Praegu on selline tunne, et aastaga treenitud kaob selle ajaga tuulde ja kaal hakkab langema. 4 korda nädalas jõusaali pidi liiga palju olema. Aeroobset ka ei suutnud ennast aastaga sundida tegema, kuid juulis, kui trenni saan jälle, käin varasema 4 korra asemel 3 korda saalis, ning teen ka aeroobset. Koormustest on ka kohustuslik.
Hea on see, et mulle tehti kõik analüüsid südamele, kopsudele, kilpnäärmele ja kõhule. Kõik on õnneks korras ja mingeid kahjustusi ei tekitanud endale.
aprill 3, 2008 at 1:56 p.l. #148548undisputed
MemberLõpetasin siis lõpuks haiglas. Esmaspäeval hakkas paha ja pea ringi käima. Esmaspäevast kuni tänaseni(neljapäevani) olin haiglas. Ei teadnud, et mul kurgumandlid haiged ja mädased on, ning käisin ilusti trennis edasi. Eks need 2 asja ei sobi kokku. Saalis lõi pulsi ülesse just need mandlid. Nüüd ei saa enne juulit trenni teha. Praegu on selline tunne, et aastaga treenitud kaob selle ajaga tuulde ja kaal hakkab langema. 4 korda nädalas jõusaali pidi liiga palju olema. Aeroobset ka ei suutnud ennast aastaga sundida tegema, kuid juulis, kui trenni saan jälle, käin varasema 4 korra asemel 3 korda saalis, ning teen ka aeroobset. Koormustest on ka kohustuslik.Hea on see, et mulle tehti kõik analüüsid südamele, kopsudele, kilpnäärmele ja kõhule. Kõik on õnneks korras ja mingeid kahjustusi ei tekitanud endale.
Lohuta ennast sellega, et hea, et ellu ikka jäid
??:”>aprill 3, 2008 at 2:19 p.l. #148570SHOXi
Memberjeps, asi taastub suht kiirelt. Ära siis ennast näljuta ja toitu korralikult, siis lihas säilib ka paremini
aprill 3, 2008 at 2:56 p.l. #148582vaarikakollane
MemberLõpetasin siis lõpuks haiglas. Esmaspäeval hakkas paha ja pea ringi käima. Esmaspäevast kuni tänaseni(neljapäevani) olin haiglas. Ei teadnud, et mul kurgumandlid haiged ja mädased on, ning käisin ilusti trennis edasi. Eks need 2 asja ei sobi kokku. Saalis lõi pulsi ülesse just need mandlid. Nüüd ei saa enne juulit trenni teha. Praegu on selline tunne, et aastaga treenitud kaob selle ajaga tuulde ja kaal hakkab langema. 4 korda nädalas jõusaali pidi liiga palju olema. Aeroobset ka ei suutnud ennast aastaga sundida tegema, kuid juulis, kui trenni saan jälle, käin varasema 4 korra asemel 3 korda saalis, ning teen ka aeroobset. Koormustest on ka kohustuslik.Hea on see, et mulle tehti kõik analüüsid südamele, kopsudele, kilpnäärmele ja kõhule. Kõik on õnneks korras ja mingeid kahjustusi ei tekitanud endale.
no mis sul viga oli et haiglasse pidid minema?
mul endal täpselt sama moodi, kuid üritan trennis käia.
aprill 3, 2008 at 3:39 p.l. #148588Aken
MemberKoolis hakkas paha, läksin kooliarsti juurde ja vererõhkoli 175/(alumist ei mäleta). Oma 45minti olin seal ja paremaks ei länud, siis sain autoga haiglasse ja tehti mitu päeva uuringuid südamele ja muudele asjadele. Kõik peale mandlite oli korras ja arvatigi, et mandlid+ kõva trenn selle põhjuseks oligi.
aprill 3, 2008 at 5:40 p.l. #148611vaarikakollane
MemberKoolis hakkas paha, läksin kooliarsti juurde ja vererõhkoli 175/(alumist ei mäleta). Oma 45minti olin seal ja paremaks ei länud, siis sain autoga haiglasse ja tehti mitu päeva uuringuid südamele ja muudele asjadele. Kõik peale mandlite oli korras ja arvatigi, et mandlid+ kõva trenn selle põhjuseks oligi.loodame et sul südamelihasepõletikku ei ole või ei teki, sest siis kaputttttt
aprill 3, 2008 at 6:16 p.l. #148615Aken
MemberHaiglas uuriti seda ja õnneks ei olnud. Nüüd pean hoiduma füüsilisest koormusest, et seda ei tekiks. Sellise väsimuse ja kiire pulsi tõusu põhjuseks ongi mandlid. Tahaks juba nendest lahti saada, kuid peale operatsiooni saab süüa ainult vedelat ja kaal langeb kiiresti.
aprill 3, 2008 at 6:27 p.l. #148560vaarikakollane
MemberHaiglas uuriti seda ja õnneks ei olnud. Nüüd pean hoiduma füüsilisest koormusest, et seda ei tekiks. Sellise väsimuse ja kiire pulsi tõusu põhjuseks ongi mandlid. Tahaks juba nendest lahti saada, kuid peale operatsiooni saab süüa ainult vedelat ja kaal langeb kiiresti.käisin alles kurguarstil ja arst ütles mulle et võid trenni teha, kuigi mandlid mäda juba paar kuud, kes neid arste ikka teab
aprill 3, 2008 at 6:32 p.l. #148575Aken
MemberMina oma kogemusest küll trenni teha sul ei soovita, loll arst kes trenni lubab teha haigete mandlitega. Mul ka kurgumandlid valutasid kuu alguses, asi sai korda ja 1 nädal peale seda hakkasin trenni tegema. Kohe oli aru saada, et selline väsimus on koguaeg. Kui vanasti oli esmaspäev rõõmus trenni päev, sai rinnalt suruda jne, siis nüüd läksin väsimusega trenni ja ka raskused olid väiksemad.
aprill 3, 2008 at 7:20 p.l. #148622vaarikakollane
MemberMina oma kogemusest küll trenni teha sul ei soovita, loll arst kes trenni lubab teha haigete mandlitega. Mul ka kurgumandlid valutasid kuu alguses, asi sai korda ja 1 nädal peale seda hakkasin trenni tegema. Kohe oli aru saada, et selline väsimus on koguaeg. Kui vanasti oli esmaspäev rõõmus trenni päev, sai rinnalt suruda jne, siis nüüd läksin väsimusega trenni ja ka raskused olid väiksemad.noja, ma ei viitsi uksest väljagi minna kui koju jõuan, lihtsalt istuks ei jõua muud
??:”>aga kurat üle kahe kuu pole trenni saanud teha ja lõikus 2 kuu pärast
aprill 3, 2008 at 7:41 p.l. #148627PointGuard
Membermillised on muidu haigete kurgumandlite sümptonid?
aprill 3, 2008 at 8:26 p.l. #148635Aken
Member* sagedased probleemid kurguga; angiinid 3 – 4 korda aastas
* mädakorgid mandlitel
* halb hingeôhk (krüptidest eritub mäda)
* suurenenud lümfisôlmed kaelal
* kergelt kôrgenenud temperatuur
* jôudluse langus, kiire väsimine
* liigesevalud
* südamerütmihäired
* harvem ka neerude probleemid
Minul oli nendest sümptomitest vaid mädakorgid mandlitel ja jõudluse langus ning kiire väsimine. Kurgumandlid ei valuta mul ja selletõttu ei osanud kartagi, et neil midagi viga oleks.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.