Kordused, lihase kasvatamine.
- This topic has 22 replies, 15 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
matti.
-
AutorPostitused
-
aprill 10, 2009 at 9:29 e.l. #179845
Mikk07
MemberHari meid siis! Hakka nüüd rääkima,et asi ajas. Igal pool vastad ainult nii aga ära unusta ,et on erinevaid keha tüüpe!! Ja kui tegu ektomorfiga siis asi pole ajas vaid ta peab sooritama võimalikult puhtalt ja suure raskusega harjutusi!Tava kehatüübiga kehtib rohkem see ajaline sooritus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ükskõik, kas sa oled ekto-, endo-, meso- või mingi muu morf, tuleb treenida tasa ja targu. See on kui mingi sisse kodeeritud meheajju et mida rohkem ma tõstan seda parem. Tegelikult ei ole see päris tõsi. Tuleks just pöörata tähelepanu tehnikale ja see kergete raskustega omandada. Kehv tehnika lõpeb üldjuhul vigastusega ja mis siis oleks targem, kas see kui üks alustab kergete( kõrvalseisjate arvates mõtetult kergete) raskustega, pöörab tähelepanu tehnikale, lisab raskust perioodiliselt ja treenib aasta vigastusevabalt või on parem see, kui isik läheb jõusaali, pöörab kogu tähelepanu raskuste kasvule, treenib olematu tehnikaga, vigastab see läbi selga või mõnda muud olulist keha osa ja on aasta jooksul 3-4 kuud vigastuste tõttu eemal või veel hullem, asub treenima poolvigasena?
Võtan kogu jutu kokku lühidalt: Ole kes tahes, selleks et oma suuri eesmärke täita ei pea suurelt alustama või väikselt lõpetama. Suru ego alla, treeni perioodiliselt ja tulemused tulevad!
aprill 10, 2009 at 2:37 p.l. #179255ristokru
MemberÜkskõik, kas sa oled ekto-, endo-, meso- või mingi muu morf, tuleb treenida tasa ja targu. See on kui mingi sisse kodeeritud meheajju et mida rohkem ma tõstan seda parem. Tegelikult ei ole see päris tõsi. Tuleks just pöörata tähelepanu tehnikale ja see kergete raskustega omandada. Kehv tehnika lõpeb üldjuhul vigastusega ja mis siis oleks targem, kas see kui üks alustab kergete( kõrvalseisjate arvates mõtetult kergete) raskustega, pöörab tähelepanu tehnikale, lisab raskust perioodiliselt ja treenib aasta vigastusevabalt või on parem see, kui isik läheb jõusaali, pöörab kogu tähelepanu raskuste kasvule, treenib olematu tehnikaga, vigastab see läbi selga või mõnda muud olulist keha osa ja on aasta jooksul 3-4 kuud vigastuste tõttu eemal või veel hullem, asub treenima poolvigasena?Võtan kogu jutu kokku lühidalt: Ole kes tahes, selleks et oma suuri eesmärke täita ei pea suurelt alustama või väikselt lõpetama. Suru ego alla, treeni perioodiliselt ja tulemused tulevad!
Millest sa räägid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi on jutt õige kui oled algaja,et tuleb alustada kergemate raskustega ja õppida kõigepealt harjutusi õigesti sooritama! Oled sa ektomorf ,et juttus nii kindel!!?? Olen näinud selliseid tüüpe küllaga kes targutavad aga samas ise pole ektomorf ja siis suruvad jõuga peale ,et tee rahulikult ja kergemalt,ise arenedes! Kuulasin ka algul üle aasta selliseid udupeasi,kes surusid oma mõtteid peale aga peale seda kui hakkasin rohkem lugema ektomorfide kohta siis sain alles aru mis moodi ja kui erinevalt peavad ektomorfid treenima. Muidugi ise olin loll ,et kuulasin teisi aga noh mis teha enam. Peale seda kui hakkasin tegema suurte raskustega ja ajaliselt polnud enam nii tähtis ,et aegluubis suruda jne. hakkas asi ülessmäge minema!Seega ei ole kõik ühe puuga lõõdud!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2009 at 7:42 e.l. #176204Mikk07
MemberMillest sa räägid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidugi on jutt õige kui oled algaja,et tuleb alustada kergemate raskustega ja õppida kõigepealt harjutusi õigesti sooritama! Oled sa ektomorf ,et juttus nii kindel!!?? Olen näinud selliseid tüüpe küllaga kes targutavad aga samas ise pole ektomorf ja siis suruvad jõuga peale ,et tee rahulikult ja kergemalt,ise arenedes! Kuulasin ka algul üle aasta selliseid udupeasi,kes surusid oma mõtteid peale aga peale seda kui hakkasin rohkem lugema ektomorfide kohta siis sain alles aru mis moodi ja kui erinevalt peavad ektomorfid treenima. Muidugi ise olin loll ,et kuulasin teisi aga noh mis teha enam. Peale seda kui hakkasin tegema suurte raskustega ja ajaliselt polnud enam nii tähtis ,et aegluubis suruda jne. hakkas asi ülessmäge minema!
Seega ei ole kõik ühe puuga lõõdud!!!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuule vabandan
Kogu jutt ei olnud sulle mõeldud vaid algajatele. Ütle üks edasijõudnu, kellele pole suurte raskustega treenimine kasulik? Selles suhtes olen nõus et kehad on erinvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja seega ka treening. Mina ei soovita ühelgi edasijõudnul tuima massi laduda, pigem pöörata enda jõu arengule tähelepanu. Mida rutem läheb jõud üles, seda rutem ehitab keha ennast vastavaks, õige toitumise juures muidugi.Aegluubis surumine?? Tundub jälle mingi müüdi moodi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis eesmärki see täidab, kui surud võimalikult rahulikult?Minu arvates anna aga suurte raskustega takka ja lõika saaki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 11, 2009 at 8:04 e.l. #175830ristokru
MemberKuule vabandan
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kogu jutt ei olnud sulle mõeldud vaid algajatele. Ütle üks edasijõudnu, kellele pole suurte raskustega treenimine kasulik?
Selles suhtes olen nõus et kehad on erinvad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja seega ka treening. Mina ei soovita ühelgi edasijõudnul tuima massi laduda, pigem pöörata enda jõu arengule tähelepanu. Mida rutem läheb jõud üles, seda rutem ehitab keha ennast vastavaks, õige toitumise juures muidugi.Aegluubis surumine?? Tundub jälle mingi müüdi moodi
Mis eesmärki see täidab, kui surud võimalikult rahulikult?Minu arvates anna aga suurte raskustega takka ja lõika saaki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa vaatad paar posti ülesse poole siis näed ,et seal oli ajaliselt mõeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma vaatan ,et pole mõttet enam edasi rääkida kuna jutud hakkavad juba laiali vajuma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga seda rahulikult surumist ,mine loe,siin kusagil artikkel ka sellest ja sellest räägitakse palju! Ühesõünaga ma väidan ,et igaühel peaks olema erinev treenimis metoodika!
aprill 11, 2009 at 12:42 p.l. #174372Kevin de puta madre
MemberAeglane surumine tundub loogiline ju, lihas kauem pinges, teeb rohkem tööd.
aprill 23, 2009 at 8:54 p.l. #192816Kask
MemberNiiet vähe kordusi ja suured raskused? – ma olen kuulnud, et loeb korduste arv, mitte see kas sa teed 2*150 vaid see, et sa teed 6*70 vms .
aprill 24, 2009 at 5:04 e.l. #192832tereummikust
MemberNiiet vähe kordusi ja suured raskused? – ma olen kuulnud, et loeb korduste arv, mitte see kas sa teed 2*150 vaid see, et sa teed 6*70 vms .Ma olen siin foorumites ringi uidates vapsee aru saanud, et lihase kasvatamiseks on parem teha rohkem ja kergemate raskustega, mitte vähem aga max. raskusi, see pidi peamiselt hoopiski jõudu treenima ?
aprill 24, 2009 at 5:14 e.l. #192835matti
MemberArvata võib et Mitti ja Murumetsa sugused ei saanud selliseks 3×10 tehes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Julgen väita et mida kiiremini areneb maksimaaljõud, seda rutem ja rohkem tuleb massi.
Sellele kirjutaks iga kell alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.