Skip to main content

Kordused

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Kermo
    Member

Sihuke probleem, et näiteks treenides triicepsit kõverkangiga selili tehes siis surumist on esimesed 6 kordust liiga kerged ja siis läheb järsult väga raskeks, et teha jõuabki umbes 8-9, aga esimesed siis liiga kergelt…Milles asi, mida võiks muuta?

Eastsider
    Member

Kui ikka selle 8 kordusega lihase läbi võtab, siis on kõik korras. Minul on samamoodi et esimesed 6 on lihtsad, aga siis läheb järsku raskeks.

Vähemalt mina ei leia, et peaks midagi muutma, kuid las targemad ütlevad oma sõna.

Kermo
    Member

No kus ta siis läbi võtab, kui esimesed 6 kordust viibutad niisama….

Ott Kiivikas
    Member

Ega siin midagi muutma peakski, oluline on lihased ära väsitada ja seda sa suudad teha. Selline jõu järsk ära kadumine on vähemalt minul olnud siis kui on käsil juba mitmes harjutus, teed – teed ja ühtäkki on täitsa kinni, sellisel juhul on hea kui surumiste puhul keegi taga on kes aitab.

joey
    Member

mul on täpselt samamoodi selle harjutusega, et selili kangiga triitsale surumine, kus kang langeb kuskile kulmude piirkonda… kutsutakse vist koljupurustajaks. jõud kaob ära, kuskil 6es kordus on ok ja siis 7 enam vabsee ei jaksa. mina olen proovinud nii, et viin selle harjutuse triitsa trenni lõppu (viimane-eelviimane kuskil) ja need 6 kordust teen täieliku keskendumisega, siis lihas hea verd täis ka. olen ka proovinud niimoodi, et kui pea kohal kaob jõud ära, siis langetan kangi rinna ülaossa ja siis panen veel paar kordust .

bacardi
    Member

nu panen ka korduste alla siis sellise küsimuse, et kuda oleks teha nii et teen tühja kangiga algul soojaks ja siis 4*8 seeriad?

kas selline oleks hea moodus lihasmassi kasvatamiseks? igatahes alati võtan maximumi välja:)

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.