KOPLI GHETTO!?!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Tutvumine » KOPLI GHETTO!?!!
- This topic has 47 replies, 21 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2011 at 10:59 e.l. #308291
captjones
Memberviimati koplis käisin sain süstlaga silma
juuli 20, 2011 at 3:20 p.l. #308312vend vähk
Moderatorviimati koplis käisin sain süstlaga silma
enam väga ei kipu sinna..
Welcome to Estonia!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 20, 2011 at 4:53 p.l. #308325juuli 20, 2011 at 7:23 p.l. #308340kassu64
MemberWelcome to Estonia!
Welcome to Kopli
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuli 21, 2011 at 7:52 e.l. #308362Megabol.ee
MemberMeie kontor asub koplis.
Peab tunnistama, et rahvast väga (VÄGAVÄGA) erinevatest ühiskonna kihtidest.
Kopli-Sõle ristis olen viimane nädal näinud sõitmas Lambo, S63 AMG, G55 AMG, H2, mitu S500, hunnik uusi seitsmeseid jne. (kusjuures ise sõidan vaid autoga läbi siit). Kõrvalt ilmestavad seda pilt joodikud Kopli tänava pargi vastas, mõned kahtlaselt ringi luusivad mustlased ja muu tore seltskond.
Naer tuleb peale, kui vaatad mis elu siin käib…
PS. Kui kellelgi jääb mõnel auto näitusel käimata, siis jalad kõhu alt välja ja Kopli tänavale masinaid uurima (teatud kindlad majad on, mille ees eliit ennast pargib…)
juuli 21, 2011 at 7:17 p.l. #308405batmannu
MemberMeie kontor asub koplis.Peab tunnistama, et rahvast väga (VÄGAVÄGA) erinevatest ühiskonna kihtidest.
Kopli-Sõle ristis olen viimane nädal näinud sõitmas Lambo, S63 AMG, G55 AMG, H2, mitu S500, hunnik uusi seitsmeseid jne. (kusjuures ise sõidan vaid autoga läbi siit). Kõrvalt ilmestavad seda pilt joodikud Kopli tänava pargi vastas, mõned kahtlaselt ringi luusivad mustlased ja muu tore seltskond.
Naer tuleb peale, kui vaatad mis elu siin käib…
PS. Kui kellelgi jääb mõnel auto näitusel käimata, siis jalad kõhu alt välja ja Kopli tänavale masinaid uurima (teatud kindlad majad on, mille ees eliit ennast pargib…)
njaa, ei kopli on looduse poolest väga kena koht!
juuli 21, 2011 at 7:40 p.l. #308408renku
MemberOlen Kopli tagumises osas elanud päris mitu aastat. Mul kogemused head, keegi ligi ei tikkunud, aga kogemus sõbra naisega- tuli trammilt kunagi öösel ja see jäi ka viimaseks korraks trammiga öösel koju tulemise osas. Peale seda ALATI taksoga koju ja mees ukse peal vastas. Mingi narkar ajas süstlaga taga (ilma naljata).
Aga minge prooviga seal tagaosas baaris ära käia, vaadake, kuidas meeldib. Kõige parem aeg nii 2-3 ajal öösel. See baar vast veel alles
.“Nõrkadele”, eriti hingelt nõrkadele, jääb see viimaseks käimiseks sinna.
juuli 22, 2011 at 7:22 e.l. #308427vend vähk
ModeratorOlen Kopli tagumises osas elanud päris mitu aastat. Mul kogemused head, keegi ligi ei tikkunud, aga kogemus sõbra naisega- tuli trammilt kunagi öösel ja see jäi ka viimaseks korraks trammiga öösel koju tulemise osas. Peale seda ALATI taksoga koju ja mees ukse peal vastas. Mingi narkar ajas süstlaga taga (ilma naljata).Aga minge prooviga seal tagaosas baaris ära käia, vaadake, kuidas meeldib. Kõige parem aeg nii 2-3 ajal öösel. See baar vast veel alles
.“Nõrkadele”, eriti hingelt nõrkadele, jääb see viimaseks käimiseks sinna.
Renku, kas sulle keegi üldse kunagi ligi on tikkunud? Selles suhtes, et ilma soomusmasina ja õhutõrjekuulipildujata? Sa oled ju koll!
juuli 22, 2011 at 8:07 e.l. #308448Aile
MemberRenku, kas sulle keegi üldse kunagi ligi on tikkunud? Selles suhtes, et ilma soomusmasina ja õhutõrjekuulipildujata? Sa oled ju koll!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi nali k6las umbes nii (k2ib h2sti kulturistide kohta….): J2nes sai k2tte kuldkalakese ja soovis, et see ta l6viks muudaks. K6ndis siis l6vina ringi ja kohtas rebast….esimene reaktsioon exj2nsel…pani putket. Ise m6tleb: Ma olen l6vi kyll, kuid kas ikka rebane ka n2eb, et ma l6vi olen?
Rene on t2iesti veendunud, et rebane n2eb ka…
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2011 at 5:52 e.l. #317936fantomin
MemberMina olen elanud omal ajal Pelguranna ja Kopli liinide läheduses Randla tänaval. Seal elutses sellel ajal ka üks Eesti jämedamaid atleete Sevtsov ning treenis Randla tänava jõusaalis hotelli vastas. Nüüd ei ole sinna kanti juba aastaid sattunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma elan praegu Randlas. See jõusaal on juba mõned aastad suletud nüüdseks. Seal ehituspood vms..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 17, 2011 at 5:57 e.l. #317937fantomin
Memberviimati koplis käisin sain süstlaga silma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
enam väga ei kipu sinna..
Ma tean, et see päris tõsine asi, kuid ikkagi..hahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et silm on ikka korras..
oktoober 28, 2011 at 12:30 p.l. #317172vend vähk
ModeratorMa tean, et see päris tõsine asi, kuid ikkagi..hahaha
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Loodan, et silm on ikka korras..
‘
Eks need hirmsad linnaosad aja jooksul muutuvad ning vanad tondilossid lammutatakse ning ehitatakse uued uhked majad peale, narkarid süstivad ennast surnuks ja korralikud inimesed tulevad peale. Tartus oli kunagi supilinn selline võrdlemisi jube rajoon, aga nüüd on seal palju uusi majasid ning linnaosa ei tunne enam äragi!
oktoober 28, 2011 at 12:31 p.l. #317161vend vähk
ModeratorKas keegi teab- Aleksandr Shevtsov veel tegutseb Koplis ja kas treenib ka veel? Ta elas minu lähedal kui ma veel pealinnas Randla tänaval elutsesin.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2013 at 11:58 e.l. #353259Anonüümne
GuestLasna.
november 7, 2013 at 12:15 p.l. #353260Sarge
MemberLasna.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.