KOPLI GHETTO!?!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Tutvumine » KOPLI GHETTO!?!!
- This topic has 47 replies, 21 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2011 at 6:43 p.l. #286000
batmannu
Memberpole küll Tallinna inimene, aga huvitab, mis seal Balti Jaamas siis ööseti toimub ka?ah ei midagi erilist.
igal ühel seal oma teema ajada. küll pikutavad peatuse pinkidel ja üle-eelmisel suvel nägin kuidas mingit invaliidi rahaautomaadi juurde tassiti. Aga olid vist vanad sõbrad, sest karkudega vanamees eriti vastupanu ei osutanud ja ma ka sinna appi päästma ei läinud..
Aga see oli ju nii ammu, praegu vist pole enam nii hull
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2011 at 9:49 p.l. #286027smack
Memberpole küll Tallinna inimene, aga huvitab, mis seal Balti Jaamas siis ööseti toimub ka?Mingi aeg tagasi pandi seal üks kodutu põlema:S
jaanuar 13, 2011 at 6:21 e.l. #286039Aile
Memberei, väga ilus on siin, olen rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu jaoks on see ikka veel probleemide allikas…
Eile olen mina koertega pargis ja mingid järjekordsed idikad otsustasid müüri valgustavaid laternaid puruks loopida. Võtsin siis kopsud õhku täis, tegin hääle madalamaks… Lubasin kõigile politsei kutsuda…
Nii koledat vene keelt, nagu need kopli omad räägivad….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need sunnikud ei oska ju isegi WC s käia.
jaanuar 13, 2011 at 6:35 e.l. #286043batmannu
MemberMinu jaoks on see ikka veel probleemide allikas…Eile olen mina koertega pargis ja mingid järjekordsed idikad otsustasid müüri valgustavaid laternaid puruks loopida. Võtsin siis kopsud õhku täis, tegin hääle madalamaks… Lubasin kõigile politsei kutsuda…
Nii koledat vene keelt, nagu need kopli omad räägivad….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need sunnikud ei oska ju isegi WC s käia.
hahaha.. ma siin ka ikka vahest karjun igast värki kui tatid pudeleid puruks peksavad jne..
aga noh, kallale pole tulnud, vb paistan liiga alpha välja ka kardavad peksa saada vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul löödi suvel sapakal aken sisse, sest jätsin pizzaveo termokarbi autosse. Ei tea mina mis nad sealt otsisid, kulda polnud ja kütust ka polnud mida varastada.
Aga muidu on rahulik ja inimesed on sõbralikud (kui peaks abi vaja minema, siis aitavad olenemata kui kahtlased nad välja näevad)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2011 at 7:34 e.l. #286059vend vähk
ModeratorEks linnaosad saavad aja jooksul uue näo. Sama, mis Tartus Supilinnaga- uusi maju kerkib nagu seeni pärast vihma ning vanad majad tuunitakse sajaga ära. Ei ole enam see koht, kus sai omal ajal vanades majades sõda mängitud ning pätibanest eemal hoitud. Kõik muutub.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 13, 2011 at 11:10 e.l. #286094Aile
Memberhahaha.. ma siin ka ikka vahest karjun igast värki kui tatid pudeleid puruks peksavad jne..aga noh, kallale pole tulnud, vb paistan liiga alpha välja ka kardavad peksa saada vms
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mul löödi suvel sapakal aken sisse, sest jätsin pizzaveo termokarbi autosse. Ei tea mina mis nad sealt otsisid, kulda polnud ja kütust ka polnud mida varastada.
Aga muidu on rahulik ja inimesed on sõbralikud (kui peaks abi vaja minema, siis aitavad olenemata kui kahtlased nad välja näevad)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Balti jaama turg on mul reeglina kord nädalas plaanis ja mul ei ole veel (ptui, ptui, ptui…) probleeme olnud. Tahad suhelda, siis mine turule.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Näiteks parimate hindadega lambanahad on seal. Soovitan kõigile, nii mõnus istuda ja magada lambanahkade peal.
Mida seal tavaliselt on olnud, kuid hetkel…nägin ainult ühte tädi ja utoopilist hinda…on need haapsalu salli tüüpi rätid. Kui kellelgi on kurguga probleeme, need on väga viis.
..ja minu lemmikud… prashai molodost viltsaapad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 14, 2011 at 12:19 e.l. #286164AlanBStard
Moderatormul löödi suvel sapakal aken sisseMis vanakooli asjaga sa sõidad ?
jaanuar 14, 2011 at 5:01 e.l. #286168Aile
MemberMis vanakooli asjaga sa sõidad ?
jaanuar 14, 2011 at 9:03 e.l. #286185batmannu
MemberMis vanakooli asjaga sa sõidad ?
jaanuar 14, 2011 at 9:12 e.l. #286187Aile
Membereh mul see kõige vanem ei ole, aga mul on 968Msuvel ikka juhtub et sõidan sellega. Töötab ja puha, aga alguses kui normaalsest autost säboga sõitma hakata, siis on selline tunne nagu paadis istuks.. lihtsalt nii harjumatu ja tundub nii ebaturvalisena
jaanuar 14, 2011 at 9:15 e.l. #286188batmannu
MemberMeil OLI aastast 1968 Citroen 2CV. Muidu meenutab autosõit mulle “elu vutlaris”, kuid selle pilliga, katus alla lastud, oli kontakt ümbritsevaga täitsa viis
hahaha.. NIII ARMAS!!
vanad autod on niiiiiiiiiiiii ilusad
jaanuar 14, 2011 at 9:21 e.l. #286190Aile
Memberhahaha.. NIII ARMAS!!vanad autod on niiiiiiiiiiiii ilusad

USA lõunaosariikide rahvas on veel hästi “lahtine” ka… Paljud lehvitavad sulle…ja lehvitad jälle vastu. Väga viis!
jaanuar 23, 2011 at 7:21 e.l. #287375rennu21
Membertulles tagasi kopli elanike juurde siis ma kah nüüd mõni kuu Kalamajas(kungla uulitsas), ja ka endine mustamäelane:D
jaanuar 23, 2011 at 9:19 e.l. #287387batmannu
Membertulles tagasi kopli elanike juurde siis ma kah nüüd mõni kuu Kalamajas(kungla uulitsas), ja ka endine mustamäelane:Dsee on küll hea kant, vanalinn on kiviviske kaugusel ja transport igale poole täitsa pro
jaanuar 23, 2011 at 12:20 p.l. #285553rennu21
Membersiin ei saa isegi vaielda mitte. Kant suht ilus ja rahulik. Hea jooksmas käia nii pargis kui mere ääres.