KOPLI GHETTO!?!!
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Tutvumine » KOPLI GHETTO!?!!
- This topic has 47 replies, 21 voices, and was last updated 12 years, 3 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 10, 2011 at 7:29 p.l. #21353
batmannu
MemberNonii.. kes veel meie seast on need kopli kaagid?
jaanuar 10, 2011 at 8:11 p.l. #285844smack
MemberMa olen kahjuks siili gängist- mustamäe kõnts!
jaanuar 10, 2011 at 9:58 p.l. #285853vrsm
Membermina pelgulinna pätt. seega koplist mitte just väga kaugel.
jaanuar 10, 2011 at 10:34 p.l. #285855Bonsuna
MemberMina, juba 2 ja pool nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2011 at 7:45 e.l. #285874vend vähk
ModeratorMina olen elanud omal ajal Pelguranna ja Kopli liinide läheduses Randla tänaval. Seal elutses sellel ajal ka üks Eesti jämedamaid atleete Sevtsov ning treenis Randla tänava jõusaalis hotelli vastas. Nüüd ei ole sinna kanti juba aastaid sattunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2011 at 7:16 p.l. #285919batmannu
MemberMa olen kahjuks siili gängist- mustamäe kõnts!väga meeldiv, ma ka kunagi mustakal elanud, aga rohkem keskuse pool.
mina pelgulinna pätt. seega koplist mitte just väga kaugel.jumalast kena koht, rand on kiviviske kaugusel
Mina, juba 2 ja pool nädalat.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kus kandis täpsemalt oled? pole nii hull midagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina olen elanud omal ajal Pelguranna ja Kopli liinide läheduses Randla tänaval. Seal elutses sellel ajal ka üks Eesti jämedamaid atleete Sevtsov ning treenis Randla tänava jõusaalis hotelli vastas. Nüüd ei ole sinna kanti juba aastaid sattunud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinid ei jää minust kaugele, looduse poolest on väga pro ja kena. ja ma olen sealt ühe korra säboga läbi sõitnud ja paar korda läbi sörkinud. midagi kahtlast ei märganud. võibolla mul lihtsalt vedas..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise elan vasara tänava lähedal, mulle meeldib siin (siis kui ei pea trammiga sõitma), muidu on kahjuks ikkagi nii, et mida sügavamale kopli poole tulla, seda kahtlasemad näevad inimesed välja.
Paar korda olen mõelnud öösel jala koju tulla vanalinnast, kuid kahjuks on mul julgus balti jaamast läbi käies ära kadunud. Ja see sitsi peatuse kant on vist ka nätuke kahtlane.
kuidas endal kogemustega?
jaanuar 11, 2011 at 7:34 p.l. #285920Bonsuna
Memberväga meeldiv, ma ka kunagi mustakal elanud, aga rohkem keskuse pool.jumalast kena koht, rand on kiviviske kaugusel
kus kandis täpsemalt oled? pole nii hull midagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinid ei jää minust kaugele, looduse poolest on väga pro ja kena. ja ma olen sealt ühe korra säboga läbi sõitnud ja paar korda läbi sörkinud. midagi kahtlast ei märganud. võibolla mul lihtsalt vedas..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ise elan vasara tänava lähedal, mulle meeldib siin (siis kui ei pea trammiga sõitma), muidu on kahjuks ikkagi nii, et mida sügavamale kopli poole tulla, seda kahtlasemad näevad inimesed välja.
Paar korda olen mõelnud öösel jala koju tulla vanalinnast, kuid kahjuks on mul julgus balti jaamast läbi käies ära kadunud. Ja see sitsi peatuse kant on vist ka nätuke kahtlane.
Minu maja esimesel korrusel asub S.O.S baar. Vb tead seda maja.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2011 at 7:56 p.l. #285923hehee
MemberPaar korda olen mõelnud öösel jala koju tulla vanalinnast, kuid kahjuks on mul julgus balti jaamast läbi käies ära kadunud. Ja see sitsi peatuse kant on vist ka nätuke kahtlane.kuidas endal kogemustega?
Eks juhtuda võib igal pool, aga oma õnnega ei tasu mängida
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul on läbi Balti jaama hea otse Revalisse trenni minna (Pelgulinnast), aga pimedal ajal ma seda teha ei julge.Mis Sitsi kanti puutub, siis käisin seda uudistamas, kui endale elamist otsisin, ja mu õde keelas selle koha mul ära, öeldes, et tema ei viitsi mind iga õhtu koju sõidutama hakata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 11, 2011 at 9:09 p.l. #285929batmannu
MemberMinu maja esimesel korrusel asub S.O.S baar. Vb tead seda maja.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hahaha.. eriti ei tea..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole nagu sattunud sinna. kuhu see jääbki?
samas, optimist nagu ma olen, ma arvan et kui ise tüli norima ei lähe, siis sinule ka midagi ei tehta (noorte poistega vb teine lugu).
jaanuar 12, 2011 at 6:37 e.l. #285937Lihasööja
Memberväga meeldiv, ma ka kunagi mustakal elanud, aga rohkem keskuse pool.jumalast kena koht, rand on kiviviske kaugusel
kus kandis täpsemalt oled? pole nii hull midagi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Liinid ei jää minust kaugele, looduse poolest on väga pro ja kena. ja ma olen sealt ühe korra säboga läbi sõitnud ja paar korda läbi sörkinud. midagi kahtlast ei märganud. võibolla mul lihtsalt vedas..
Mis seal sitsis kahtlast on, plaanin just korteri sinna osta:(
jaanuar 12, 2011 at 7:03 e.l. #285940Aile
Memberhahaha.. eriti ei tea..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ei ole nagu sattunud sinna.
kuhu see jääbki?
samas, optimist nagu ma olen, ma arvan et kui ise tüli norima ei lähe, siis sinule ka midagi ei tehta (noorte poistega vb teine lugu).
Ma usun, et kopli gängidele on need viimased päevad. See kant on kinnisvara kullaauk.
jaanuar 12, 2011 at 8:51 e.l. #285948hehee
MemberMis seal sitsis kahtlast on, plaanin just korteri sinna osta:(Kui mina vaatamas käisin, siis esiteks haises seal jubedalt. Ema mul väga hakkaja, võttis suvalisel kohalikul nööbist kinni ja küsis, mis haiseb?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selgus, et paljudel majadel keldrid vett täis ja kanalisatsiooniga mingi jama. Kui ema küsis, uvas narkomanov jest, vastati, et vsjo jest. Seal oli mingi mahajäetud tehasehoone, mille ümber tiiirutas kahtlast rahvast, mis tekitas minus ebamugavustunnet. Kahtlust äratas toona selle piirkonna vastu juba see, et võrreldes teiste Tallinna piirkondadega oli seal ulmeliselt palju kortereid ühel ajal müügis. Õemees ehitajana muidugi soovitas osta, tulevane kuurortrajoon. Aga mina olen jänes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2011 at 8:52 e.l. #285950WNW
MemberMis seal sitsis kahtlast on, plaanin just korteri sinna osta:(Mina elan juba 9 kuud Sitsi tänaval ja julgen küll antud kanti soovitada. Pole siin hullu midagi, palju “põnevaid” inimesi elab siin kandis ja ka öösel koju jalutades kesklinnast pole probleeme ette tulnud.
jaanuar 12, 2011 at 11:26 e.l. #285957batmannu
MemberMa usun, et kopli gängidele on need viimased päevad. See kant on kinnisvara kullaauk.ei, väga ilus on siin, olen rahul
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 12, 2011 at 6:35 p.l. #285998Sadist2
Memberpole küll Tallinna inimene, aga huvitab, mis seal Balti Jaamas siis ööseti toimub ka?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.