koormus ja kava
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » koormus ja kava
- This topic has 23 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 11 months tagasi by
maximus89.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2008 at 10:12 p.l. #144811
fromfirsttolast
Memberpiimatooted,munad ja sellised nüüd nii kallid ka pole,aga kui suures koguses tarbima hakata…..
mida hommikul,peale kooli,peale trenni ja õhtul ja kui palju ?
tänan arutamise eest!
küll ma kunagi saan endale valgupulbreid ja asju lubada aga niikaua tahaks kah ikka areneda
“>lihasmassi pole mul juurde tulnud õieti,arvan et viga ikkagist söögiharjumustes.
märts 8, 2008 at 10:21 p.l. #144813undisputed
Memberee… tegelikult mu point oli rohkem selles, et ära teema algatajat ära hirmuta. Sa ütlesid a’la oota kuni ise hakkad teenima, siis mine jõusaali, enne pole mõtet, sest ei saa vajalikus koguses aineid. Mina julgustan just trenni tegema, ilma eriliste lisanditeta ja siit saadud kava (tasuta, kõigile kättesaadav) ja tarkustega areneb väga arvestatavalt. Ja ma ei ütle, et vanemad peaksid suurtes kogustes vajalikku asju sulle kokku ostma. Minu mõte oli stiilis umbes et, “ema kui sa homme salatit nagunii teed, tee see kodujuustuga” või “kui sa nagunii natuke magustoitu valmistad, tee see parem kohupiim, kui mingi muu”. Umbes nii.Vaata, kuna ma olen olnud kunagi suht samas seisus, et meeldinud käia eriti t-särgis, kuna käed ja jalad olid suht peenikesed. Aga trenni tegin kõvasti, kuid ilma vajaliku toiduta muutunud midagi. Ma hirmuta siin kedagi, vaid räägin nagu asi on tegelikult. Ma olen ise selle kunagi läbinud. Pole mõtet luua siin mingeid illusioone asjast, et tee natuke seda ja seda ja küll ta tuleb. Sellest ei piisa lihtsalt, et oma peenikesi käsi ja jalgu suuremaks saada
“>märts 8, 2008 at 10:29 p.l. #144817fromfirsttolast
Memberräägi natuke palju see iga kuu maksma läheks ja seda peab ju kaua kasutama.
märts 8, 2008 at 10:38 p.l. #144820undisputed
Memberräägi natuke palju see iga kuu maksma läheks ja seda peab ju kaua kasutama.Üldiselt võid võtta nii, et iga keha kg kohta läheb sul vaja 2-2,5 g valku, et siis loomsed. Taimsetes toitudest saadavaid valke ära arvuta. Sul oleks siis vaja vähemalt 120 g valku päevas. Võta siis ülevalt kaloriarvuti ja vali ained, mida kasutada tahad. Peale seda võid arvutad ka hinnad, mis need maksma lähevad. Aga sinna tuleb ka siis ikkagi lisada veel süsikad ja rasvad…………….
märts 9, 2008 at 9:53 e.l. #144839maximus89
MemberTuunikala konserv 135g, ~30g valku – 8,50.- selle 120g valku saaksid kätte 34 eeku/päevas.Munad tuleksid veel odavamad.Süsivesikud saad kartulitest, need on mingi 5kr kilo?Küllastunud rasvad saaksid samuti munast.Küllastumata rasvad – jood kasvõi rapsiõli natuke.Kaltsiumi saamiseks pead vist piima ka jooma või selle odavamat derivaati – petti.Tuunikala, munad ja kartul sisaldavad ise ka juba palju vitamiine, aga lisaks võid veel pärmi süüa (hommikul tühja kõhu peale ja 1h jooksul midagi muud mitte süüa).Pakk pärmi on kroon.Mingeid odavamaid puuvilju/juurvilju ka veel igaksjuhuks lisaks.Saaks väga odavalt läbi.Päevas ~100.- või nii.Veel üks odav, aga suure toitainete sisaldusega on veel näiteks loomamaks ja ilmselt ka muud taolised rupskid.Aedviljadest soovitaksin sibulat – hea odav, aga väga efektiivne, pead vaid maitse välja kannatama.Lisaks veel küüslaauku – looduslik anaboolse toimega “toidulisand”.
märts 9, 2008 at 11:57 e.l. #144851varvas
Memberaga lisaks võid veel pärmi süüa (hommikul tühja kõhu peale ja 1h jooksul midagi muud mitte süüa).Pakk pärmi on kroon.Mis seal pärmis head on? Ja mida see annab ?
“>märts 9, 2008 at 12:21 p.l. #144852inside14
MemberPärm, kuivpärm
Toiteväärtus 100 grammi kohta:
Kalorsus 323.3 kcal
Valgud 37 g
Rasvad 1.6 g
Süsivesikud 39 g
Vesi 5 g
Alkohol 0 g
Vitamiin A 0 µg
Vitamiin D 0 µg
Vitamiin E 0 mg
Vitamiin C 0 mg
Vitamiin B1 2.35 mg
Vitamiin B2 5.4 mg
Niatsiin 42.9 mg
Vitamiin B6 2 mg
Vitamiin B12 0 µg
Naatrium 52 mg
Sool 0.13 g
Kaalium 2000 mg
Kaltsium 44 mg
Magneesium 195 mg
Fosfor 1290 mg
Raud 16.1 mg
Tsink 13.5 mg
Jood 0 µg
Seleen 3 µg
märts 9, 2008 at 5:52 p.l. #144902varvas
MemberKas seda süüakse , enne trenni ja kui süüakse , siis kui palju seda ja kui kaua enne trenni ? Mr Mesi-gi sõi vist pärmi enne trenni oma treeningvideos , kui ma nüüd ei eksi…….
märts 10, 2008 at 3:02 p.l. #145044maximus89
MemberEnne trenni süüa oleks üsna rumal, pärm sellisel kujul nagu ta poes on nendes 1kr pakikestes, hakkab kõhus sul kääritama.St. ta hakkab seal elama ja paljunema ja sööb toitaineid sinu eest ära ja maol on tükk tegemist selle pärmi lagundamisega.Endal järgi proovitud, väga sitt tunne oli.Aga hommikul tühja kõhu peale ja pärast 1h jooksul mittemidagi süüa – siis ei olnud midagi.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.