Koolitus: Kiire rasvapõletus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Üritused, sündmused, koolitused, eksamid » Koolitus: Kiire rasvapõletus
- This topic has 94 replies, 25 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
aprill 16, 2012 at 9:21 e.l. #137692
nightq
MemberTõehetk on käes – saates osalejad võtavad kaalus juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli üks osaleja ja on kohatu kohe kedagi süüdistada, kui on fakt, et kaal hakkab kõikuma igasuguste dieetide puhul.
On ju normaalne, kui ühel nädalal tuleb tsipa juurde ja hiljem jällegi läheb rohkem maha, lisaks me teame, et
inimene ei koosne ainult rasvast, eks ole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 9:35 e.l. #137683Robert Nool
MemberTõehetk on käes – saates osalejad võtavad kaalus juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh seda rõõmu. Rain, mis sinuga juhtunud on? Vanadest aegades, kui siin foorumis aktiivsem olin, mäletan sind asjaliku foorumlasena.
Viimasel ajal olen lugenud üksnes targutavaid, parastavaid ning asjatundmatuid kommentaare sinu sulest. Tõeline pettumus.
Vanus peaks ju piisavalt soliidne juba olema. Katsu sellele vastavalt käituda.
aprill 16, 2012 at 9:44 e.l. #137661Robert Nool
MemberMa tahtsin just sama asja tulla kirjutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav, kuidas Robert asja kommenteerib.
Naljakas on see, et kõik võistlejad on järjepidevalt alla võtnud ja võtsid ka sel nädalal. Tagamaid teadmata hakkavad kostuma rõõmuhüüded, kui ühel osalejal kaal tõuseb. Tõde on see, et Kristi K oli osaleja, kes minuga kõige vähem kontaktis oli. Enamuste teistega suhtlesin iganädalaselt. Ta oli enne saatesse tulemist juba päris korraliku arvu kilogramme kaotanud. Seega olid tal omad tõekspidamised, millest ta lahti ei suutnud lasta. Ta igatses puuvilju ning eeldatavasti sõin neid pisut regulaarsemalt. Samuti sõi ta hommikuti armsaks saanud teraviljaputru. Kombineerimise tulemus oli selline.
Veider, et loendamata hulgalt rõõmu ja skeptitsismi tekkis kellegi ebaõnnestumisest. Võrrandi teisel pool otsas on Herkki, kes järjepidevalt igal nädalal 2 ja rohkem kg alla on võtnud ning 6 nädalaga on tulemus üle 25kg. Seejuures ütlevad kõik osalejad, kes korralikult järgivad, et nälga ei ole ning energia on väga hea. Ilmselgelt minu toitumispõhimõtted ei toimi.
aprill 16, 2012 at 10:03 e.l. #137617htilga
MemberPessimist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma näiteks ootasin vaid kommentaari asja sisu osas (nagu ka andsid), mitte ei rõõmustanud kellegi ebaõnnestumise osas. Selge see, et erandeid leidub alati
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 10:10 e.l. #137608Robert Nool
MemberPessimist?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma näiteks ootasin vaid kommentaari asja sisu osas (nagu ka andsid), mitte ei rõõmustanud kellegi ebaõnnestumise osas. Selge see, et erandeid leidub alati
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Erand ei ole see, et minu soovitatud toitumispõhimõtted osalejatel erinevalt oleksid mõjunud. Erand on see, et osad teevad, mida ütlen, teised mitte.
aprill 16, 2012 at 10:59 e.l. #137575ROtter
MemberOh seda rõõmu. Rain, mis sinuga juhtunud on? Vanadest aegades, kui siin foorumis aktiivsem olin, mäletan sind asjaliku foorumlasena.
Viimasel ajal olen lugenud üksnes targutavaid, parastavaid ning asjatundmatuid kommentaare sinu sulest. Tõeline pettumus.
Vanus peaks ju piisavalt soliidne juba olema. Katsu sellele vastavalt käituda.
Mina ei pushi ennast pidevalt ülesse, et olen paar raamatut ja kümmekond artiklit läbi lugenud ja hakkan nüüd toitumismüüte purustama. Nii lihtne see ka kõik ei ole, nagu esmapilgul tundub.
aprill 16, 2012 at 12:58 p.l. #137368Robert Nool
MemberMina ei pushi ennast pidevalt ülesse, et olen paar raamatut ja kümmekond artiklit läbi lugenud ja hakkan nüüd toitumismüüte purustama. Nii lihtne see ka kõik ei ole, nagu esmapilgul tundub.
Kõike parimat sulle. Päriselt.
aprill 16, 2012 at 1:15 p.l. #137367htilga
MemberKõike parimat sulle. Päriselt.
Kui nüüd saaks siia intonatsiooni ka juurde, siis oleks vist päris hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 23, 2012 at 7:17 p.l. #128837gmaster
MemberTantsi tagumik trimmi: küllastatud rasvade versioon
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2012 at 1:16 p.l. #112444Vägivaldur
MemberMa eriline tõsieluseriaalide fänn ei ole, aga vilksamisi nägin telekast mingit klippi, kus näitas palju need inimesed seal saates stabiilselt kaalu kaotanud on. Üsna müstilised numbrid. Kuidas skeptikud kommenteerivad?
mai 8, 2012 at 2:03 p.l. #112441AlanBStard
ModeratorMaailm ja inimese organism ei ole nii must ja valge. Rasvased toidud vähendavad sfinkteri survet ja soodustavad refluksi tekkimist.
Keegi ei keela vadakuvalku peale juua.
mai 8, 2012 at 3:26 p.l. #112354Erik Orgu
MemberMa eriline tõsieluseriaalide fänn ei ole, aga vilksamisi nägin telekast mingit klippi, kus näitas palju need inimesed seal saates stabiilselt kaalu kaotanud on. Üsna mÜstilised numbrid. Kuidas skeptikud kommenteerivad?
See et osalejad pingsalt toitumisguru ettekirjutusi järgivad, on vaid ühe noore ullikese ettekujutus…ma pole skeptik ja mu öeldu on fakt!
mai 8, 2012 at 6:05 p.l. #112234daemonium
MemberSee et osalejad pingsalt toitumisguru ettekirjutusi järgivad, on vaid ühe noore ullikese ettekujutus…ma pole skeptik ja mu öeldu on fakt!
Multa paucis,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2012 at 7:13 p.l. #112104Erik Orgu
MemberMulta paucis,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>soovid pikemalt?
mai 11, 2012 at 7:06 p.l. #110419Vägivaldur
MemberEks vastamata jätmine on ka vastus…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.