Koolitus: Kiire rasvapõletus
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Üritused, sündmused, koolitused, eksamid » Koolitus: Kiire rasvapõletus
- This topic has 94 replies, 25 voices, and was last updated 13 years, 8 months tagasi by
htilga.
-
AutorPostitused
-
märts 27, 2012 at 1:05 p.l. #153032
gmaster
MemberKle, sa ikka loed kah, mida kirjutad?Kuidas sa seda ette kujutad: treener kes suudab inimesel aidata 50 kg alla võtta ja et too inimene hoiab seda keha elu lõpuni ning lisaks sellele muudab oma elu üleüldises plaanis suurepäraseks.
Tõlgi ära.
Suurepärane “laiffkõutsh” (lifecoach)
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 27, 2012 at 2:56 p.l. #152671Risto Uuk
MemberEi moonutanud midagi, v6tsin lause täpselt nii nagu kirjas oli.
Kus ma kirjutasin, et sportlase maailmameistriks treenimine on kökimöki?
Sportlase maailmameistriks aitamine.. kuidas näites sobiks selline p6hjendus: suurem näitaja, kuna konkurentideks on teised sportlased, kelle taustaj6ud on maailma parimate killast, eesmärgiks inimv6imete piire maksimaalselt kaugele lykata.Tippsportlasel on palju raskem määrata 6iget koormust, kui 50kg ylekaalulisel.
Miks on tippsportlasel raskem koormust määrata? Ja kui on, kas see tähendab, et treeneril on rohkem tööd ja et töö on raskem?
märts 27, 2012 at 3:06 p.l. #152664htilga
MemberKus ma kirjutasin, et sportlase maailmameistriks treenimine on kökimöki?
Miks on tippsportlasel raskem koormust määrata? Ja kui on, kas see tähendab, et treeneril on rohkem tööd ja et töö on raskem?
Tippsportlasel on varasem “koormuse-taust” ning seda tuleb parasjagu õigesti sättida, et alati kuhugi tõusta oleks (samuti ka ajastamine, et õigel ajal vorm kõige parem oleks). Ja eks treeneril on ikka rohkem mõistust (ja, või) kogemust ka selleks vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellisel puhul läheb süsteemi väljatöötamine ju veelgi individuaalsemaks (ja töö on vastutusrikkam).märts 27, 2012 at 3:14 p.l. #152632gmaster
MemberEi öelnud kökimöki, aga andsid mõista et pole sama suur saavutus, happy
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Miks on tippsportlasel raskem koormust määrata? Hmm, äkki sellepärast, et liiga väiksel koormusel ja valel ajastuse puhul jääb tulemus kehvaks, liiga suurel koormusel tekib vigastus. Ja kindlasti on selle võrra tööd rohkem ja töö on raskem, miks muidu sportlastel terved tiimid ümber on? Lihtsalt selleks, et raha kokku kühveldada?
Raskelt ülekaalulise puhul pole koormuse tõstmisega kuhugi kiiret ja parem on vaikselt alustada.
märts 27, 2012 at 3:16 p.l. #152610Risto Uuk
MemberTippsportlasel on varasem “koormuse-taust” ning seda tuleb parasjagu õigesti sättida, et alati kuhugi tõusta oleks (samuti ka ajastamine, et õigel ajal vorm kõige parem oleks). Ja eks treeneril on ikka rohkem mõistust (ja, või) kogemust ka selleks vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sellisel puhul läheb süsteemi väljatöötamine ju veelgi individuaalsemaks (ja töö on vastutusrikkam).Tundub õige. Aga mulle tundub, et see võtab praegu arvesse ainult füsioloogiat. Kui me võtame arvesse ka psühholoogiat, mis siis toimub?
märts 27, 2012 at 3:26 p.l. #152598htilga
MemberTundub õige. Aga mulle tundub, et see võtab praegu arvesse ainult füsioloogiat. Kui me võtame arvesse ka psühholoogiat, mis siis toimub?
Psühholoogisest seisukohast on tegemist kahe täiesti erineva lähenemisega / mõtlemis-mustriga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tipptegija on ilmselt oma tegemiste osas rohkem seesmiselt motiveeritud, algaja kaalulangetaja pigem väliselt.
aprill 9, 2012 at 7:41 p.l. #144917gmaster
Memberaprill 10, 2012 at 7:49 e.l. #144740nightq
MemberMis see on?
See kisub pigem psühholoogilise nõustamise kanti
aprill 10, 2012 at 8:04 e.l. #144737rennosport
MemberTavahind 238 wow
aprill 10, 2012 at 8:30 e.l. #144733Akrapovic
MemberTavahind 238 wow
aprill 10, 2012 at 8:36 e.l. #144724nightq
MemberPsühholoogi vastuvõtt ongi kallis lõbu
aprill 16, 2012 at 5:12 e.l. #138032ROtter
MemberTõehetk on käes – saates osalejad võtavad kaalus juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 7:28 e.l. #137897Anonüümne
GuestAlgajate loogikavead.
Inimesed, kes pole ammu (kunagi?) normaalses vormis pysimiseks trenni teinud on nyyd äkki huvitavalt meeldiva valiku ees- teed päeval k6vasti trenni ning saad 6htul selle v6rra k6vasti syya! Selliseid on minu kodusaalis kymneid- s6tkuvad tund aega uimerdavas tempos ja IPhone´i näppides velotrenazööril ning lähevad koju ennast pitsaga “premeerima”.
aprill 16, 2012 at 8:24 e.l. #137794htilga
MemberTõehetk on käes – saates osalejad võtavad kaalus juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma tahtsin just sama asja tulla kirjutama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Huvitav, kuidas Robert asja kommenteerib.
aprill 16, 2012 at 8:39 e.l. #137731rennosport
MemberMinu meelest on natuke haige selle saate juures see, et palju kordi näidatakse kuidas meie kaalu langetajad ajavad kahe näo poolega magusat ja rasvast sisse ja sellega jääb inimestele mulje, et nad muud ei teegi, kui söövad magusat.
Tegelikult sõid korra magusat ja ülejäänud 6 päeva olid kuival. Sorry, aga see, kas ma pugin seda kookose õli või mitte, nüüd küll mul rohkem kaalu ei aita alandada. Varsti rahvas mõtlebki, et tuleb kahe suu poolega kookoseõli sisse ajada ja kaal langeb.
Mõni muutun nii agaraks, et sööb seda päevas 200g ja muud midagi ei juhtu, kui võtab nädalas 1kg pekki juurde.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.