Koolipoistele tasuta toitumiskava!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Koolipoistele tasuta toitumiskava!
- This topic has 51 replies, 24 voices, and was last updated 17 years, 2 months tagasi by
L6viLeo.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2008 at 7:54 p.l. #169723
P-A-U-L
MemberKui tõsiselt asjaga tegeleda, siis ei saa üldse interneti kaudu kava koostada.Ma eeldan, et nii loll pole keegi…
oktoober 21, 2008 at 8:05 p.l. #169727maximus89
MemberÜtleme siis nii, et on inimesi kellele teatud toiduained sisse ei lähe. Kui on teada tema veregrupp, siis sealt võib leida ka põhjuse miks see nii on, mis tähendab, et pole see talle kõige parem toiduaine mida vägisi alla kugistada. Kogemuse põhjal võin öelda, et oma tõetera on selles sees, eriti mis puudutab neid inimesi kellel vaja kaalust alla võtta. Kui teada tahate siis. http://www.role.ee saab 3000 krooni eest sellise süsteemi järgi toidukavaNo kuulge, see kuulub küll juba pigem ulme valdkonda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma saan aru, et toiduallergiad, aga veregrupidieet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2008 at 8:11 p.l. #169729marko69
MemberSeda ma just tahangi rõhutada, et selles mõttes pole päris õige enda jaoks copy/paste teha. Inimesed võivad olla nii erinevad juba oma päevasest füüsilisest koormusest, ainevahetuse kiirusest jne. poolest. Toitumiskava mõte on ikkagi selles, et panna konkreetselt paika olenevalt päeva iseloomust mis kell, mida ja kui palju süüa ja, et säiliks toitainete optimaalne vahekord. See on vajalik kõik selleks, et saavutataks võimalikult kiire ja valutu protsess lähetatud eesmärgi poole. Alati ei lähe muidugi nii nagu koostaja kava tehes tegi. Seepärast kaasnebki selle hinna sees ka vajadusel edaspidised muudatused. Ise kava koostades lähtun veel paljudest aspektidest, isegi veregruppist.Ma saan aru et see pole õige. Aga saa aru, et 100% sobivat toitumiskava ei ole võimalik teha kellegile. Fitnessist saadavad kavad on ka ju sellised spetsialisti koostatud, kuid see ei tähenda et pärast kahte nädalat oled sama suur kui orangutang. Kõik tahavad raha teenida selle pealt, kes ei tahaks. Mina ei leia midagit halba kui keegi tutvustab teistele oma toitumiskava, miks nii palju vingumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2008 at 8:14 p.l. #169733undisputed
MemberSee veregrupidieet on väga kahtlane, hiljuti vvatsin subbotejat, sealt üks vend lasi ka endale selle testi teha. Siis hakkas lugema, mida ta süüa tohi. Muna, juust, tomat jne. Mul vajus karp päris pikalt lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2008 at 8:15 p.l. #169734M.M.
MemberNo kuulge, see kuulub küll juba pigem ulme valdkonda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma saan aru, et toiduallergiad, aga veregrupidieet
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei räägigi seda, et mina nii teeksin. Tõin lihtsalt näite, et ei ole kõik nii must ja valge. Näiteks Dr.Levinil on järjekord ukse taga ja nagu ma kuulen saavad enamus ka temalt abi. Samas ka kõik teavad, et see on äri. Kakskümmend aastat tagasi kuulus see ka ulmevaldkonda, et me siin läbi ekraani sinuga siin kirjutame.
oktoober 21, 2008 at 8:51 p.l. #169739Xero
MemberReeglina koostatakse toitumiskava konkreetse isiku vajadusi ja eesmärke silmas pidades, kõigile see kava kindlasti ei sobi. Kui ikka tõsisemalt asjaga tegeled, on mõtekas koostada kava täpselt sinu vajaduste järgi.Kui konkreetne kava ikka ei sobi siis see saab olla juhis, kuidas toituda enda vajaduste järgi. Muidugi sel juhul saab seda kava väänata ja keerata kui midagi toitumisest jagada.
oktoober 21, 2008 at 9:08 p.l. #169740Amarillo
Membersihukese si*a eest 500
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>parem siin samas lehel tuhnida ja teeb samasuguse kava
oktoober 21, 2008 at 9:11 p.l. #169741Alexander Andrusenko
Moderatorsihukese si*a eest 500
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
parem siin samas lehel tuhnida ja teeb samasuguse kava
Mis sellel kaval siis häda on su arust?
Ja ma tahaks näha, kui paljud koolipoisid siin ringi tuhnivad ja normaalseid toitumiskavasid koostavad. Siiamaani on enamasti tuldud siia halama stiilis “öelge, mida ma pean sööma, kuidas trenni tegema, mitu istessetõusu tegema, et saada kõhulihased nagu Vend Vähil” jne.
oktoober 21, 2008 at 10:20 p.l. #169742Amarillo
MemberMis sellel kaval siis häda on su arust?Ja ma tahaks näha, kui paljud koolipoisid siin ringi tuhnivad ja normaalseid toitumiskavasid koostavad. Siiamaani on enamasti tuldud siia halama stiilis “öelge, mida ma pean sööma, kuidas trenni tegema, mitu istessetõusu tegema, et saada kõhulihased nagu Vend Vähil” jne.
kaval pole viga midagi, lihtsalt paari lause eest 500 eek , 5min teeb 500 – pole paha , ja “inviduaalne” pole midagi ,samasugused kõik lihtsalt kogus erinev
oktoober 22, 2008 at 4:26 e.l. #169743jrx
MemberKunagi oli ussiõli müüjatel ka järjekord ukse taga. Ja psühhoanalüütikutel. Järjekorra olemasolu ei tõesta iseenesest mitte midagi.
oktoober 22, 2008 at 6:24 e.l. #169750Alexander Andrusenko
Moderatorkaval pole viga midagi, lihtsalt paari lause eest 500 eek , 5min teeb 500 – pole paha , ja “inviduaalne” pole midagi ,samasugused kõik lihtsalt kogus erinevNo aga sa arvad siis, et neid toidukavasid koostatakse nii individuaalselt, et võetakse arvesse kehakaal grammi täpsusega, vanus, pikkus, laius, trenni pikkus minutites, jala number, silmade värvus, sugu, kehatüüp, geneetilised faktorid, veregrupp jne? Ma arvan, et igal tegijal on välja kujunenud teatud šabloonid, mida ta aluseks võtab. Muudab ainult koguseid ja kellaaegu ja kava on põhimõtteliselt valmis.
Minu arust on pigem tähtis tagasiside – kui esialgne kava ei anna tulemust, siis hakatakse seda muutma ja lisasoovitusi andma. Selle eest makstaksegi.
oktoober 22, 2008 at 6:54 e.l. #169752leinekas
Memberhuvitav kas keegi teist tarbib igapäevaselt valgusheiki 3-4 korda päevas? Lihtsalt selline kõrvalepõige ,ise teen 6x nädalas trenni ning treeningpäevadel läheb 3 valgusheiki, tahaks seda kogust tegelikult 4 peale tõsta kuna 300g valku päevas tarbida on suht keeruline ning kulukas ülesanne.
oktoober 22, 2008 at 8:11 e.l. #169753dirty scorpion
Memberhuvitav kas keegi teist tarbib igapäevaselt valgusheiki 3-4 korda päevas? Lihtsalt selline kõrvalepõige ,ise teen 6x nädalas trenni ning treeningpäevadel läheb 3 valgusheiki, tahaks seda kogust tegelikult 4 peale tõsta kuna 300g valku päevas tarbida on suht keeruline ning kulukas ülesanne.miks nii palju sul läheb?endal läheb trennipäevadel ainult üks sheik.
oktoober 22, 2008 at 8:56 e.l. #169757leinekas
Membermiks nii palju sul läheb?endal läheb trennipäevadel ainult üks sheik.2.5g kehakaalu kohta ,kaal 130kg
oktoober 22, 2008 at 9:13 e.l. #169760dirty scorpion
Memberja palju rasva%?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.